Půst jako léčba neplodnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
5.10.17 23:07
@aiwwa píše:
Jaký myslíš půst? Sexuální? :mrgreen:

Ne, detox. Kdo ví, čím to bylo, ale byla zoufalá a ochotná už zkusit vše, tohle jí poradila nějaká bába kořenářka a ejhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
5.10.17 23:11
@radkka píše:
Ne, detox. Kdo ví, čím to bylo, ale byla zoufalá a ochotná už zkusit vše, tohle jí poradila nějaká bába kořenářka a ejhle…

Nojo ale co když zabralo něco jiného. :nevim: jsem k tomu skeptická. Spíš to může fungovat na psychiku, pokud tomu věřím, tak vlastně věřím, že otěhotním, tím se uklidnim…
Já jsem hrozná, všechno musím mít logicky zduvodněné. :mrgreen:
Ok, někomu to pomohlo. Třeba ještě někdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.17 23:20
@aiwwa píše:
Nojo ale co když zabralo něco jiného. :nevim: jsem k tomu skeptická. Spíš to může fungovat na psychiku, pokud tomu věřím, tak vlastně věřím, že otěhotním, tím se uklidnim…
Já jsem hrozná, všechno musím mít logicky zduvodněné. :mrgreen:
Ok, někomu to pomohlo. Třeba ještě někdo napíše.

Ona nepatří mezi ty, které by takovým věcem věřily. Ona zkoušela psí kusy už dlouho, protože byli oba zdraví, IVF se nikdy nepovedlo, tak zkoušela co jí přišlo pod ruku, po tomhle se zadařilo. Nikdo neví, proč se to najednou povedlo, ale proč to nezkusit? Detox ti neublíží.

A ne, nepatřím k těm, kteří by rakovinu léčili hladovkou, z těhle názorů je mi na blit. í.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
5.10.17 23:33
@radkka píše:
Ona nepatří mezi ty, které by takovým věcem věřily. Ona zkoušela psí kusy už dlouho, protože byli oba zdraví, IVF se nikdy nepovedlo, tak zkoušela co jí přišlo pod ruku, po tomhle se zadařilo. Nikdo neví, proč se to najednou povedlo, ale proč to nezkusit? Detox ti neublíží.A ne, nepatřím k těm, kteří by rakovinu léčili hladovkou, z těhle názorů je mi na blit. í.

Detox ale fakt není nic zdravého, tělo se detoxikuje samo, proto máme játra a ledviny. naopak hladovka a ketoza může ohrozit zdraví. Při ketoze vzniká v těle např. aceton.
A čím jako myslíš, že máme zanesené tělo? Já věřím, že občas je dobrý klystýr, ale pak stejně musíš doplnit lactobacily a trvá než se ti obnoví střevní mikroflóra.
Lepší než hladovět je udělat občas např rýžový den nebo zeleninový. To pročistí střeva přirozeně a ketoza nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.17 06:14

@radkka Tak konečně někdo kdo přidal zkušenost a ne jen své doměnky a strach :roll:

Nemáš prosím na ní kontakt, je tady na emiminu :think:

Jinak myslete si opravdu co chcete, ale mému blízkému kamarádovi půst ( 40 dnů půst a 40 dnů návratovka) zachránil život a zbavil se rakoviny lymfatických uzlin.

• Citovat
  • Upravit
115760
6.10.17 07:20
@Anonymní píše:
@radkka Tak konečně někdo kdo přidal zkušenost a ne jen své doměnky a strach :roll:

Jinak myslete si opravdu co chcete, ale mému blízkému kamarádovi půst ( 40 dnů půst a 40 dnů návratovka) zachránil život a zbavil se rakoviny lymfatických uzlin.

Jako že ten nádor zmizel? Co na to říkali doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.17 07:28

@aiwwa Že zázraky se dějí. Včera jsem našla i na fcb skupinu o půstu a teda tolik lidí co si tím léčí kde co. Asi jsme měla hleat prvně tam než na emimimi :lol:

Ještě něco sestřenky tchýně je uznávaná primářka v nemocnici a ona ač lékař využívá bylinky a léčebné postupy léčitelky z Jesenice. Když něco jede tam.

Ono asi vše nebude jen o lécích a chemii.

A to léčení pomocí půstu je v podstatě to co tady píšete - tělo je nastaveno na to, aby si uvnitř dokázalo od přírody samo pomoci a „požrat“ vše co do něj nepatří. Ale potrava ho zaměstnává. Takže v době půstu krom trávení, které vypne jede zbytek na 100% a čistí…

Každopádně se omlouvám všem, který jsem dotazem popudila a já už si odpovědi včera našla jinde :andel:

• Citovat
  • Upravit
115760
6.10.17 08:04
@Anonymní píše:
@aiwwa Že zázraky se dějí. Včera jsem našla i na fcb skupinu o půstu a teda tolik lidí co si tím léčí kde co. Asi jsme měla hleat prvně tam než na emimimi :lol:

Ještě něco sestřenky tchýně je uznávaná primářka v nemocnici a ona ač lékař využívá bylinky a léčebné postupy léčitelky z Jesenice. Když něco jede tam.

Ono asi vše nebude jen o lécích a chemii.

A to léčení pomocí půstu je v podstatě to co tady píšete - tělo je nastaveno na to, aby si uvnitř dokázalo od přírody samo pomoci a „požrat“ vše co do něj nepatří. Ale potrava ho zaměstnává. Takže v době půstu krom trávení, které vypne jede zbytek na 100% a čistí…

Každopádně se omlouvám všem, který jsem dotazem popudila a já už si odpovědi včera našla jinde :andel:

Nikoho jsi nepopudila, přece na veřejném fóru musíš počítat s tím, že lidé mají rozdílné názory, neber si to osobně, není to nic proti tobě přeci. :kytka:
Mě se právě líbí jako alternativa ty rýžové nebo zeleninové dny nebo den, kdy piješ jen ovocné smoothie. Ale nic se nemá přehánět, zkrátka si myslím, že 14 dní je moc, játra začnou vyrábět přeměňovat glukagon na glukozu, aby zabránily hypoglykémii a to není nic dobrého pro tělo. Je to obrovská zátěž i pro naprosto zdravého člověka.
Vzniká tak acidóza, močí se vylučují ketolátky, což jsou opravdu jedy pro organismus.
Takže se musím smát, když někdo tvrdí, že následek půstu je detox organismu. Ne, to skutečně není, měla jsem ve škole biologii i chemii a tak to prostě nefunguje. Naopak, tělo má co dělat, aby odbouralo chemické látky, které vznikly právě jako následek hladovění.
Lékaři doporučují půst maximálně tři dny u úplně zdravého člověka.

Kdybych byla na tvém místě, tak bych se o tom poradila s lékařem.
Nepíšeš, jak dlouho se nedaří otěhotnět, jestli máš za sebou všechna vyšetření.
Já osobně hodně věřím bylinkám a bylinným preparátům. Užívala jsem tři měsíce gynex a srovnal mě krásně menstruační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.17 08:20
@aiwwa píše:
Jo? Znáš někoho osobně? A jak dlouho se musi hladovět? A když se zase začne jíst, tak už se nevrátí?

Znam. Hladovet vylozene ne pry zeleninu a vodu ale nekdo i hladovi. Je to zpusobeno tim ze jak jime tak telo mema cas na obnovu bunek a zatezuje se travenim. Ale je to fakt receno strasne jednoduse.
Ja doufam ze se nevrati mrcha jedna!
Na vine jsou prumyslove zpravovane potraviny, honeni za majetkem a stres. Je mi strasne lito babicek, ktere kupuji susenky za 3,50 a jsou stastne jak usetrili a zaroven dopreji mnamku svym vnoucatum…
No ale to uz je od tematu. Omlouvam se zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.10.17 20:52
@Anonymní píše:

Jinak myslete si opravdu co chcete, ale mému blízkému kamarádovi půst ( 40 dnů půst a 40 dnů návratovka) zachránil život a zbavil se rakoviny lymfatických uzlin.

Kamarádka tu není, ani by ti asi moc neporadila, můžu se jí ale zeptat na kontakt na tu paní, která jí to poradila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.17 20:55

@radkka budu ráda ;) Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat