Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda je normální, že mam úplně vyrovnaný pupík. Měla jsem ho před otěhotněním klasicky trochu zapadlí, ale teď ho mam v rovině s břichem, jsem 24tt. Není zapadlí, ani vypouklí, je jako by tam nebyl. Díky.
Já měla pocit, že furt někdo říká, že má vylezlí, nebo vystouplí, tak jsem si myslela, že jsem divná
díky.
Já už si to nepamatuju, ale řekla bych, že je to normálně předstupeň…až budeš 40 tak bude vidět přes tričko:)
To jf ok, je to normalni. Nekomu ten pupik i vyleze a nic se nedeje.
Mě se pupík tak roztáh, že skoro zmizel a byla jsem pár měsíců bez pupíku ![]()
Já měla třeba celé těhu pupík pořád tak jak celý život
..jak vidíš, každá to máme jinak ale určitě se nemusíš bát, že by bylo něco v nepořádku
..jestli ho máš teď už zarovnaný, tak ti s největší pravděpodobností za chvíli vykoukne ven
..ale nemusí
![]()
Jsem podruhé těhotná a neměla jsem ani nemám klasicky vylezlý pupík - mám ho prostě v rovině… ![]()
@Svistice píše:
Mě se pupík tak roztáh, že skoro zmizel a byla jsem pár měsíců bez pupíku
to jde?
![]()
@Lenka512 @Novaska já ho mám taky pořád stejný - víceméně. ale včera jsempotkávala těhulky a těm pupík trčel normálka ven
![]()
@Jitkax to jsem měla taky, až do konce, úplně se roztáhl a zmizel, ale nad úroveň břicha nešel a upřímně řečeno, byla jsem za to ráda, mě se ty vyhřezlý pupíky vyčuhující zpod trika jak třetí bradavka tááák nelíbí ![]()
Já mám pupík stejný jako vždycky. Nikdy jsem neměla vypouklý. Ale spousta těhulek to má. Je to normální ![]()