Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já pociťuju, že lásku mojí prdelce projevu taky míň když jsem někde pryč. Doma si sní pořád povídám, pusinkuju o stošest, ale když jsem u rodičů nebo je tu někdo na návštěvě tak to dělám minimálně..
![]()
Taky jsem si toho na sobe vsimla…je to tim, ze mam pocit, aby si lidi o me nemysleli, jaka jsem heeerecka
![]()
Nestydím se nikde dát pusu dcerám ani na veřejnosti proč, šak jsou moje
.
A co teprve taťka to je pusinkovací panák podle našich holek
mají ho jak hašlerku
.
Já svojeho drobečka cicmám všude a je mi jedno jestli se někdo kouká nebo ne
Méně mu na veřejnosti říkám básničky a zpívám, ale to už je jiná kapitola ![]()
Tak nad tímhle mě nenapadlo přemýšlet. nudíš se? kup si medvídka mývala ![]()
Nikdy jsem se stran oblizování svého dítěte nijak neomezovala.
@IvkaH píše:
A co teprve taťka to je pusinkovací panák podle našich holekmají ho jak hašlerku
.
Boží přirovnání. ![]()
A proč by se za to člověk měl stydět?
Já dělám venku na děti i různé grimasy a co si o mě myslí lidi je mi u zadní části těla
![]()
Pochopitelně ve městě se krotim
![]()
Jediné, co nedělám před lidma, ani z rodiny, je zpívání, protože fakt zpívám hrozně… jenom můj to občas musí snášet, ze začátku jsem nezpívala s malou ani před ním, ale teď, když malá chce písničky, tak už to musí vydržet nebo zpívat taky ![]()
No, je dobré si cicmanie užiť, kým to dieťaťu nevadí
. Moja 5 ročná dcéra už občas prehodí „mami, nedávej mi slizký pusinky“
a to nehovorím o 14-15 ročných chalanoch, čo sa s rodičmi zásadne nelúčia a nevítajú na verejnosti
…
@IvkaH uzasna fotka v profilu ![]()
ja malou pusinkuju vsude, je moje a ona se taky rada pusuje.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, svého 7 měs. syna nadevše miluju, když jsem sama, tak bych ho upusinkovala jak jen jde, ale když je s náma někdo - kdokoli z rodiny, stydím se mu dát pusu, proč?!/ Máte to některá stejně? asi jsem divná nebo nevim..
A proč se stydíš???
Já nemám problém malou „zmuchlat“ mezi lidma, po městě na ní dělám různý ksichtíky, dneska jsme na poště říkali básničky
Jediný, co fakt jenom doma je zpívání. Ne že bych zpívala kdovíjak hrozně, ale mezi lidma je mi to proti srsti ![]()
Já ho pusinkuju a muchlám kdykoliv a kdekoliv si vzpomenu, musím, dokud se neumí bránit
![]()
@Gabrielaaa píše:
Já ho pusinkuju a muchlám kdykoliv a kdekoliv si vzpomenu, musím, dokud se neumí bránit![]()
ano to je trefne ![]()
@malaVetrackova @alsem
Děkuji, aspon vím, že nejsem sama a trošku mě to uklidňuje.. třeba se časem „otrkám“ ![]()
Ahoj maminky, svého 7 měs. syna nadevše miluju, když jsem sama, tak bych ho upusinkovala jak jen jde, ale když je s náma někdo - kdokoli z rodiny, stydím se mu dát pusu, proč?!/ Máte to některá stejně? asi jsem divná nebo nevim..