Kam rodit na Karvinsku?

446
9.7.12 18:54

Kam rodit na Karvinsku?

Milé maminky čekatelky z Karvinska, nebo i ty, které máte porod za sebou. Chtěla bych poprosit o vaše názory našich porodnic na Karvinsku a Ostravsku abych se mohla lépe rozhodnout komu svůj život svěřit do péče. Děkuji předem moc za píspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
9.7.12 19:08

Neporadím ti s výběrem, neznám tu lokalitu, jen mě polekal text! KOMU svůj život svěřit do péče? Rodit budeš jen a jen ty, neboj se, zasahovat budou lékaři pokud to bude nutné pro tebe a dítě, jinak si porodíš sama jen ty popř. s porodní asistentkou. Neboj se toho. Za mě bych si vybírala porodnici menšího typu, je tam určitě víc soukromí a většinou i personál mívá více času, panuje větší pohoda a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.7.12 19:18
@novina píše:
Neporadím ti s výběrem, neznám tu lokalitu, jen mě polekal text! KOMU svůj život svěřit do péče? Rodit budeš jen a jen ty, neboj se, zasahovat budou lékaři pokud to bude nutné pro tebe a dítě, jinak si porodíš sama jen ty popř. s porodní asistentkou. Neboj se toho. Za mě bych si vybírala porodnici menšího typu, je tam určitě víc soukromí a většinou i personál mívá více času, panuje větší pohoda a klid.

to nebylo myšleno doslovně, já už rodila, takže mi spíš jde o názory na určité porodnice, doba se mění můj syn bude mít 7 let takže proto se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.7.12 19:23

Karvinou zvažuji, prý tam byly nějaké změny v personálu tak bych chtěla vědět trošku víc. Je mi jasné že když se tam půjdu podívat budou na mně všichni strašně milí, ale co pak jak začnu hekat? :lol: Poprvé jsem rodila v Porubě, bylo to fajn, ale teď bych chtěla jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
9.7.12 19:58

Pokud tvé těhotenství probíhá v pořádku a nic nebude nadsvědčovat tomu, že by miminko mělo nějaké poporodní komplikace (ano, nikdy nemůžeš tohle vědět dopředu, ale určitě je mi jasné, že když mám preeklampsii nebo se už od 20. týdne otevírám, asi to nebude úplně standardní porod), běž raději do nějaké menší porodnice. Já rodila v Porubě (za pár dní tomu bude rok) a už bych tam nešla. Kamarádky mají pozitivní zkušenosti s Krnovem, plánuji, že tam odrodím své případné druhé (a třetí, pokud to půjde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
9.7.12 20:10

Karviná NE!!! Třinec Sosna ANO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
9.7.12 20:19

Rozhodně Havířov! můžu jen a jen doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.7.12 10:33

Já rodila v roce 2010 v Karviné a nemohla jsem si na nic stěžovat, všichni byli vstřícní a ochotní. Nakonec jsem rodila císařem a 3 dny se nedokázala postavit a opravdu lítali na „zapísknutí“. Až to jednou zase příjde, tak určitě budu volit Karvinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.7.12 10:58

Díky za vaše postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.7.12 14:19

Rodila jsem v Karviné a super!!! Sice vybavení je staré, záchod na chodbě, sprchy také, ale to, co se nedá nahradit je bezvadná péče ze strany personálu. Takže za mě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
17.7.12 15:28

@Kačenkaaaa a s čím si měla špatné skušenosti? Přemýšlím o této porodnici proto se ptám. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
1.12.13 07:45

Já si na Třinec absolutně nemůžu stěžovat, porodní personál naprosto skvělý, příjemné prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková