Půjčka pro mladé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
6.3.06 18:18

Půjčka pro mladé

Ahoj holky, nevíte za jak dlouho vyřizují tyto půjčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
6.3.06 19:01

Ahojky,

m nemáme tuto půjčku, ale vyřizovala jsem před pár měsíci od Státního fondu rozvoje bydlení půjčku na novou výstavbu a trvalo to celkem zhruba asi 3 měsíce. Nejdéle se čekalo na schválení (mají 30dnů a využívají tuto dobu na den přesně) a pak na podpis smlouvy (opět 30dnů).

Po podpisu smlouvy a žádosti o čerpání přišly peníze téměř obratem.

Peťula + Pavlík 9měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.3.06 19:38

Ahoj.

My jsme o půjčce Státního fondu rozvoje bydlení uvažovali loni v květnu. Chtěli jsme koupit členská práva k družstevnímu bytu. Bohužel dle informací byla v té době vyřizovací lhůta min. 3 měsíce a vypadalo to na déle ( 6 měsíců), hrozil stop stav pro nedostatek finančních prostředků… Nakonec nám to realitní poradkyně rozmluvila a sami jsme zjistili, že 3 měsíce či déle nám rozhodně nikdo byt nepodrží. Obvykle chtěli peníze na ruku nebo velmi rychle ( alespoň za pěkné byty), max. byli ochotni akceptovat stavební spoření, kde nám vyřízení meziúvěru a úvěru trvalo měsíc. Škoda. Půjčka od státu je dobrá věc, úroky skvělé, ale…

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.3.06 19:42

ahojky

„půjčka pro mladé“ je ofišl název????? to neznám… ted akorát jsem se koukala na t ypůjčky na bytové potřeby 150.000,–- jsem si myslela že do toho půjdem,,,, ale chyba lávky. Vyřízení - nikdo neví jak dlouho to bude trvat, protože je to nový produkt a první žádosti se mohly podávat teprve 1.3.2006 a navíc je třeba ručitel..... tak to radši seženeme jinde:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.3.06 21:15

No, je fakt, že ručitele chtějí vždycky… Je to docela úsměvné, když má ručitelka měla cca 4× menší příjem než tehdy já, ale co už… žádné zdržení v tom není…

Jinak ale nevím, kde jinde půjčují s fixním úrokem 2% na 10let (potažmo u nás na 20let) :wink: Možná to za trochu námahy stojí :wink:

Peťula + Pavlík 9měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.1.07 18:10

Ahoj holky,
chtěla bych se s Vámi zase poradit, chtěli bychom koupit družstevní byt, co všechno k tomu ještě potřebujete (myslím doklady), kromě žádosti a potvrzení příjmů, a jak je to s ručitelem? Na sbf.cz, jsem už hledala.Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5374
30.4.22 08:52
@terka_novicka píše:
Nám se hodně líbila půjčka ihned od ZLODĚJŮ. Je to nebankovní společnost, takže všechno jde rychle a bez zbytečné byrokracie, prakticky hned ten den jsem peníze měla na účtu. Navíc ty podmínky jsou hodně férové a stejně tak jednání. Samozřejmě platit musíte, bez toho to nejde. Ale dá se to zvládnout i když je nějaká větší nouze. Tak snad jsem trochu pomohla při rozhodování :)

A pátá reklama a to nekončíme. :mrgreen:
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí