Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Kfětoslava píše: Více
ze mne to u tebe neprekvapuje, si rikam, zda je vetsi moralni dno autorka, ktera si vymyslela smrt cloveka, aby zneuzila solidarity lidi, nebo ten, koho necha takovehle chovani chladne a radeji sepsuje nekoho, kdo na toto neomluvitelne chovani upozorneni…
@markytka3 píše: Více
No ty jsi taková holčička ušlechtilá, co jenom upozornila a ještě tě chudinko kritizují, viď?
@Černá Madonna píše: Více
To se mi právě při tom množství příspěvků nechtělo, takže raději budu důvěřovat vašemu, zkrácenému obsahu. Já se mylně domníval, že to byla reakce na jeden z posledních příspěvků. Má chyba.
@hanka.br. píše: Více
proc bych mela byt chudinka? chapu, ze je tu plno nanynek, co veri vsemu, co kdo tu vyplodi a hrouti se jim svet, kdyz jim nekdo napise, ze je to cele vymysl.
tady to bylo zrejme snad uz od zalozeni diskuse… a divim se, kolika lidem zneuziti cizi smrti prijde v poradku,…a jsem jen rada, ze tihle lide maji na mne takovy nazor jaky maji,… ze nejsem na jejich „urovni“. ![]()
@Anonymní píše: Více
V pondělí 31.3. může ještě změnit částku za březen, takže od dubna už může pobírat jinou částku. Ale pokud je to poslední částka, tak už je to opravdu jedno. Jestli vůbec zakladatelka na nějakém rodičáku je a nevymyslela si i tohle ![]()
@markytka3 píše: Více
No jo. Ty jsi prostě ta lepší. Od založení diskuze nebylo zřejmé nic, věděla jsi houby a podle mě jsi měla pěkně staženej zadek, abys nedostala ještě větší sodu, kterou si zasloužíš. Ten kámen ze srdce, kterej ti spadl, když se zakladatelka odkopala, bylo slyšet až tady. No a teď jsi přirozeně ta lepší prozíravá, co ví od začátku vždycky všechno, proto se smíš chovat jako telecí máma. Na to ti fakt neskáču.
@hanka.br. píše: Více
zase spatne… na muj prvni, nevinny
, dotaz, z ceho bude platit, odpovedela rodicak, pak vytahla to umrti, takze bylo hned jasne, ze keca, jinak by napsala, ze to bude platit z rodicaku a ze sirotciho duchodu… zkus nekdy pouzit, to co mas na krku… takze jsem ji ihned psala at se nerouha, ze si vymysli neci smrt (zabila to tim, ze si byla pro sirotci teprve ve stredu
)… chapu, ze nekterym dela dedukce problemy, ale ver, ze takovehle niance te krasne navedou a nenaletnes na kdejaky plk, a to jak ve virtualnim svete, tak i v realnem. jen bys nesmela byt tak sebestredna a naslouchat, co ti ostatni povidaji… kdyz opomenu tenhle fakt, kde jinde jsem se v autorce pletla a kde ji urazila?
@staronova píše: Více
docti diskusi, je to od pocatku cele vymysl, vc. te smrti
@Kfětoslava píše: Více
ovšem tady má pravdu,
zakladatelka, která se snaží vytáhnout peníze z naivních lidí a která si dokonce vymyslela smrt přítele, aby se ospravedlnila, je morální dno,
a s tou fiktivní smrtí, aby ji to nedostihlo