Kopie Porodnice Bohunice září 2012

920
7.7.12 15:44

Porodnice Bohunice září 2012

Je tu nejaka maminka ktera planuje rodit zacatkem zari v bohunicke porodnici? Nebo popr. maminka, ktera v ni nedavno odrodila? Zajimala by me vytizenost teto porodnice (jestli se tam vubec dostanu), popr. pristup personalu v soucasnosti. Dale co vsechno mi tam po porodu daji a naopak co je nutne si tam sbalit. Celkove hodnoceni personalu, ochota a pece pred porodem (monitory). Dekuji za odpovedi ;) :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1271
7.7.12 18:14

@Femme-F Ahooj, ja sem v Bohunicich rodila ted 15.6. a nemuzu si na nic stezovat, opravdu super pristup jak na porodnim sale, kde sem mela por. as. Jilkovou sama pro sebe a i mudru Ivanova. obe me moc podporovaly kdyz uz sem to vzdavala a dokazaly cloveka vyhecovat. a na 6nedeli taky super sestricky i detske, pokud byl problem s kojem chodila sem za nima i v noci a vzdy pomohly, ukazaly a mely se mnou a Andulkou trpelivost. Co se tyce co sem mela sebou tak jen rucniky, osusku, hyg potreby papuce, toaletak, podlozku pod sebe na postel a druhou opod prcka, pleny, vlhcene ubrousky. pro prcka sem dostava 6 plin,1podlozka a rybilka.

a na monitory sem chodila ke sve mudre, celou dobu sem byla na rizikovem u Mudr. Gerychove, ktere vdecim za Andulku a dekuju ze nademnou nezlomila hul.

• načítám...
3198
7.7.12 18:14

Zdravím, já teda zkušenost ještě nemám, takýe nepomůžu, ale mám tam v plánu rodit v říjnu, tak budu taky ráda za nějaký info :lol:

• načítám...
11750
8.7.12 18:48

Ahojky, mam termin na pulku zari a chtela bych rodit v Bohunicich. S manzelem jsme zjistili, ze tam kazde utery a sobotu probiha jakasi prohlidka porodnice, za poplatek a predpokladam, ze tam tyto dotazy nekdo zodpovedet dokaze, takze se tam chystame. Tady odkaz http://www.fnbrno.cz/…hunice/t3246

• načítám...
687
9.7.12 21:01

My jsme se skoromanželem právě na té prohlídce v Bohunicích byli a byly to dobře investované peníze. Sestřička nám všechno ukázala a na všechno odpověděla, byly jsme tam jen 3 páry (tuhle sobotu ve 14.hod), takže na nás měla čas a hlavně oddělení až na jednu rodičku úplně prázdné.

• načítám...
11750
10.7.12 06:44

@ivulineček Super, to mam radost!

• načítám...
573
10.7.12 12:23

Zatím docházím do Bohunic na kontroly po týdnu a musím napsat, že pers. jedna báseň, sestřičky na ambulanci por. sálu super i paní MUDr. Ivanová super, chodím k ní, akorát včera jsem byla na kontr. a pokud tam budete chodit obrňte se trpělivostí, od rána do 4 tam bylo tak 50 maminek, takže čekací doba tak 4 hod. a víc, tak třeba se to do září uklidní :),ráda bych tam rodila, ale raději si zavolám jestli berou, měli tam dokonce jeden párek, tatínek silně nervozní a dost nadával, nevím co tam leze, čekají na mimi 9měs. tak těch pár hod. si holt musí počkat jako ostatní :),ale sestřička byla super nenechala se ani doktorka, ono mezi tím co jsou kontroly, chodí rodičky na příjem a ty mají přednost, akorát ti dva to nějak nepochopili :(

• načítám...
920
10.7.12 16:51

A odkdy by se melo zacit chodit do bohunicke porodnice na monitory??

• načítám...
920
10.7.12 17:06

Jinak petunce9 dekuji za nazor, potesilo me ze mas kladny nazor na tuto porodnici, ikdyz se o Bohunicich rika ze je to tovarna, tak v ni mam nejvetsi duveru. Bala jsem se prave nejvic personalu, aby si rodicek aspon trosku vazili a nebyli k nim odmerene. Pises ze jsi toho moc nepotrebovala ale prijde mi ze jsi naopak mela vsechno svoje a co Ti vlastne pujcili?? :) celkem me zarazily ty podlozky pod Tebe a mimco. Myslela jsem ze tohle mi daji. A jak je to s oblecenim? Pujcili ti tam kosili? Budu si brat svoji akorat si rikam ze treba aspon prvni den si tam radeji vezmu jejich abych to svou nezaspinila od krve :lol:. A co obleceni na malou? Mela jsi svoje nebo tam davaji jejich?? Nevim jestli tohle resit a vzit to s sebou? A je treba si tam vzit svoji zavinovacku?? Asi se ptam jako uplna blbka ale jsem prvorodicka, vyplasena, vyjuchana :mrgreen: a tak ty moje stresy chci tlumit alepson „perfektni“ pripravou ;).
Jinak preji Tobe i malinkate nadherne Andulce moc zdravicka a at malinka roste a dela Ti jen samou radost :kytka: ;)

• načítám...
920
10.7.12 17:10

Jannaa Ahojky, a ty jsi ted v kolikatem tydnu??

• načítám...
920
10.7.12 17:12

Maminky a vy vsechny ktere planujete tam rodit tam pujdete na prohlidku porodnice?? Ja si aji myslim jestli to nejsou vyhozene penize.. a taky si rikam, ze jestli me tam muj gynekolog posle na monitory tak to tam prece tak zhruba uvidim ne?? Nbeo co myslite?? :? :)

• načítám...
573
10.7.12 17:19
@Femme-F píše:
Jannaa Ahojky, a ty jsi ted v kolikatem tydnu??

já začala od 37tt, protože můj doktor má 3t dovču a když jsem tam byla volala si nějaká mamča a chtěla se obj.na kontroly a sestra jí velmi mile :D odkázala na Obilňák, tak se tam zkus obj. a uvidíš
prohlídka nejsou vyhozené peníze, protože na monitor chodíš jinam a porodní sály a pokoje na šest. neuvidíš :(

• načítám...
1271
10.7.12 22:40

@Femme-F no muzu ti rict ze sem dlouho zvazovala kam jit, ale nakonec diky komplikacim mi zbyly jen Bohunice a opravdu nellituju.

Kosile dosanes a staci rict bud sestre nebo sanitarce, daji ti jich i vic, ja si brala i 3 najednou, jak byli ty vedra tak sem byla co chvilku ve sprse a upocenou ksily sem menila

podlozky dostanes 1 na mimi a jednu pro sebe, teda musis si o ni rict, me nevyhovovala, byla mala a ja tu svou natahla pres sirku postele a super

zavinku a kosilky sme dostaly a pro ciste sem si chodila do 6 patra na detske, prikrmy a pomoc s kojenim taky tam a fakt kdykoliv

no ja sem janek taky a sla sem do porodky se stazenym zadkem a bala se vseho jak cert krize. fakt se neboj, sou tak dobre sestricky co te neodmitnou v jakoukoliv hodinu.

a jinak Andulka je nenapapana a rvoun, tak jedem v sunaru a sme spokojeni

• načítám...
920
11.7.12 08:58
@jannaa píše:
já začala od 37tt, protože můj doktor má 3t dovču a když jsem tam byla volala si nějaká mamča a chtěla se obj.na kontroly a sestra jí velmi mile :D odkázala na Obilňák, tak se tam zkus obj. a uvidíš
prohlídka nejsou vyhozené peníze, protože na monitor chodíš jinam a porodní sály a pokoje na šest. neuvidíš :(

Oni ji odkazali na obilnak protoze meli plno?? :-O :roll: Doufam ze se mi v tom zari podari rodit v Bohunicich, jinam moc nechci :(

• načítám...
920
11.7.12 09:04

Hlavne ze je Andulka zdrava a spokojena a Ty taky ;). Takze rikas, ze jak nocni kosili pro sebe tak i celkove obleceni pro mimco vubec nemusim resit, ze to dostanu jo? Aby mi pak malou nevrzli do naruce nahatou a nerekli ze jsem si mela prinest svoje :D ;) Mela jsi partnera u porodu? Muj pritel planuje jit se mnou a tak by me zajimalo, jak se tam chovaji k doprovodu, jestli v pohode dajji srihnout snuru a nemaji problem s focenim, tocenim atd. A davaji tam porad na pamatku otisk nozicky - prvni podpis?? :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková