Pupínky na dlaních

Nature00
17.9.17 11:40

Pupinky na dlanich

Hezky den, nemate nekdo s timto pupinkama zkusenost? Nejdriv jsem myslela ze to ma od housenky, protoze si s nima hrala a za 5 min na to ze ji svedi ruce a hned mela pupinky. Jenze to trva tyden a pupinky mam i ja, i kdsz ja na ne taky sahala. Mazeme fenistilem q vetsinou je cely den klid a od rana zase od znova, svedi to. Na fotkach to neni moc videt, protoze je to po namazani.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
410
17.9.17 12:05

Zdravím! nemáte pupínky na nohou? Okolo pusy? Co teploty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.9.17 12:06

Nebyli jste v bazenu nebo na koupalku? Nas starsi tohle minuly rok chytil v bazenu. Jedna se o plisen. Pomuze mast na plisen na nohou. Canesten, candibene, exoderil… Nejvic pomohlo ale more.Asi bude ale jistejsi navsteva na koznim, ja odbornik nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.9.17 12:10

Ja na te fotce spatne vidim, sle pokud jsou to pupinky jakoby puchyrky s bilou tekutinou uvnitr a svedive, tak jsem to mela a byl to atopicky ekzem-vyresil to kortiko masticka a uz se mi to vickrat neudelalo. Hlavne neskrabat, ja si to skrabala na prstu a chytla jsem zanet az do lokte a mela jsem to do masa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nature00
17.9.17 12:20

Nema, jen na rukou. A v bazenu jsme nebyli. Kozni asi budeme muset navstivit.

• Citovat
  • Upravit
410
17.9.17 16:17

@Nature00 takže to před namazáním nevypadá podobně? Viz foto. Napadla mne totiž 7. nemoc. Řádí teď všude.. v mém okolí už ji mělo 5 lidí. Včetně partnera a syna. Ale asi to bude blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nature00
17.9.17 20:43

Když ona má ty pupínky jen tam, na puse a noze ne. A takhle to nevypadá, ale nevim já jí to furt mažu.

• Citovat
  • Upravit
410
18.9.17 09:07

@Nature00 no, tady určitě diagnózu nevymyslíme, zajděte k doktorovi a uvidíme. Dejte vědět, jak jste dopadli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.9.17 09:08

@Nature00 no, tady určitě diagnózu nevymyslíme, zajděte k doktorovi a uvidíme. Dejte vědět, jak jste dopadli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.9.24 20:11

Jak to dopadlo?

Ahoj, jak jste prosim dopadli? Malej si hral tez s housenkou, ma pupinky po rukou, tvrdi ze to svedi, uz je to 14 dni, asi budem muset na kozni, nebo zkusit cernou mast, pokud mate zkusenost, dejte mi prosim vedet. Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek