Půjčka pro maminky na RD

2377
5.11.11 13:39

Půjčka pro maminky na RD

Ahoj,potřebovala bych nutně poradit jestli nevíte nebo nemáte sami zkušenosti s nějakou firmou která by mi půjčila když jsem na RD.Předem prosím at na můj dotaz nereagují ty co akorát tvrděj že je všechno lichva,zajímá mě prostě jen kdo by mi půjčil a ne nějaký chytrý rady.Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gibbo
5.11.11 13:41

vim, jen o providentu, ale to je fakt masakr… jinak neznám, ale taky jsem sháněla…

• Citovat
  • Upravit
2377
5.11.11 13:44
Gibbo píše:
vim, jen o providentu, ale to je fakt masakr… jinak neznám, ale taky jsem sháněla…

tomu bych se právě ráda vyhla..a ten půjčuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
5.11.11 14:07

Ahoj,
zkus cetelem, myslím že ten dává, Home credit nezkoušej tam jsem se ptala. Provident je docela masakr, ale když narazíš na dobrýho obchoďáka tak se to s ním dá celkem domluvit - mám dobrou osobní zkušenost!
A nebo zkus banku u které máš účet - myslím že to asi to nej řešení… tolik se tam nepřeplatí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
5.11.11 14:16
Mishell píše:
Gibbo píše:
tomu bych se právě ráda vyhla..a ten půjčuje?

Ten půjčuje každému, hlavně si u něj půjčujou soc.slabší, co nedošáhnou na bank.půjčky,ale ve finále zaplatíš daleko víc

• Citovat
  • Upravit
4780
5.11.11 14:48

No nevím. Já mám půjčku u GE Money Bank a když jsem si nakonec spočítala kolik přeplatím za tu dobu splácení, tak mi to tu lichvu taky trochu připomíná. Ty úroky jsou strašný jak u nebank tak u bank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
5.11.11 14:57

Napadá mě jen Provident.Cetelem nepůjčuje,tenkrát jsem na MD chtěla a paní mi řekla že bohužel nepjčují.
S tou bankovní půjčkou je to pravda,člověk taky dost přeplatí za úroky a ještě je k tomu vedení účtu každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.11.11 15:52

Provident, Cetelem, možná i Credium nebo Cofidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
5.11.11 15:59

A co vše chtějí doložit nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.6.14 19:05

A pujci nekdo na RD kdyz mate nemovitost, kterou muzete rucit? Pokud ano, tak jak to probiha-prijde nekdo ohodnotit tu nemovitost jakou ma cenu atd.nebo jak, nevite? Jednalo by se o pujcku cca 70-100.000kc. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
27.6.14 19:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
27.6.14 19:28

Nevim v jake jsi situaci, ale pujc si, pomuzes si…leda do pekla

• Citovat
  • Upravit
72725
27.6.14 20:11
@Jana91 píše:
A pujci nekdo na RD kdyz mate nemovitost, kterou muzete rucit? Pokud ano, tak jak to probiha-prijde nekdo ohodnotit tu nemovitost jakou ma cenu atd.nebo jak, nevite? Jednalo by se o pujcku cca 70-100.000kc. Dekuji

nikdo normální Ti nepůjčí. Pokud ano, jsou to vydřiduši a podvodníci, přijdeš o nemovitost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel