Kufřík se vzorečky, porodnice Krč

Linda85
26.6.12 08:49

Kufřík se vzorečky Krč

Milé maminky, chtěla jsem se zeptat těch, co rodily v Krči, jestli po porodu dostávaly kufřík se vzorečky? děkuji za info :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
26.6.12 08:54

Každá mamča ho dostane, pokud ne, stačí na netu vyplnit formulář a přijde ti poštou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
26.6.12 09:31

Ja tam teda nikdy nic nedostala 8o

• Citovat
  • Upravit
3400
26.6.12 09:51
@Monny píše:
Každá mamča ho dostane, pokud ne, stačí na netu vyplnit formulář a přijde ti poštou ;)

Ja take nedostala ani na gyn. Ale rodila jsem v Motole. :nevim:

Nemas, prosim, adresu formulare? Pokud to tedy neni jen pro Krcske maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.6.12 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
26.6.12 11:36
@Monny píše:
@TehotnaTerezka @Barusak78 Je to pro všechny maminky :mrgreen: tady - http://www.familyservice.cz/…-Box-%281%29

Dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
26.6.12 12:32

V Krci to teda automaticky nedavaji, pokud se od lonska nic nezmenilo

• Citovat
  • Upravit
pokymar
28.6.12 07:35

Taky jsem nic nedostala, co vím tak se dostávala jen pidi tubička krému na popraskané bradavky (název teď nedám :oops: ) ale na mě nezbylo, tak mi bylo řečeno „už není, si ho kupte“ :pocitac: Už bych tam nešla, samý hnusný zážitky.

• Citovat
  • Upravit
1235
29.6.12 15:37

Já ho dostala včera na poslední prohlídce u svého gyn. a když budu chtít další dostat v porodnici, tak se mam registrovat a odeslat tam nejakou karticku, co byla v kufriku. No ale zadny zazrak uvnitr neni, takze se bez dalsiho klidne obejdu ;) Ale zase je to hezke, neco takhle dostat, i kdyz je to sebemensi blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
29.6.12 15:44

Já se musím smát, když si vzpomenu, že v kufříku, co jsem dostala v porodnici byl wc čistič Domestos. Nějak jsem to tenkrát nemohla pobrat, co tím chtějí říct… Ale doma se samozřejmě využil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.6.12 15:36

Jo, já tam rodila teď v červnu a kufřík jsme dostávali. (I s domestosem :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
8.7.12 13:08

Kufřík jsem teda dostala a Domestos v něm taky byl :D rodila jsem 24.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
11.7.12 10:52

Kufrik jsem dostala a Domestos taky :-D a ja jsem teda nemohla nijak moc nadavat, az na pani doktorku, co me nechtela pustit domu, ale tedka jsem za to rada. Od soboty do pondelka, jsem kazdou noc mela kontrakce a otevirala se, nevim co by se mnou doma delal pritel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
12.7.12 08:20

Kufřík jsem v krči dostala i s domestosem, kojeneckou vodou a nějaké vzorečky. Rodila jsem 26.4. A u gyn.jsem vyplnovala kartičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková