Pupeční kýla - operace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
9.9.11 12:03

tak to je mi líto. :-( opravdu dnes musíš sama si vše hlídat, tech příkladu je opravdu děsně moc. byla jsem s prckem v motole bylo mu pul roku, horečky a kešel vyloženě jsem si musela vynutit rentgen chtěla ho hned poslat domu. no a byl to zápal plic. jsem ráda že jsem uzkostná a že je internet. fakt. a už máš mimi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
9.9.11 12:05

dcera má malou pupeční kýlu, přelepujeme proto pupík naáplastí, prý se to samo vstřebá - o nějakém cvičení doktorka nic neřekla :nevim: s operací povídala, že se to dělá cca v 5ti letech, když to nezmizí samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.9.11 12:06

vlastně máš chodite cvičit jsem to ale popleta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.9.11 12:06

vlastně máš chodite cvičit jsem to ale popleta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.9.11 12:18

acidemaca - být tebou tak určitě lepím pupík, ale zašla bych k fyzioterapeutce at ti ukáže nějaký cvik na bříško ( nemyslím tím vojtovku ) a cvičte hned jak je maličká at je to brzy ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
24.4.13 08:48

Ahoj holky, znovu oteviram tema..chci se jen zeptat, jak dlouho je clovek v nemocnic po operaci pupecni kyly? dceri bude 5 a asi nas to po lete nemine..:-( a jak pak probiha rekonvalescence..napr. kvuli skolce atd. moc dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.7.14 14:46

Ahoj, mám zákrok také před sebou. Doktor mi řekl, že to je zákrok na 10 minut a druhý den půjdeme domů. Nevíte jak dlouho trvá rekonvalescence? Malej je strašnej divoch a udržet ho v klidu je velmi těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
20.7.14 16:10

Ahoj, mel by byt cca 14 dni bez jakykoli namahy, idealne mimo skolku, aby ho do bricha nekdo neprastil apod. a bez sportu a cviceni ma byt 8 tydnu. a neboj, zakrok je opravdu na 10-15 minut a krom toho, ze bude den dva chodit v predklonu, tak o tom ani nevi, dcera si na bolest vubec nestezovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.14 21:39

Ahoj, díky. jsem hned klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
30.11.16 14:09

@levi Dobrý den, pamatujete si ještě jak to probíhalo? Jak probíhalo uspání, jak hned po operaci apod.? Dceři ted budou 3 roky a jako špatný dárek dostane operaci malé břišní kýly, říkali, že nebude větší než špendlíková hlavička, ale má nad pupíkem dost velkou bouli. Termín má za týden, začínám být dost nervozni. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
30.11.16 19:33

Nástup do nemocnice byl den předem, na řadu šel hned brzo ráno. V noci už pak nesměl jíst, k ránu už ani pít. Před zákrokem dostal kapky na " oblbnuti", po nich byl jak hadrová panenka. Cca za pul hodiny si pro něj přišla sestra a odvezli ho na sál. Zpět byli max za pul hodiny. Po probuzení hodně brečel, dostal pak ještě něco na uklidnění, aby nepopraskaly stehy. On ale špatně snáší narkózu, loni musel na odstranění nosní mandle - už to nešlo odložit, spatne slyšel na jedno ousko- a to probuzení u narkózy bylo siiileny!!! Brečel několik hodin.
Potom, co po kyle narkózu dospal - po několika hodinách, choval se, jako by na žádném zákroku nebyl. Měl dodržovat klidový režim, což moc nešlo. Jestli ho to bolelo nevím, ještě skoro nemluvil, ale jestli jo, nebylo to na něm poznat. Přeji bezproblémovy zákrok i rekonvalescenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.11.21 07:59

Byla jsem se synem na ambulantni operaci měl vylezlý pupík a jak mu byli 3 tak operace dnes je mu 8 a koukala jsem vcera že mu zase vylézá ze strany pupíku. Zlatě zasáhnout dokud z toho nemají děti rozum. Jelikoz ted vyvadi ze nikam nepujde a ze se boji. Pritom v tech 3 letech o nicem nevedel nebolelo ho to nic v nicem ani v pohybu ho to neomezovalo. Navic mu pri jedné narkóze přetahovaly násilím piňďoura. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí