Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj,potřebovala bych nutně poradit jestli nevíte nebo nemáte sami zkušenosti s nějakou firmou která by mi půjčila když jsem na RD.Předem prosím at na můj dotaz nereagují ty co akorát tvrděj že je všechno lichva,zajímá mě prostě jen kdo by mi půjčil a ne nějaký chytrý rady.Předem díky za odpovědi.
vim, jen o providentu, ale to je fakt masakr… jinak neznám, ale taky jsem sháněla…
Gibbo píše:
vim, jen o providentu, ale to je fakt masakr… jinak neznám, ale taky jsem sháněla…
tomu bych se právě ráda vyhla..a ten půjčuje?
Ahoj,
zkus cetelem, myslím že ten dává, Home credit nezkoušej tam jsem se ptala. Provident je docela masakr, ale když narazíš na dobrýho obchoďáka tak se to s ním dá celkem domluvit - mám dobrou osobní zkušenost!
A nebo zkus banku u které máš účet - myslím že to asi to nej řešení… tolik se tam nepřeplatí ![]()
Mishell píše:Gibbo píše:tomu bych se právě ráda vyhla..a ten půjčuje?
Ten půjčuje každému, hlavně si u něj půjčujou soc.slabší, co nedošáhnou na bank.půjčky,ale ve finále zaplatíš daleko víc
No nevím. Já mám půjčku u GE Money Bank a když jsem si nakonec spočítala kolik přeplatím za tu dobu splácení, tak mi to tu lichvu taky trochu připomíná. Ty úroky jsou strašný jak u nebank tak u bank.
Napadá mě jen Provident.Cetelem nepůjčuje,tenkrát jsem na MD chtěla a paní mi řekla že bohužel nepjčují.
S tou bankovní půjčkou je to pravda,člověk taky dost přeplatí za úroky a ještě je k tomu vedení účtu každý měsíc.
A pujci nekdo na RD kdyz mate nemovitost, kterou muzete rucit? Pokud ano, tak jak to probiha-prijde nekdo ohodnotit tu nemovitost jakou ma cenu atd.nebo jak, nevite? Jednalo by se o pujcku cca 70-100.000kc. Dekuji
Nevim v jake jsi situaci, ale pujc si, pomuzes si…leda do pekla
@Jana91 píše:
A pujci nekdo na RD kdyz mate nemovitost, kterou muzete rucit? Pokud ano, tak jak to probiha-prijde nekdo ohodnotit tu nemovitost jakou ma cenu atd.nebo jak, nevite? Jednalo by se o pujcku cca 70-100.000kc. Dekuji
nikdo normální Ti nepůjčí. Pokud ano, jsou to vydřiduši a podvodníci, přijdeš o nemovitost ![]()