Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Syfilis určit ne, nemám ho kde chytit, po porodu jsem sex ještě neměla.
@lucynka25 já nejdřív myslela, jetli nemám hemeroidy, že to mám tak zduřelé. Jak jsem se tam koukla, tak jsou tu pupínky, nateklé s bílou šťopkou. A moje gyndařka má dovču:-(
Podle me to nebude žádná nemoc, zkus se poradit v lékárně třeba…nebo výdrž na gyndu…tech par dni se to nezblazni, nebo to zmizi
To budou asi jen beďary, ale když tak raději zajdi na gynekologii až bude mít dr po dovolené. Pokud to jsou beďárky, tak za týden budou už celkem zhojené.
Udělalo se mi to teď po ms, používala jsem vložky, nosím džíny, že by to bylo ze zapaření?
Mazala bych to nejakym kremem na opruzeniny, asi sudokreme ten je dobrej navsechno a pokud byto do par dni nezmizlo sla bych k dr ![]()
Zkus to potírat Tea tree olejem. Rozhodně to proboha nevymačkávej, zaneseš si do nich infekci a pokud jsou infekční sami o sobě, tak se to rozšíří mnohem rychleji
Ten tea tree oil na to bude podle mě ideální. Bradavičky to nejsou určitě, jo?
Udělaly se mi jakoby puchýřky mezi poševním vchodem a řiťním otvorem. Nateklo to, bolí to. Mám jich tam cca 5.Vypadá to jako puchýřek s bílou hlavičkou, když to zmáčku vyteče jakoby bíly hnis a hodně čiré tekutiny.Co by to mohlo být? Opar? Sexuální partnery nestřídám.