Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Každá mamča ho dostane, pokud ne, stačí na netu vyplnit formulář a přijde ti poštou ![]()
@Monny píše:
Každá mamča ho dostane, pokud ne, stačí na netu vyplnit formulář a přijde ti poštou
Ja take nedostala ani na gyn. Ale rodila jsem v Motole. ![]()
Nemas, prosim, adresu formulare? Pokud to tedy neni jen pro Krcske maminky?
@TehotnaTerezka @Barusak78 Je to pro všechny maminky
tady - http://www.familyservice.cz/…-Box-%281%29
@Monny píše:
@TehotnaTerezka @Barusak78 Je to pro všechny maminkytady - http://www.familyservice.cz/…-Box-%281%29
Dekuji ![]()
V Krci to teda automaticky nedavaji, pokud se od lonska nic nezmenilo
Taky jsem nic nedostala, co vím tak se dostávala jen pidi tubička krému na popraskané bradavky (název teď nedám
) ale na mě nezbylo, tak mi bylo řečeno „už není, si ho kupte“
Už bych tam nešla, samý hnusný zážitky.
Já ho dostala včera na poslední prohlídce u svého gyn. a když budu chtít další dostat v porodnici, tak se mam registrovat a odeslat tam nejakou karticku, co byla v kufriku. No ale zadny zazrak uvnitr neni, takze se bez dalsiho klidne obejdu
Ale zase je to hezke, neco takhle dostat, i kdyz je to sebemensi blbost ![]()
Já se musím smát, když si vzpomenu, že v kufříku, co jsem dostala v porodnici byl wc čistič Domestos. Nějak jsem to tenkrát nemohla pobrat, co tím chtějí říct… Ale doma se samozřejmě využil ![]()
Jo, já tam rodila teď v červnu a kufřík jsme dostávali. (I s domestosem
)
Kufřík jsem teda dostala a Domestos v něm taky byl
rodila jsem 24.6.
Kufrik jsem dostala a Domestos taky
a ja jsem teda nemohla nijak moc nadavat, az na pani doktorku, co me nechtela pustit domu, ale tedka jsem za to rada. Od soboty do pondelka, jsem kazdou noc mela kontrakce a otevirala se, nevim co by se mnou doma delal pritel ![]()
Kufřík jsem v krči dostala i s domestosem, kojeneckou vodou a nějaké vzorečky. Rodila jsem 26.4. A u gyn.jsem vyplnovala kartičku
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Milé maminky, chtěla jsem se zeptat těch, co rodily v Krči, jestli po porodu dostávaly kufřík se vzorečky? děkuji za info