Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nebyli jste v bazenu nebo na koupalku? Nas starsi tohle minuly rok chytil v bazenu. Jedna se o plisen. Pomuze mast na plisen na nohou. Canesten, candibene, exoderil… Nejvic pomohlo ale more.Asi bude ale jistejsi navsteva na koznim, ja odbornik nejsem.
Ja na te fotce spatne vidim, sle pokud jsou to pupinky jakoby puchyrky s bilou tekutinou uvnitr a svedive, tak jsem to mela a byl to atopicky ekzem-vyresil to kortiko masticka a uz se mi to vickrat neudelalo. Hlavne neskrabat, ja si to skrabala na prstu a chytla jsem zanet az do lokte a mela jsem to do masa ![]()
Nema, jen na rukou. A v bazenu jsme nebyli. Kozni asi budeme muset navstivit.
@Nature00 takže to před namazáním nevypadá podobně? Viz foto. Napadla mne totiž 7. nemoc. Řádí teď všude.. v mém okolí už ji mělo 5 lidí. Včetně partnera a syna. Ale asi to bude blbost ![]()
Když ona má ty pupínky jen tam, na puse a noze ne. A takhle to nevypadá, ale nevim já jí to furt mažu.
@Nature00 no, tady určitě diagnózu nevymyslíme, zajděte k doktorovi a uvidíme. Dejte vědět, jak jste dopadli ![]()
@Nature00 no, tady určitě diagnózu nevymyslíme, zajděte k doktorovi a uvidíme. Dejte vědět, jak jste dopadli ![]()
Ahoj, jak jste prosim dopadli? Malej si hral tez s housenkou, ma pupinky po rukou, tvrdi ze to svedi, uz je to 14 dni, asi budem muset na kozni, nebo zkusit cernou mast, pokud mate zkusenost, dejte mi prosim vedet. Diky:)
Hezky den, nemate nekdo s timto pupinkama zkusenost? Nejdriv jsem myslela ze to ma od housenky, protoze si s nima hrala a za 5 min na to ze ji svedi ruce a hned mela pupinky. Jenze to trva tyden a pupinky mam i ja, i kdsz ja na ne taky sahala. Mazeme fenistilem q vetsinou je cely den klid a od rana zase od znova, svedi to. Na fotkach to neni moc videt, protoze je to po namazani.