Porodnice Lochotín Plzeň - co sebou?

2183
9.7.12 13:00

porodnice Lochotín Plzeň - co sebou ?

Ahoj maminky jelikož se informace liší, ráda bych poprosila o vaší osobní zkušenost s porodnicí v Plzni. Jde mi o to jak to tam ted je co si musím vzít sebou a co opravdu nepotřebuji. konkrétně jde o vložky pro mne a jednorázovky pro mimi. erar oblečení dostanu asi všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5278
9.7.12 13:05

Vložky jsem tam táhla zbytečně - pořád je tam doplňujou!! tak ty opravdu netřeba! oblečení taky netřeba, také pořád doplňujou a když na pokoji nic není, stačí si o něco říct. plneky tam nějaké byly, ale neřeknu počet, protože jsme já i spolubydlící používaly svoje, ale občas jsem sáhla po té jejich, protože byla při ruce v šuplíku pod přebalovákem a kdyžuž jsem měla mimčo rozbalený, tak už jsem ho nechtěla znovu zabalovat a dávat z bezpečnostních důvodů do postýlky a letět do tašky pro svou plínu ;) brala jsem si tam s sebou babylove pleny - protože balík je malej a dobře se vešel do tašky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
9.7.12 13:07

Ahoj, kamarádka tam rodila císařem před 20 dny, mě to čeká příští týden. Jednorázové vložky tam prý mají v dostatečném množství, plenky jednorázovky dávají 3 na den, takže je třeba mít svoje a prý tam dokonce mají i vložky do podprsenky, ale je lepší mít svoje, občas zapomenou doplnit :) a oblečení pro mimča dávají svoje no víc mi nenapadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.7.12 13:08

@dvojmatka a rodila jsi tam před třemi měsící? takže docela aktuální. a jaké máš dojmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
9.7.12 13:14
@marieondatra píše:
@dvojmatka a rodila jsi tam před třemi měsící? takže docela aktuální. a jaké máš dojmy?

všimni si, že jsem z Kladna :lol: a přesto jsem tam rodila dvakrát a dokonce jsem tam v obou těhotenstvích dojíždělka do rizikový poradny - dojmy super -fakt! skvělej personál, krásný prostředí, dobrý jídlo - škoda, že se nechystám rodit potřetí :mrgreen: a prošla jsem tam v prvním případě oddělení rizikovýho těhotenství, JIPku po císaři, gynekologický oddělení a pak jsem byla dva týdny s dětma na neonatologii - všude byli fakt bezvadný - s dvojčatama jsem odcházela a byly plně kojený. tentokrát jsem si zkusila i oddělení šestinedělí a i tam super a to tam maj ty sestry fakt votoč - já se ani nedožadovala pomoci s kojením neb jsem měla vcelku čerstvý zkušenosti, ale stejně mě chodili kontrolovat, aby mi neztvrdly prsa a tak…takže já chválím!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
9.7.12 13:18

@dvojmatka trochu jsi mě uklidnila :D taky jsem tam ležela 6 týdnů na rizikovým, teď mě pustili domů a ve středu mi budou domlouvat termín císaře, snad to s prckama zvládneme, kdo ti dělal císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.7.12 13:18

Ahoj. Já se chystám taky na Lochotín, takže vaše dojmy (aktuální) by mě taky zajímaly :). Hodně maminek si stěžuje na chování sester…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.7.12 13:19

@dvojmatka tak to zní perfektně super, tak doufejme, že budu mít stejné štěstí jak ty. první jsem rodila v Preze císařem a byl to skvělej zážitěk tak ted se trošku děsím.
No, ale já bych nebyla schopná dojíždět to tě tedy obdivuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.7.12 13:20

@maritimka a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
9.7.12 13:22
@Sopttíček píše:
@dvojmatka trochu jsi mě uklidnila :D taky jsem tam ležela 6 týdnů na rizikovým, teď mě pustili domů a ve středu mi budou domlouvat termín císaře, snad to s prckama zvládneme, kdo ti dělal císaře?

v obou případech mě měl na starost krasavec a sympaťák dr. Korečko, ale v prvním případě byl domluvenej císař na osmnáctýho, aby ho dělal on a holky si vypustily bazén už čtrnáctýho, tak to akutně dělala nějaká paní doktorka, ale nevzpomenu si na jméno…podruhé už ho dělal on a musim říct, že udělal nádhernou jizvu, na to, že musel tu starou a rozlezlou vyříznout ;) na rizikovým mám oblíbenou sestřičku paní Eksteinovou -ta je fakt hodně fajn! ale oni jsou tam všichni - od uklízeček po docenta Novotnýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
9.7.12 13:22

@maritimka prý některé dětské sestry a laktační poradkyně jsou na pěst, jinak ostatní personál prý v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
9.7.12 13:24

@dvojmatka jj paní Eksteinová je fajn, a dr. Korečko taky pokud má náladu, zažila jsem ho i pěkně protivnýho, ale na jizvy je prý machr, doufám, že budu mít taky jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
9.7.12 13:25
@marieondatra píše:
@dvojmatka tak to zní perfektně super, tak doufejme, že budu mít stejné štěstí jak ty. první jsem rodila v Preze císařem a byl to skvělej zážitěk tak ted se trošku děsím.
No, ale já bych nebyla schopná dojíždět to tě tedy obdivuji.

a to jsem s dvojčatama dojížděla co 2-3 týdny a do 32tt jsem se vozila autem sama, pak už mě manžel samotnou nepustil :mrgreen: mě to za to dojíždění stálo :palec: a tady mě teda do poslední chvíle i slibovali přirozenje porod teď podruhý, i když jsem byla tak brzo po císaři, ale nakonec se vyskytly komplikace a rpcek musel rychle ven zas císařem…ale hlavně, že jsme oba v pořádku. tentokrát jsem dovolila být medikům na sále a tak jsem i slyšela vše, co midělají - to bylo dost zajímavý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
9.7.12 13:26
@maritimka píše:
Ahoj. Já se chystám taky na Lochotín, takže vaše dojmy (aktuální) by mě taky zajímaly :). Hodně maminek si stěžuje na chování sester…

byla jsem na pokoji s dvěma dalšíma maminama po císaři - jedna z nich byla naprosto příšerná prudička a to jsem ty sestry obdivovala, že se k ní chovaly tak hezky, já bych jí zašlapala na jejich místě do země…takže já se se špatnýma zkušenostma se sestrama fakt nesetkala!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
9.7.12 13:29
@Sopttíček píše:
@dvojmatka jj paní Eksteinová je fajn, a dr. Korečko taky pokud má náladu, zažila jsem ho i pěkně protivnýho, ale na jizvy je prý machr, doufám, že budu mít taky jeho

a kdo z nás není někdy protivnej :)

mě na něm zaujalo, že když jsem tam dorazila po roce a něco za do rizikovky, tak si mě pamatoval…v tom množství pacientek 8o a on je fakt odborník…zachránil hodně dětiček…na tý novorozenecký JIPce jsem těch drobečků předčasně narozených viděla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková