Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohl by to byt i opar, pokud to boli necekala bych a klidne zitra vyrazila na gyn pohotovost. At se co nejdriv nasadi lecba. Muze se stat ze bude u teplota a bude to hooodne bolet, prvoinfekce byva mazec. Ale nic co by se s mastickou a leky nezvladlo. Bohuzel leky jsou jen na predpis a sanotna masticka to nezachrani.
@lany2 bolí to jen trochu a asi jen proto že sem to mackala…
achjo… Někde sem četla že se to nekdy objeví a pak zase zmizí takové pupínky tak já nevím… ![]()
Je to určitě na pochvě? Jestli jsi to mačkala, tak si myslím, že je to na vnějších genitáliích-na vulvě. Tam to může být herpes anebo zarostlé chloupky, jestli ses nějak špatně oholila nebo použila tupou žiletku.
@Anonymní píše:
Je to určitě na pochvě? Jestli jsi to mačkala, tak si myslím, že je to na vnějších genitáliích-na vulvě. Tam to může být herpes anebo zarostlé chloupky, jestli ses nějak špatně oholila nebo použila tupou žiletku.
Ano nevím přesně jak se ta část jmenuje ale myslím že myslíme obě to samé… Herpes doufám ne.. Ani nevím z čeho by měl být… A zarostlé chloupky by byly pravděpodobné ![]()
Ahoj holky, trpím dost často na mykózy, začalo to asi v úterý, svědění pochvy, žádný výtok nic, jenom to štípalo a svědilo, dnes ráno jsem koukala a začali rašit pupínky, mazala jsem clotrymazolem, ale bohužel nic, no a odpoledne mě začalo bolet v tříslech a mám tam jakoby bouličky…
Trošku se bojím oparu, po tom co jsem koukala na internet
![]()
Tak mám potvrzený genitální opar, chtěla jsem se zeptat mám nového partnera, jsme spolu půl roku a trpí na opary na rtu, je možné, že mě nakazil? Ikdyž ho zrovna neměl? Jinak si moc nedokážu vysvětlit kde bych ho chytila…
![]()
Nikdy jsem opar neměla, ani na puse, ani tak dole…
Jestli ti dělal orální sex, tak určitě ano, teoreticky by to šlo přenést i rukou (sahal si na pusu a pak tobě mezi nohy).
I když on zrovna nemá pupínky, může mít virus na kůži a přenášet ho.
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat… Udělaly se mi takové pupínky, bedary, vředy na pochvě… Ani nevím jak to nazvat… Všimla sem si jich dnes.. Jsou to takové boulicky… Snažila sem se je vymacknout vytekla vodička ale boulicky zůstaly a přijde mi že jich je vic… Předtím 4 teď cca šest neví někdo co to může být? Popřípadě jak to léčit? Je s nimi nepříjemné i sedět… Stalo se mi dříve něco podobného… Ale jeden.. Jen se vymackl, tekla krev, vyčistila jsem a byl klid…