Pupínky vzadu na hlavě

11565
16.1.12 19:51

Pupínky vzadu na hlavě

Prosím, máte někdo tip na to, jak miminku vyléčit pupínky na hlavičce? Malá má jakoby vyrážku za krkem, zjevně tam, kde se nejvíc potí - přímo v týlu. Každý den jí to myju a natírám olejem nebo mastičkou, ale pupínky nemizí. Uvítám a zkusím kdejaký recept, bojím se, že ji to otravuje… Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
16.1.12 20:15

Moje dcera ma to same co popisujes a doktorka mi rekla ze je to normalni,ze to miminka maji a vekem jim to zmizi-olejicky to spis zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
16.1.12 20:19

Syn to taky měl, taky jsem se to snažila něčim mazat. Pak jsem na to zapoměla a zmizelo mu to samo, nic to není. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.1.12 20:34

Neprehrivat, vysusit a namazat bepantenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.1.12 20:39

méně bych oblékala, aby se nepotil. Nic jiného asi nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
16.1.12 20:39

Naše malá to měla i na obličeji, pak se jí tam udělali na tom takový krustičky, šli jsme na kožní dostali mastičku, která jí zrovna moc nepomohla přitom to byl dost silný, tak jsem to nechala ona se vyloupla a bylo to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.1.12 20:52

Myslím, že ji neoblékám moc, zvlášť doma - ven teda jo, protože stejně má studený ruce a nohy, tak ať je aspoň ten zbytek v teple ;) Ale díky za rady, tak já nebudu panikařit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.1.12 20:54

Ze ma studeny ruce a nohy, neznamena, ze ji je zima. Musis ji sahnout prave na ten zatylek jestli ho ma horky, ubrat obleceni, jestli studeny pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
16.1.12 20:54
karolina_a_betuska píše:
Myslím, že ji neoblékám moc, zvlášť doma - ven teda jo, protože stejně má studený ruce a nohy, tak ať je aspoň ten zbytek v teple ;) Ale díky za rady, tak já nebudu panikařit :D

tak to nepřeháněj ani ven. :nevim: ruce a nohy studený jsou normál. dala bych rukavičky, teplé ponožky, případně capáščky nebo vlněné botičky a oblékla normálně. Zkrátka tak, aby se nepotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 16:39

Pupinky na hlavicce

Ahoj.
Rad bych se zptal, jestli muze nekdo poradit, nebo se setkal s pupinky na hlavicce ditete. Malemu je 13 mesicu a tak od 10 mesicu se mu na hlavicce dela (1 az 2 krat za mesic) vysev puchyrovitych pupinku. Zasilam foto.
Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.24 23:44

@Dadulka123 42398932 Dobrý den, naši malé se to děla taky, zhruba od 9 měsíců, přišli jste na neco, čím to muže byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí