Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, asi cca před týdnem se mi na břiše, zádech a kolem prsou udělaly tyto pupínky, ze začátku vůbec nesvědily. Po pár dnech se mi udělaly i na rukou viz foto a pak začaly svědit. Není to žádné extrémní svědění, ale párkrát za den se to ozve. Nemáte někdo stejnou zkušenost?
ještě dopíšu, že mám alergie na kočku a roztoče, ale na to beru prášky.
Příspěvek upraven 04.01.25 v 17:36
Napadá mě alergie na chlad, když je zima, ale může to být něco jiného a vážnějšího.
@Trosečnice Ježíška na chlad si asi nemyslim, napadl me treba svrab nebo tak neco, ale to je teda az ten nejkrajnejsi pripad :/
@KrtecekN píše: Více
Zkus hledat na internetu druhy vyrážek, pupínků, jestli nenajdeš přesně to, co máš ty a pak třeba zjistíš příčinu. A když to nezjistíš a nezmizí to, tak asi zbývá lékař.
NEdostala jsi k Vánocům nové oblečení, které teď nosíš? Že by tě třeba dráždilo.
@Trosečnice Ježíška píše: Více
zkusim se podivat, dekuji moc. Oblecenim to asi nebude, dela se mi to ted i na nohou a zadne nove obleceni, ktere by se dotykalo i nohou jsem nedostala.
Zdravím, už pár týdnů trpím na svědivé pupínky. Nemůžu se toho zbavit a to jsem vyprala a přežehlila všechno co šlo doma. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nejčastěji se mi to objevuje takhle vedle sebe 2 viz foto.