Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepomůže nic, musí si tím obdobím projít, tak jako my všichni. ![]()
Vitaminy si spis porid pro sebe, aby to tva nervova soustava lepe zvladala. B-komplex a magnesium, vecer medunkovy caj. ![]()
Jake tezsi kalibr pak cokoladu a lahev vina. ![]()
@Svistice píše:
Vitaminy si spis porid pro sebe, aby to tva nervova soustava lepe zvladala. B-komplex a magnesium, vecer medunkovy caj.
Jake tezsi kalibr pak cokoladu a lahev vina.
Já už jedu v tom těžším kalibru a to se obávám, že nás to nejlepší teprve čeká
![]()
Jakože by byly nějaké vitamíny na uklidnění puberty?
no bohužel to je životní etapa, která se prostě musí přežít
místo vitamínů pro dítě kup sobě flašku a dej si panáka na nervy ![]()
@nozu píše:
Já už jedu v tom těžším kalibru a to se obávám, že nás to nejlepší teprve čeká![]()
Ja ma deti malinke (6 a 4) a uz ted vim, ze jestli to mame vsichni prezit, tak do jejich 18 ze me bude obezni alkoholik. ![]()
@Svistice moje jediné štěstí je, že po čokoládě nepribiram. Ale zato mi vyskakuje akné. Tak si budeme s mojí pubertackou lebedit nad pupínky
![]()
Puberta neni telesna nemoc, to nevylecis ani antibiotikama, natoz vitaminama ![]()
Sobe porid medunkovej caj a zacni radsi pravidelne meditovat ![]()
Drive nebo pozdeji treba zacne kourit travu. A kdyz se rozdeli, bude puberta jednodušší pro vas vsechny ![]()
Kdyby byly na pubertu vitaminy, dotycny vynalezce by uz mel davno nobelovku. ![]()
Dobrý den naše dcera má hroznou pubertu vzteka i, vzdorovaci atd. Chtěla bych ji pořídit nějaky vitamíny aby to lépe zvládla. Máte někdo skusenosti