Půjčení sedačky - Kladno

11
27.3.14 09:13

Půjčení sedačky - Kladno

Milé maminky, přiletí mi na návštěvu neteřinka ze zahraničí a já bych pro ni potřebovala sehnat na jeden víkend sedačku do auta (viz obrázek). Našla by se tu prosím jedna dobrá duše z Kladna a blízkého okolí, která by mi ji mohla půjčit na víkend 11.4.-13.4.? Odměna je samozřejmostí. Byla bych opravdu moc vděčná. Děkuji. Katka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31309
27.3.14 09:18

Takováhle sedačka stojí v každém obchoďáku okolo 150,– Kč, takže spíš než půjčení od cizích (bůhví, odkud bys to musela vozit, kdo cizí ti ji jen tak půjčí) bych si ji prostě koupila novou.
Já takovou mám jako sichrovku, když přijede devítiletá neteř, jinak ji používám pro malého na sezení u stolu (jsou mu dva a z židle nedosáhne na stůl, na to je tahle sedačka supr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
27.3.14 09:23

Jinak nevím, kolik neteři je, ale tahle sedačka je fakt na absolutní spodině v bezpečnosti, takže když už takhle jednorázově půjčovat, tak se poptat mezi známými třeba, jestli někdo nemá něco bezpečnějšího na půjčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.3.14 09:26

@akcak přesně tak, podsedák koupíš za pár korun např. v tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.14 11:47

Já samozřejmě chápu, že nejde zrovna o nejbezpečnější model, ale potřebuji ji jen kvůli převozu z letiště do Kladna a posléze v neděli zase na odvoz z Kladna na nádraží do Prahy. Kvůli tomu se mi nechce kupovat novou, ani kdyby stála jen 150Kč (za to mám kolikrát celý oběd)… Ale děkuju za připomínky, při nejhorším ji v tom Tescu koupím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
27.3.14 15:56

@akcak nno tak když napíšeš, že odměna je samozřejmostí…tak tě to stejně něco bude stát, plus doprava, plus obava dneska někomu něco půjčit (ptáš se na „anonymním webu“ a máš 10 příspěvků)…podle mě by bylo fakt jistější ji koupit - nebo okouknout bazary v okolí, jestli jí někde nebudou mít za pár kaček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí