Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, možná je to hloupý dotaz, ale dnes jsem přemýšlela nad věcmi, které si budu brát do porodnice a přemýšlím jestli noční košile, nebo pyžamo. Osobně vůbec noční košile nenosím (nemám je ráda), maximálně nějakou delší košili na knoflíčky. Co je lepší a kolik ks si vzít sebou? Na samotný porod dostanu nemocničního anděla, nebo musím mít svoje? ![]()
Já měla jejich noční košile po celou dobu pobytu
nemusela jsem ešit, jestli jich mám dostat a zda je ušpiním.
Já si nebudu brát nic, budu spát v nemocničním. Nechci si do zničit krví.
Anděla určitě dostaneš, to bych se nebála.
Já sebou měla dvě noční košilky, normálně s úzkými ramínky, jedna měla na prsou „tkaničku“ a při kojení jsem si ji rozdělala…holka se mnou na pokoji měla normálně kalhotové pyžamo a taky žádný problém ![]()
Holky díky! Až pojedu na prohlídku porodnice, tak se na to ještě optám.
Ale opravdu se mi nechce lítat někde a shánět noční košile, které stejně potom neunosím.
Zjisti si, co poskytuje tvoje porodnice, ta naše poskytovala i noční košile, takže svoje jsem mít nemusela a byla jsem za to opravdu vděčná, protože jsem likvidovala 2-3 denně
Takže sice jsem moc parády nenadělala, ale popravdě mi to bylo jedno, před návštěvama jsem přes to hodila župan ![]()
Já měla první den jejich..Potom už své pyžamka. Manžel mi je dovezl. Košile moc nemusím a navíc mi v ní byla zima. Hlavně jsem se ve vlastním pyžamu cítila líp.
Mela jsem oboji, nevim jestli je pyzamo lepsi nez kosile a naopak. Je to asi o tom co kazdymu vyhovuje.
@zichisek píše:
Já měla první den jejich..Potom už své pyžamka. Manžel mi je dovezl. Košile moc nemusím a navíc mi v ní byla zima. Hlavně jsem se ve vlastním pyžamu cítila líp.
Mám to stějně, košile nemusím a normálně spím ve volnějších pyžamových kalhotech + tílko. Tak to vyřeším asi podobně jako ty + se poptám jestli alespoň na první den dostanu v porodnici erární.
Děkuju.
Ahoj,
já byla u Apolináře v Praze. Měli tam košile k dispozici, ale byly dost šílený
Většina z nich neměla moc tkaniček nebo knoflíků, takže ti furt něco lezlo ven
Já měla ty jejich na spaní a dopoledne a když chodily odpoledne návštěvy, tak jsem si vzala svoje - měla jsem tři (byla jsem tam týden), abych nevypadala jak utečenec z blázince, cejtila jsem se ve svých lépe
Neušpinila jsem žádné, moc jsem nekrvácela. Kupovala jsem je kdesi na netu, jsou dlouhé pod kolena, knoflíčky tak, že jsem mohla krásně kojit
a doteď je nosím na spaní, když je zima. Ale záleží, jak ti to bude vyhovovat. Vezmi si třeba jednu a uvidíš ![]()
Ježiš já četla pyžmo a divila se že je to napsaný s ypsilon
Já měla nemocniční, takže jsem nepotřebovala nic, zeptej se v porodce
@Stormay píše:
Mám to stějně, košile nemusím a normálně spím ve volnějších pyžamových kalhotech + tílko. Tak to vyřeším asi podobně jako ty + se poptám jestli alespoň na první den dostanu v porodnici erární.Děkuju.
Já měla kalhoty červené se snoopym a k tomu tílko a cítila jsem se nejlíp. Pak ještě žluté kraťaskové. Navíc mi pak malou vozili na foto, tak jsem v tom chodila i na procházky kolem nemocnice ![]()
Používala jsem jejich košile, nechtěla jsem zašpinit krví svoje. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.