Nadstandart na Obilnáku

8698
9.7.12 18:12

Nadstandart na obilnáku

:mavam: :mavam: Holky prosim o info, Ak neporodím do čtvrtka, tak jdu na vyvolavačku a chci nadstandart na obilnem trhu, :) Chci se zeptat, zda tam nekdo byl a jak to tam vyzerá na tom nadstandarte, jake jsou pozitíva, ja chci ten za 1000kč na den, :) Tak ak mate skušenosti prosim napíšte Dekuju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20507
9.7.12 18:52

Ahoj já lezela na nadstandartu na porodnim pokoji jeden den protože nemeli na jipce misto, u nás to byl jiny pripad tezka preeklampsie v 28 t. t. ale k pokoji je tam pohodlna docela postel, skrinky kolem ni, vedle hned vana vedle postele, nafukovaci míc a vlastni toaleta ze sprchou ;) radio s CD a tusim i aromalampa tam byla, vice si nepamatuji byla jsem rada ze ziju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.7.12 19:11

@petullle Dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
9.7.12 19:52

To co popisujes je nadstandardní porodni pokoj na kterym se rodí - já tam rodila pred měsícem ale normalne se tam po porodu neleží. Po porodu jsem měla tzv polo nadstandard asi za 1200 na noc, a tam nebylo vůbec nic zvláštního, akorat že jsem tam byla sama a byla tam jeste jedna postel kde mohl přespat manzel (za dve stovky za noc). Sociálka společná jeste s jednim takovým pokojikem. Pal tam byla jeste s tim pokojem společná lednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.7.12 19:57

@veria 1200kč na noc, a nic moc pokoj jo? :roll: No ja jdu na vyvolavaní takže chci hned nadstandart, tak ted nevím jak to je, a pak jak porodim chci nadstandart at tam muže i manžel prespat, ale ja myslela že socialka je samotna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
9.7.12 20:00
@veria píše:
To co popisujes je nadstandardní porodni pokoj na kterym se rodí - já tam rodila pred měsícem ale normalne se tam po porodu neleží. Po porodu jsem měla tzv polo nadstandard asi za 1200 na noc, a tam nebylo vůbec nic zvláštního, akorat že jsem tam byla sama a byla tam jeste jedna postel kde mohl přespat manzel (za dve stovky za noc). Sociálka společná jeste s jednim takovým pokojikem. Pal tam byla jeste s tim pokojem společná lednička.

ano však jsem to psala hned v prvni vete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
10.7.12 06:56
@Hana89 píše: :mavam: :mavam: Holky prosim o info, Ak neporodím do čtvrtka, tak jdu na vyvolavačku a chci nadstandart na obilnem trhu, :) Chci se zeptat, zda tam nekdo byl a jak to tam vyzerá na tom nadstandarte, jake jsou pozitíva, ja chci ten za 1000kč na den, :) Tak ak mate skušenosti prosim napíšte Dekuju :kytka: :mavam:

AHOJ ja chtela nadtsandart ale bohužel bylo plno nikdy nevíš jestli se tam dostanes já ikdyz sem mela nake komplikace po porodu a manzel chtel byt u me a chteli sme nadstandart tak to neslo bohuzel bylo plno tam je to slizity vetsinou furt byva zabrany ale uvidis no ja rodila pred 7 mesici takze to neni tak dlouho aby tam mezitim udelali jeste vic pokoju :D

• Citovat
  • Upravit
11860
10.7.12 10:43

Jsou tam nadstandardní porodní boxy a pak taky nadstand. pokoje na sestinedeli, ale pry byvaji hodne obsazene, jak pisou holky, takze zalezi na stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.7.12 11:27

Dekuju no uvidime, nadstandart porodní box nechci stačší mne na 6-nedelí ak se to podarí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamulja
1.10.12 15:15

Dobry den chtela bych se zeptat jak je to splacenim nad standartem jestli hned nebo potom slozenkou

• Citovat
  • Upravit
bamulja
1.10.12 15:17

Plati se hned za standart nebo potom slozenkou diky

• Citovat
  • Upravit
8698
5.10.12 20:19
@bamulja píše:
Plati se hned za standart nebo potom slozenkou diky

Jak te budu prepuštet dají ti papír s kodem co zaplatiš u evidence mužeš hned a nebo do 3týdnu :kytka: Ale nechci strašit jen se moc neteš na nadstandart neni nikdy volný. Možna ty budeš mít štestí ale ja a kamaradky ani jednej se to nepovedlo, :cert: Hodne štestí a kdy jdeš rodit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
7.10.12 09:57

@Hana89 No ono zrivna na obilnáku je to s nadsatndartem těžký :-) taky sme ho s mužem chteli ale po porodu mi bohužel oznamili že je plny :-( tam je to hodne žadany a dostat se na nej je fakt štěstí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková