Pusinkování miminka před ostatními - stydím se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.12 16:11

pusinkování - stydím se

Ahoj maminky, svého 7 měs. syna nadevše miluju, když jsem sama, tak bych ho upusinkovala jak jen jde, ale když je s náma někdo - kdokoli z rodiny, stydím se mu dát pusu, proč?!/ Máte to některá stejně? asi jsem divná nebo nevim..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.11.12 16:25

Ahoj, já pociťuju, že lásku mojí prdelce projevu taky míň když jsem někde pryč. Doma si sní pořád povídám, pusinkuju o stošest, ale když jsem u rodičů nebo je tu někdo na návštěvě tak to dělám minimálně.. :roll: :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
16.11.12 16:38

Taky jsem si toho na sobe vsimla…je to tim, ze mam pocit, aby si lidi o me nemysleli, jaka jsem heeerecka :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.11.12 16:54

Nestydím se nikde dát pusu dcerám ani na veřejnosti proč, šak jsou moje :kytka:.
A co teprve taťka to je pusinkovací panák podle našich holek :mrgreen: mají ho jak hašlerku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.11.12 16:58

Já svojeho drobečka cicmám všude a je mi jedno jestli se někdo kouká nebo ne :lol: Méně mu na veřejnosti říkám básničky a zpívám, ale to už je jiná kapitola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.11.12 16:59

Tak nad tímhle mě nenapadlo přemýšlet. nudíš se? kup si medvídka mývala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.11.12 17:09

Nikdy jsem se stran oblizování svého dítěte nijak neomezovala.

@IvkaH píše:
A co teprve taťka to je pusinkovací panák podle našich holek :mrgreen: mají ho jak hašlerku :lol:.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Boží přirovnání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.11.12 17:09

A proč by se za to člověk měl stydět? :nevim: Já dělám venku na děti i různé grimasy a co si o mě myslí lidi je mi u zadní části těla :-P :-P
Pochopitelně ve městě se krotim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.12 17:30

Jediné, co nedělám před lidma, ani z rodiny, je zpívání, protože fakt zpívám hrozně… jenom můj to občas musí snášet, ze začátku jsem nezpívala s malou ani před ním, ale teď, když malá chce písničky, tak už to musí vydržet nebo zpívat taky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
16.11.12 17:45

No, je dobré si cicmanie užiť, kým to dieťaťu nevadí ;). Moja 5 ročná dcéra už občas prehodí „mami, nedávej mi slizký pusinky“ :P a to nehovorím o 14-15 ročných chalanoch, čo sa s rodičmi zásadne nelúčia a nevítajú na verejnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.12 17:47

@IvkaH uzasna fotka v profilu :palec:

ja malou pusinkuju vsude, je moje a ona se taky rada pusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.11.12 18:02
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, svého 7 měs. syna nadevše miluju, když jsem sama, tak bych ho upusinkovala jak jen jde, ale když je s náma někdo - kdokoli z rodiny, stydím se mu dát pusu, proč?!/ Máte to některá stejně? asi jsem divná nebo nevim..

A proč se stydíš??? 8o Já nemám problém malou „zmuchlat“ mezi lidma, po městě na ní dělám různý ksichtíky, dneska jsme na poště říkali básničky :roll: :lol: Jediný, co fakt jenom doma je zpívání. Ne že bych zpívala kdovíjak hrozně, ale mezi lidma je mi to proti srsti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.11.12 18:10

Já ho pusinkuju a muchlám kdykoliv a kdekoliv si vzpomenu, musím, dokud se neumí bránit :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.12 18:14
@Gabrielaaa píše:
Já ho pusinkuju a muchlám kdykoliv a kdekoliv si vzpomenu, musím, dokud se neumí bránit :mrgreen: :cert:

ano to je trefne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 20:34

@malaVetrackova @alsem
Děkuji, aspon vím, že nejsem sama a trošku mě to uklidňuje.. třeba se časem „otrkám“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure