Pujčka u Fio, Era

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
17.8.15 10:05

pujčka u fio, era

Dobry den chci se zeptat kolik musi přijem abych dostala pujčku na 50tis. u ery ci fio.. neboli co je k tomu potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.8.15 10:14

@anonym77 to je indivindy.. záleží na mnoha okolnostech. Co dodat? výměr platu - nebo pokud Ti chodí na účet, oni si to vypočtou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.8.15 10:16

Záleží, jaký máš @anonym77 příjem, poté ti banka může zpracovat nabídku na půjčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.8.15 10:17
@Blekota píše:
Záleží, jaký máš @anonym77 příjem, poté ti banka může zpracovat nabídku na půjčku.

16 mesicne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.15 10:24
@anonym77 píše:
16 mesicne.

pokud nemáš další závazky a neplatíš 12 tis nájem, tak to problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.8.15 10:32
@anonym77 píše:
16 mesicne.

a tvé měsíční náklady se vším všudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.15 11:21

To je individuální, i s tím příjmem. Já jsem totiž zrovna u Ery žádala o půjčku 50 tis. a nedali mi ji, přitom mám plat 22 tis. čistého a náklady na bydlení asi 4 tis. Prý jim vadí, že mi celá výplata nechodí na účet (polovinu dostáváme hotově). Tak jsem šla do Air bank a tam mi nabídli s mým příjmem, že by mi dali až 600 tis. kdybych chtěla, takže je to asi hodně individuální. Co vím, tak nejsem sama, známí měli taky s Erou problémy, první po tel. říkají, že není problém, takže vyřizování potvrzení příjmů a pod. a pak těsně před podpisem smlouvy že ne, u nich jim vadilo to, že její manžel neměl smlouvu na neurčito. Tož tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel