Půjčka? Kde dají?

4
9.6.16 19:01

Půjčka ? Kde dají ?

Ahojte :)
U jaké banky mám šanci, že mi poskytnou půjčku, když mám v zaměstnání smlouvu na dobu určitou? (12měsíců) Děkuji za odpovědi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.6.16 19:12

Záleží - půjčku naco? Záleží jakou částku? V bance půjčit nemusí, ale mimobankovní oblast dá všem - ale ty úroky pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.16 19:19

Ahoj. Je to už pár let, ale třeba by to platilo i dnes. Půjčili mi na poště, dodnes to nechápu. 50tisíc půjčka/2roky splácet/asi 2500,– měsíčně. Plat jsem měla kolem 8tis. a smlouvu na dobu určitou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.6.16 19:21

@tamara225 mě dali v GE MB, ted Moneta. Smlouva mi končí v červenci a půjčili mi 160 tis. na 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.6.16 19:47

Dojdi si do bank sama. Že půjčí někomu, ještě neznamená, že i tobě. ;-)

Hlavně ne nebankovní půjčky, to je cesta do pekel, nabaluje se to a popravdě neznám NIKOHO, kdo by se z nebankovní půjčky vyhrabal, splatil a byl vklidu.

• Citovat
  • Upravit
970
9.6.16 19:56

@Padme93 já jo, sebe, mě zachránily nebankovní půjčky od ztráty nemovitostí. Ale byla to hodně drahá záchrana a zkušenost, a už nikdy bych se nechtěla znovu do takové situace dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.6.16 19:57

@Padme93 já jsem nebankovní půjčku mela, splatila a jsem v klidu, těší mě :P Neříkám, ze bych si ji vzala znovu, sle to co tady píšeš ty, je přehnané, to si snd pleteš s nějakýma směnkama, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.6.16 20:54

Mluvím o Home Creditu, Providentu atd. I když oni ty lidi, o kterých vím, že jsou v háji, si za to můžou sami, no. Banka nepůjčí, tak jdou do nebankovní, a už se to veze. Nemají pořádně na splácení, berou další půjčky, vytloukají klín klínem.

Tak to jsem ráda, že se najde i někdo, kdo to zvládl. :-)

• Citovat
  • Upravit
970
9.6.16 22:17

@Padme93 měla jsem v Providentu, Rail, Fair půjčky, Zaplo, Rilex a nevím kde ještě jinde:-)

V podstatě je s nimi jednání mnohem jednodušší a vstřícnějí než s bankami. Samozřejmě - nemůže to člověk nechat „vyhnít“ a nekomunikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 13:21
@Padme93 píše:
Mluvím o Home Creditu, Providentu atd. I když oni ty lidi, o kterých vím, že jsou v háji, si za to můžou sami, no. Banka nepůjčí, tak jdou do nebankovní, a už se to veze. Nemají pořádně na splácení, berou další půjčky, vytloukají klín klínem.Tak to jsem ráda, že se najde i někdo, kdo to zvládl. :-)

naopak Home credit kontroluje vše, registry atd…profi credit taky…jinak provident je dobrá zachraná volba, fair kredit taky a help taky…jkasně přeplatíš hafec ale nechají tě i při problémech v klidu doplatit.

Ano přeplatíš mraky, ale někdy zybtí holt není no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.6.16 13:27

Díky moc všem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
20.7.16 18:35

@Burj Chalifa Tohle už měl admin dávno vymazat nebo si snad někdo bude myslet, že Rita ty prachy fakt rozdává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.7.16 18:37
@Sojkka píše:
@Burj Chalifa Tohle už měl admin dávno vymazat nebo si snad někdo bude myslet, že Rita ty prachy fakt rozdává.

to by se tu řadě lidí líbilo. Že by taky měli n á r o k? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
20.7.16 18:38

:-D rozhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.7.16 20:55

Když máte nějakou dobu účet u Airbank tak vám půjčí i maminkám na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel