Pyžamo/noční košile do porodnice

1285
17.7.12 16:47

Pyžamo/noční košile do porodnice

Ahoj holky, možná je to hloupý dotaz, ale dnes jsem přemýšlela nad věcmi, které si budu brát do porodnice a přemýšlím jestli noční košile, nebo pyžamo. Osobně vůbec noční košile nenosím (nemám je ráda), maximálně nějakou delší košili na knoflíčky. Co je lepší a kolik ks si vzít sebou? Na samotný porod dostanu nemocničního anděla, nebo musím mít svoje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
17.7.12 16:48

Já měla jejich noční košile po celou dobu pobytu :-) nemusela jsem ešit, jestli jich mám dostat a zda je ušpiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.7.12 16:50

Já si nebudu brát nic, budu spát v nemocničním. Nechci si do zničit krví. :nevim: Anděla určitě dostaneš, to bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.7.12 16:51

Já sebou měla dvě noční košilky, normálně s úzkými ramínky, jedna měla na prsou „tkaničku“ a při kojení jsem si ji rozdělala…holka se mnou na pokoji měla normálně kalhotové pyžamo a taky žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.7.12 16:52

Jinak na porod dostaneš košilku jejich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285

Holky díky! Až pojedu na prohlídku porodnice, tak se na to ještě optám. :) Ale opravdu se mi nechce lítat někde a shánět noční košile, které stejně potom neunosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995

Zjisti si, co poskytuje tvoje porodnice, ta naše poskytovala i noční košile, takže svoje jsem mít nemusela a byla jsem za to opravdu vděčná, protože jsem likvidovala 2-3 denně :? Takže sice jsem moc parády nenadělala, ale popravdě mi to bylo jedno, před návštěvama jsem přes to hodila župan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.7.12 16:53

Já měla první den jejich..Potom už své pyžamka. Manžel mi je dovezl. Košile moc nemusím a navíc mi v ní byla zima. Hlavně jsem se ve vlastním pyžamu cítila líp.

• Citovat
  • Upravit
6885
17.7.12 16:53

Ja mela taky po celou dobu jejich kosile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
17.7.12 16:54

Mela jsem oboji, nevim jestli je pyzamo lepsi nez kosile a naopak. Je to asi o tom co kazdymu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
17.7.12 16:55
@zichisek píše:
Já měla první den jejich..Potom už své pyžamka. Manžel mi je dovezl. Košile moc nemusím a navíc mi v ní byla zima. Hlavně jsem se ve vlastním pyžamu cítila líp.

Mám to stějně, košile nemusím a normálně spím ve volnějších pyžamových kalhotech + tílko. Tak to vyřeším asi podobně jako ty + se poptám jestli alespoň na první den dostanu v porodnici erární. :) Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.7.12 16:59

Ahoj,
já byla u Apolináře v Praze. Měli tam košile k dispozici, ale byly dost šílený :roll: Většina z nich neměla moc tkaniček nebo knoflíků, takže ti furt něco lezlo ven :lol: Já měla ty jejich na spaní a dopoledne a když chodily odpoledne návštěvy, tak jsem si vzala svoje - měla jsem tři (byla jsem tam týden), abych nevypadala jak utečenec z blázince, cejtila jsem se ve svých lépe :palec: Neušpinila jsem žádné, moc jsem nekrvácela. Kupovala jsem je kdesi na netu, jsou dlouhé pod kolena, knoflíčky tak, že jsem mohla krásně kojit :palec: a doteď je nosím na spaní, když je zima. Ale záleží, jak ti to bude vyhovovat. Vezmi si třeba jednu a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.7.12 16:59

Ježiš já četla pyžmo a divila se že je to napsaný s ypsilon :D :D Já měla nemocniční, takže jsem nepotřebovala nic, zeptej se v porodce

• Citovat
  • Upravit
zichisek
17.7.12 17:00
@Stormay píše:
Mám to stějně, košile nemusím a normálně spím ve volnějších pyžamových kalhotech + tílko. Tak to vyřeším asi podobně jako ty + se poptám jestli alespoň na první den dostanu v porodnici erární. :) Děkuju.

Já měla kalhoty červené se snoopym a k tomu tílko a cítila jsem se nejlíp. Pak ještě žluté kraťaskové. Navíc mi pak malou vozili na foto, tak jsem v tom chodila i na procházky kolem nemocnice :-D

• Citovat
  • Upravit
Imane
17.7.12 17:01

:mrgreen: Používala jsem jejich košile, nechtěla jsem zašpinit krví svoje. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková