Pudl sám doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
27.4.20 20:21
@Markéta80
@Markéta80 píše:
@Lucaaa11 to je ještě ok, jen u štěněte počítej že ten nácvik čistotnosti bude delší a pak počítat že zabere většinu volného času :lol:
:) :) S tím pocitam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
27.4.20 21:21
@Lucaaa11 píše:
Není to můj první pes, vím že se musí vše promyslet… :) zajímalo mě spíš jak je na to pudl jako plemeno…

Aha, tak to se omlouvám. Asi jsem poznamenana tou diskuzi co tu běží, kdy paní svolila ke koupi štěněte a nějak nedomyslela co to všechno obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.4.20 23:46
@JancaS84 píše:
Aha, tak to se omlouvám. Asi jsem poznamenana tou diskuzi co tu běží, kdy paní svolila ke koupi štěněte a nějak nedomyslela co to všechno obnáší.

Na tu jsem naštěstí nenarazila…

• Citovat
  • Upravit
684
28.4.20 00:41

My jsme měli pudla dvakrát a ani s jedním nebyl problém, že by štěkal či jinak vyváděl, když byl doma sám. Oba jsme postupně zvykali od malinka a byli v pohodě. Ale jinak bylo potřeba se jim pak hodně věnovat - oni pudlíci jsou takoví hraví a potřebují se vyblbnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.4.20 05:30
@Lucaaa11 píše:
@Markéta80:) :) S tím pocitam

Záleží jaký pudl, povahové rozdíly jsou mezi velikostnimi razy. Na druhou stranu, pokud bude trénink od malička, určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.20 08:51
@g.sandova píše:
Záleží jaký pudl, povahové rozdíly jsou mezi velikostnimi razy. Na druhou stranu, pokud bude trénink od malička, určitě to bude v pořádku.

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.20 08:53
@zzpet píše:
My jsme měli pudla dvakrát a ani s jedním nebyl problém, že by štěkal či jinak vyváděl, když byl doma sám. Oba jsme postupně zvykali od malinka a byli v pohodě. Ale jinak bylo potřeba se jim pak hodně věnovat - oni pudlíci jsou takoví hraví a potřebují se vyblbnout :)

Jakou velikost jste měli? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.20 08:54
@zzpet píše:
My jsme měli pudla dvakrát a ani s jedním nebyl problém, že by štěkal či jinak vyváděl, když byl doma sám. Oba jsme postupně zvykali od malinka a byli v pohodě. Ale jinak bylo potřeba se jim pak hodně věnovat - oni pudlíci jsou takoví hraví a potřebují se vyblbnout :)

A fenku nebo pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.4.20 08:59

@Lucaaa11 ja mam trpaslíka a trochu s tim balcime, nemam ji od štěněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.4.20 09:01

@Lucaaa11 jinak mam tedy fenku, mam je radeji. Mam teda psy tři. Pudluce je na me závislá, je to ale tim, ze ji nemam id stenete a byla, bebo spus nebyla socializivana. Jinak js s PP, CHS docela dobrá, má dobrý základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.20 09:06
@g.sandova
@g.sandova píše:
@Lucaaa11 jinak mam tedy fenku, mam je radeji. Mam teda psy tři. Pudluce je na me závislá, je to ale tim, ze ji nemam id stenete a byla, bebo spus nebyla socializivana. Jinak js s PP, CHS docela dobrá, má dobrý základ.

Uvažuji spíše o pejskovi, když jsem byla malá měli jsme trpasl. pudla, pak kolik, vždy pejsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.4.20 09:12

@Lucaaa11 taky mám i psa. Pudlove jsou fajn i psi, s pudlem neslapnes vedle. Jen prosim s PP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
28.4.20 09:29

@g.sandova To u všech plemen s PP. Já mám nějak blíž k fenám tak máme 3. To už byla pak výhoda že k feně jedině další fena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.4.20 10:05

Tak on samotný PP není zárukou zdravého psa a dobre povahy, chce to u plemene si zjistit na jaké trpí vady a pak hledat v rodove linií jedince bez těchto vad a samotnou povahu zaručí vidět otce i matku fenu a hlavně i to v jakém prostředí se socializuji štěňata.

My než jsme našeho pana psa přivezli domů, tak jsem neustále ležela v plemennych knihách vybraného plemene a přesto jsem po dvou návštěvách chovatelskych stanic si papírové štěně nevzala…

V jednom případě nebyla matka fena k dispozici a údajně kojila jiná fena, v druhém případě smradlavy barak-pastouska na spadnutí (papírová mnozirna), fena byla, ale kryta každý rok jiným papirakem a štěňata majitelka odstrkovala nohama a neměla absolutně žádné hygienické návyky.

A taky majitele štěňat, když jsem řekla, že chci rodinného partaka - ne na výstavy a ne na paseni, tak mě odmítli, za mají linií bud výstavní nebo naopak pracovní a je to naprosto v pořádku.

Kamarádka k dětem alergikum vybrala malé plemeno s PP a v půl roce zjistili, že pes nemá žlučník, léčení je stali už jako all inclusive dovolená a majitelka od toho dala ruce pryč a veselé svoji papírovou fenu dále nakrejva…

• Citovat
  • Upravit
8
28.4.20 10:22
@Hanka1 píše:
Tak on samotný PP není zárukou zdravého psa a dobre povahy, chce to u plemene si zjistit na jaké trpí vady a pak hledat v rodove linií jedince bez těchto vad a samotnou povahu zaručí vidět otce i matku fenu a hlavně i to v jakém prostředí se socializuji štěňata.

My než jsme našeho pana psa přivezli domů, tak jsem neustále ležela v plemennych knihách vybraného plemene a přesto jsem po dvou návštěvách chovatelskych stanic si papírové štěně nevzala…

V jednom případě nebyla matka fena k dispozici a údajně kojila jiná fena, v druhém případě smradlavy barak-pastouska na spadnutí (papírová mnozirna), fena byla, ale kryta každý rok jiným papirakem a štěňata majitelka odstrkovala nohama a neměla absolutně žádné hygienické návyky.

A taky majitele štěňat, když jsem řekla, že chci rodinného partaka - ne na výstavy a ne na paseni, tak mě odmítli, za mají linií bud výstavní nebo naopak pracovní a je to naprosto v pořádku.

Kamarádka k dětem alergikum vybrala malé plemeno s PP a v půl roce zjistili, že pes nemá žlučník, léčení je stali už jako all inclusive dovolená a majitelka od toho dala ruce pryč a veselé svoji papírovou fenu dále nakrejva…

To je děs, když si někdo z psů udělá továrnu na štěňata a jde mu jen o peníze… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný