Punčochy/štrample kde kupujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Punčochy/štrample kde kupujete?
Ahoj za chvíli nám začína zima tak přemýšlím jako každý rok kde koupím punčocháče/štrample aby mi hned nezežmolkovali už jsme koupili v tescu v pepcu a hrůza kde kupujete pro děti aby hned nezežmolkovali? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus C&A, H&M, mají tam často dobrý slevy na dětské oblečení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MámaEV píše:
Ahoj za chvíli nám začína zima tak přemýšlím jako každý rok kde koupím punčocháče/štrample aby mi hned nezežmolkovali už jsme koupili v tescu v pepcu a hrůza kde kupujete pro děti aby hned nezežmolkovali?
Sinsay.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hiavnaan zkusím v H&M nakupuju furt pro ně tak určitě zkusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sinsay, dedoles, Lidl. Malá je nosí denně a zmolky nemají žádné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MámaEV píše:
@EvieK koukala jsem tam a fakt nezezmolkatí hned?
Hned ne
. Mam kupované minulý rok a vypadají ještě celkem dobře, sem tam zmolek, ale po roce praní, neočekávám zázrak. Hodně dobré má i Primark.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lindex - jediná věc, kterou tam kupuju ![]()
Ale za ty peníze seženeš ve stejný kvalitě i dvoje, jen já ještě nesehnala ![]()
Tak děkuji za toto téma a typy ![]()
Má peněženka to vítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Tchibu mají dobrou kvalitu a pokud se kupují po více kusech tak je dobrá i cena.
Anebo klasické bavlněné na https://www.tucnak.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Tchibu, beru ty po třech kusech. Ty drží perfektně. Jinde se vytahaji v pase(Lidl, Tesco, KIK atp.
) a nebo jsou umělé (Pepco).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší má Tchibo, jak psaly holky. Určitě se vyplatí nakoupit tam. Koupila jsem tam i silnější leginy z pleteniny, podvlikaci, ty jsou taky super
vezmu ještě jedny, a asi přidám i ty punčochy, takových věci není nikdy dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náměsíčná @Aduš8 @Semtex Akorát Tchibo má zatím na skladě pouze malé velikosti nebo punčocháče dívčí. Pro větší děti a v dámských je nabídka zimních punčocháčů hodně omezená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý bavlnēný jsou na benito.cz Do vel. 146 mají i pěkný klučičí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit