Půst jako léčba neplodnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.17 12:08

Půst a neplodnost

Vaše zkušenosti v praxi… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115624
5.10.17 12:11

8o
to jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.17 12:12

@aiwwa :mrgreen: ano jsou lidé, kteří si detoxikací k miminku dopomohli. Zajímá mne jejich zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
644
5.10.17 12:23

Ja s tim zkusenost nemam, ale cetla jsem tady od jedne uzivatelky, ze 2× otehotnela po tom, co dva dny jedla hodne jahod. No a pak jsem nahodou narazila v jedne bylinkarske knizce na informaci, ze jahody jsou vitaminova bomba a navic i detoxikuji, takze ta bylinarka doporucuje jist treba ty dva dny jenom jahody. Tak kdyz nedostanes koprivku nebo prujem :lol: tak to treba telo posili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115624
5.10.17 12:24
@Anonymní píše:
@aiwwa :mrgreen: ano jsou lidé, kteří si detoxikací k miminku dopomohli. Zajímá mne jejich zkušenost…

Aha a já myslela, že k otěhotnění je třeba spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115624
5.10.17 12:27

Jako že sníš jahody a spermie díky tomu najde líp cestu k vajíčku?
Jako sorry, ale nic ujetějšího v souvislosti s neplodností jsem neslyšela.
Bylinkám věřím, pokud se užívají dlouhodobě, vliv mají.
Ale dát si při ovulaci jahody aby to pomohlo oplodnění je dle mého totální nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
5.10.17 12:30

Chápu, že když nemůže žena dlouho otěhotnět, tak zkouší kde co, ale moc bych tomu nevěřila. Znám holky co vyzkoušely opravdu vše možné, od různých diet, po hormonální jogu aj.
Nicméně držím pěsti, přála bych aby to vyšlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.17 12:31

No jenže půst = jen voda dámy. Takže to si dost pletete můj dotaz s něčím jiným. Po půstu se nasazují bylinky, které detox dokonají a zároveň jsou na podporu plodnosti…

takže jahody nebrat :mrgreen:

Ale asi tady nikoho kdo má zkušenost nenajdu :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.17 12:35

@chs.jasmin děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
115624
5.10.17 12:36

Já se omlouvám, ale musím to napsat. Kdyby něco takového fungovalo, tak by to ženy používaly v hojné míře a bylo by to všeobecně známé.
Z vlastní zkušenosti vím, co to je, když se nedaří otěhotnět a chápu všechny, co se chytají jakékoliv rady.
Ale bylo by moc smutné, kdyby se toho někdo skutečně chytl a začal hladovět aby otěhotněl.
Pokud má žena nadváhu, tak jí určitě pomůže shodit kg na její optimální váhu, tím se jí upraví hormonální systém, najede ovulace, kterou třeba předtím neměla.
Jak dlouhý má být ten půst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.10.17 12:37

@aiwwa podle tebe nesmysl, podle nekoho zase funguje ;) Heled prodavam, jak jsem koupila. Ale ze se tehotni lip, kdyz je vyzivene telo vitaminy,tj.kdyz se ji zdrave, tak to je znama vec. Nejde jenom o tu cestu spermii, ale i o kvalitu vajicka a o uchyceni. I kdyz i ta cesta probiha mnohem lip, kdyz je prostredi v tele primerene zasadite, kyselost spermie zpomaluje a hubi. A tomu zase napomaha strava, ovoce urcite, tak proc ne jahody. Takze ja v tom logiku vidim. Cimz netvrdim, ze to funguje vzdycky a u kazdyho a ze ke zdravymu tehotenstvi staci snist jednou rocne kosik jahod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.10.17 12:38

Jo takhle uz to ctu s tim pustem. Tak to se omlouvam za pleveleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 12:40
@Anonymní píše:
Vaše zkušenosti v praxi… :kytka:

Nechapu anonym.
Ale…neco na tom bude. Pokud Ti je pri jedeni jahod skvele a mas dobrou naladu, je mozne ze Tve telo prijme mrsku bez problemu.
A prosim Vas…detoxikace tela je uplne k nicemu. Je to spis vysmev prirode. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.17 12:46

@longed-for-dream ale já jsem tu nepsala přeci nic o jahodách :P :P

• Citovat
  • Upravit
115624
5.10.17 12:51
@Liliana79 píše:
@aiwwa podle tebe nesmysl, podle nekoho zase funguje ;) Heled prodavam, jak jsem koupila. Ale ze se tehotni lip, kdyz je vyzivene telo vitaminy,tj.kdyz se ji zdrave, tak to je znama vec. Nejde jenom o tu cestu spermii, ale i o kvalitu vajicka a o uchyceni. I kdyz i ta cesta probiha mnohem lip, kdyz je prostredi v tele primerene zasadite, kyselost spermie zpomaluje a hubi. A tomu zase napomaha strava, ovoce urcite, tak proc ne jahody. Takze ja v tom logiku vidim. Cimz netvrdim, ze to funguje vzdycky a u kazdyho a ze ke zdravymu tehotenstvi staci snist jednou rocne kosik jahod ;)

já myslím, že pomáhá vyvážená strava a dostatek vitamínů, nějaké bylinky. Samozřejmě, že pokud někdo věří tomu, že zrovna jahody fungují, působí i jakýsi placebo efekt, víra tvá tě uzdraví.
ALe půstu moc nevěřím. Viděla jsem rozhovor s doktorkou, která před radikálními detoxy dost varovala, člověk si může poškodit játra nebo ledviny, vymlátí si mikroflóru ve střevech atd. Velká většina takových rad původně pochází od farmaceutických firem, aby prodali své výrobky, vitamíny, doplňky.
Gynekolog před důchodem, který se zabýval neplodností desítky let, mi říkal, že věří kontryhelu, gynexu a různým produktům s bylinkami a vitamíny. Pak radil dát se psychicky do pohody a cileně se nezaměřit na „snažení“. Nechat si zkontrolovat štítnou žlázu, hladinu prolaktinu, zkontrolovat zda probíhá ovulace. Imunologii. Pokud je tohle vše OK a parter má dobrý spermio, je prostor pro bylinky, léčitele atd. Ale musí být splněné základní věci, aby oba byli schopni počít po fyzické stránce. A oba partneři by v době, kdy se o dítě pokoušejí měli zdravě a pestře jíst.
Nemám to z vlastní hlavy, tomuto lékaři věřím, ví o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí