Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
https://www.oddluzeno.cz/…op-d8832.htm
to bude fajný úrok.. půjčíme komukoliv na OP…
Nepůjčuj si. Nevzala bych si nikdy žádnou půjčku od nikoho a tuplem ne od nějaké podivné existence, co inzeruje, že dá všem… to je fakt jen pro totální hlupáčky. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den znáte někdo Lenka Orosiová?
Chci si od ní půjčit ale nemuzu nikde na internetu najít žádné recenze apod.
Už jednou jsem málem naletěla.
neblázni, kolik si chceš půjčit?
@Anonymní píše:
Proč si půjčujes na pochybných serverech? Rozhodně nee, tohle smrdí
@martina.se píše:
Proč si půjčujes na pochybných serverech? Rozhodně nee, tohle smrdí
Je před Vánocemi, tak co se divíme, paní bude dárky splácet ještě přespříští vánoce.
Aha a chceš nalítnout znovu.
1. Nepůjčuj si. 2. Když už si nutně potřebuješ půjčit, půjč si v bance. 3. Když ti nechce půjčit banka, platí pravidlo č. 1.
@toma0105 píše:
Je před Vánocemi, tak co se divíme, paní bude dárky splácet ještě přespříští vánoce.
Neskutečný
nechápu..a další vánoce zaplatí z čeho ![]()
Nedělejte to. Nikdy si nepůjčuje, pokud to není životně nutné. Půjčky na dárky, dovolené atd. nejsou životně nutné… Lidé, kteří si musejí půjčovat na dárky, nebudou schopní splácet. Skončí s (další) exekucí na krku… Není hanba dát jeden obyčejný dárek. Všichni nejsme milionáři. Daleko větší hanba je, když si chudý hraje jeden den v roce na bohatého a zbytek roku je kvůli tomu ještě chudší než předtím… A pokud už si nutně musíte půjčit, nikdy ne od náhodných lidí. Banka vám nepošle domů Voloďu pro splátku. Nějaká cizí ženská, o které nic nevíte, dost dobře může…