PZD Group - zkušenosti

1031
27.2.14 14:05

PZD Group-zkušenosti

Hezký den,
hledám práci a narazila jsem na firmu PZD Group
http://www.pzdgroup.cz/vydelek/index
a hledám info co a jak..Nemáte s ní někdo zkušenost, ať jako zaměstnanec nebo zákazník??? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1031
28.2.14 22:23

Nikdo nic??Jde o prodej produktu Herbalife…Vypadá to zajímavě, tak nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.14 20:28

Dobrý den,

zkušenosti zatím nemám..jsem ve fázi registrace, ale upřímně - prodávat se mi nic nechce :roll: hlavně pokud nemám přípravky dostatečně ozkoušené, což předpokládám, že bude opět něco stát… Mohu se zeptat, jak vy jste na tom? V jaké fázi? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.3.14 20:16

Zdravím, nakonec nic z toho..podle inzerce jsem předpokládala, že je to u nás ve městě, ale ne…A do Brna bohužel nemám čas jet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.3.14 20:23

Děkuji za cennou informaci.. tak to u prací z domu bývá - nedostatek informací a nebo zavádějící info :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.6.14 10:53

Jestli je to Herbalife, znám to už tak 15 let, byla jsem na uvítacím sezení…nakoupit tak za 3,500,–kč a pak se uvidí??? Mají zpracovanou náborovou agitaci perfektně, jste nadšení…ale jen tak někdo na to nemá…jde vlastně o nábor lidí pod sebe, zisk (tedy příjem) je x% z nákupu těch pod sebou a x% ze svého prodeje. Profitují jen ti, kdo mají pod sebou velkou síť. Ano dá se vydělat, pokud budete vynakládat mnoho úsilí na hledání lidí. Pro mne to není. Já si radši vydělám tím, co sama udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.7.14 14:39

nabídka práce od pzdgroupTat

Tato firma nabízí obchodování s herbalaifem. Je to druh „letadla“ s předraženým zbožím. Je až s podivem, že se stále noví lidé nechají nachytat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.14 14:58

U Herbalife jsem začala na 3500.-nutili mě užívat produkty a zároven dokoupit sadu v hodnotě 30000…je to pěkný podvod. zastavujete lidi na chodníku jezdíte na školení a vymývají vám mozky..pěkný hnus. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 19:56

Koupit si firmu v hodnotě 7,5 mld. dolarů za 1700 Kč (za žádných 3 a půl - včetně zdravých produktů) myslím není moc. Navíc uživatel je vyživen, 1 nutričně vyvážené jídlo stojí 17 Kč. Co chtít víc? Práce je řízena z domova, flexibilně. Vysokoškoláci při studiu si vydělají tak 10-15 tisíc ke studiu. Každý ví všechno, ale je to jako o Colombově manželce - nikdo ji neviděl. Je tu seriozní práce s lukrativními příjmy, pomáhá se lidem ve firmě s 34 letou tradicí. Nikdo si to nevyzkouší, ale pomlouvá každý :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 20:51

Tak si je kupte a odzkoušejte - jak jednoduché. Práci jste hledala a byla sjte podrobně seznámena s tím, co obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 20:53

Info jsou naprosto přesné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.14 20:54

Tady taky děláte sama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
21.8.14 09:59
@peprle píše:
Hezký den,
hledám práci a narazila jsem na firmu PZD Group
http://www.pzdgroup.cz/vydelek/index
a hledám info co a jak..Nemáte s ní někdo zkušenost, ať jako zaměstnanec nebo zákazník??? Děkuji za odpovědi

Zkušenost nemám, ale první, co mne upoutalo je, že na těch stránkách není nic „O nás“ ani o tom, oč vlastně má jít.

Vyhledal jsem si, že držitelem domény je firma Business Support s. r. o.:
http://www.nic.cz/whois/?…
 http://www.nic.cz/whois/?…

A o firmě Business Support jsem si našel například tuto diskusi: https://webtrh.cz/…pport-podvod

Můj odhad: Kulišárna, žádné zaměstnání.

@Objektivní píše:
Koupit si firmu v hodnotě 7,5 mld. dolarů za 1700 Kč (za žádných 3 a půl - včetně zdravých produktů) myslím není moc… :lol:

No … tak to asi nebude, taková nabídka asi nebude na stole. :lol:

@Objektivní píše:
Tak si je kupte a odzkoušejte - jak jednoduché. Práci jste hledala a byla sjte podrobně seznámena s tím, co obnáší.

Hledala práci. Nehledala podvodníka, který ji oškube. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.14 14:16

firma Business Support

Firma Bosiness Support má více aktivit. Vše, co nabízí je perfektně zpracováno, aby se zájemce nachytal. Vše, co teoreticky nabízí, však prakticky nelze získat. Výdělky, rteré uvádějí, nelze nikde ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.14 21:24

PZD group

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli ta to práce je podvod… je to práce podnikání z domu.
od člověka Martin Makovec a společnost či co to je - PZD group.. musím zaplatit 3980 KC a oni mi pošlou balíček kde bude- V celkové částce jsou zahrnuty následující pložky:
IBP (International Business Pack) Herbalife + web. stránky.
Balné a poštovné + 130,–Kč.

Mohl by jste mi někdo poradit?
děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat