Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, nevíte někdo, zda je pudl náchylný a může být normálně venku..Díky. Marcela
Ahoj, jak normálně venku? Na procházky samozřejmě ano, ale jestli myslíš celoročně venku ![]()
K čemu náchylný?
Pokud není ostříhaný dohola, tak na procházky v každém počasí ano, celoročně ustájený venku samozřejmě ne
Pudl je pes bez podsady, takže pro celoroční pobyt venku opravdu ne.
Souhlasím s názory výše, že celoročně venku ne. Jen dodám, že z něj nejsou chlupy. ![]()
@Hořec píše:
Souhlasím s názory výše, že celoročně venku ne. Jen dodám, že z něj nejsou chlupy.
Při správné péči o srst z králováka ( ale i střeďáka a toye ) není ani smítko ![]()
Ale perfektní výbava pro péči o srst pudlů leze slušně do peněz.
@Baslerinda mě stačí kolik jsem dala za výbavu boloňského psíka barevného na česání..hrůůza:D.. ale jsou to všechno fajn plemena a nelínají
@Terulisekk píše:
@Baslerinda mě stačí kolik jsem dala za výbavu boloňského psíka barevného na česání..hrůůza:D.. ale jsou to všechno fajn plemena a nelínají
To mě nevyprávěj ![]()
@Baslerinda no to si piš
máme dvě královandy ale mám dojem že labutěnka nás stála skoro stejně ![]()
Celoročně venku - pudl?
Když pominu výše psané, že nemá podsadu, tj. co se týče srsti skutečně být venku celoročně nemůže (na procházky ano), tak nemůže být mimo rodinu ani z principu své povahy, je to totální závislák na člověku. Zešílel by, teda náš určitě.
@paola white píše:
@Baslerinda no to si pišmáme dvě královandy ale mám dojem že labutěnka nás stála skoro stejně
Já vím
udržet labuť ve výstavní srsti chce taky x času, znalostí a grifů, minulý týden jsem objednávala vybělovák White to white od Chris Christensenu, 300 ml za pětikilo ( šampon je pro naháče ), tekuté hedvábí od stejné značky beru po litrech a to doslova…holt udržení výstavních psů v srsti, to je sakra drahej koníček ![]()
@Baslerinda píše:
Já vímudržet labuť ve výstavní srsti chce taky x času, znalostí a grifů, minulý týden jsem objednávala vybělovák White to white od Chris Christensenu, 300 ml za pětikilo ( šampon je pro naháče ), tekuté hedvábí od stejné značky beru po litrech a to doslova…holt udržení výstavních psů v srsti, to je sakra drahej koníček
Koníček je to drahej, ale pro psa je lepší přirozenost. Pudl je skvělej, temperamentní pes, kterej rád běhá, skáče a tohle ho musí pěkně omezovat.Na dovolené jsem viděli rodinku s takhla načesaným pudlem a to bylo pořád:„pozor louže“ať tam nechodí"apod.
@jannina1 kdyby si viděla moje holky tak poznáš že je to o lidech. Mě se dva dny před výstavou pelešily na chatě v popelu a pak udělala nejkrásnější fenu výstavy.
Pudl je úžasný inteligentní pes ale chce být s člověkem.
@jannina1 Vážně? Díky za info o pudlech, pes, který je na těch dvou fotkách je výstavní a sportovní pes zárověň, jen tak namátkou vyberu pár jeho sportovních a výstavních úspěchů - Dosrost šampion, BIS dorost, BOB junior, Nejl. mladý pes, CAC, Národní vítěz, Klubový vítěz, BOB…má splněnou výkonostní zkoušku IPOV - jako jediný pudl na světě. Možná bych sem mohla vložit i video, jak strašně se,,trápí,, na coursingu, obranách, na stopě a ve výstavních kruzích… je pravda, že spousta lidí to vidí dost černobíle ale i grandšampion lítá po lese a v polích, kde na sebe nabalí hromadu větví a bodláků, rád si zaplave v kvetoucím rybníku… ono to je fakt o lidech.