Quinny Buzz vs. Joolz vs. Stokke

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
563
21.5.12 13:09

Quinny buzz vs Joolz vs Stokke

Zdravím maminky,

vybírám kočárek a pořád nevím jaký. Vím, že každý má svoje pro a proti, ale potřebuju poradit ohledně těhle třech.

Mám hnutou plotýnku a proto jsem chtěla vysoký kočárek (což nevíc vyhovoval Stokke) i když není odpruženej.

Jinak kočárek budu převážně používat na chodíku (no občas podle toho vypadají..samá díra a nebo kočičí hlavy) a nebo lehký terén jako upravená polní cesta a nebo cestička v parku s pískem. Jinak první dítě bylo docela obřík, tak čekám, že druhé bude taky, takže aby mu ten kočárek vydržel. Má se narodit začátkem září a podle všeho by to měla být holčička…tak snad nebude tak velká
Můžete mi poradit
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
21.5.12 14:18

Ahojky, taky jsem takhle uvažovala - měl to být naš druhý kočárek - vyhrál to BUZZ, mám k němu hl. korbu - ta není extra veliká, když porovnám s první Inglesinou magnum, ale extra malá taky ne..hodně oceňuji, že na podvozek můžu strčit na jedno nakliknutí autosedačku MC.I v horším terénu je OK a dítko není vytřepaný a hodně se mi vždycky líbil sporťák… navíc je docela skladný… na nákup vozím jen podvozek - zatím.Taky cena oproti Joolz není tak obrovská… tam mi neseděly ty malé kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.5.12 15:14

Mám JOOLZ a spokojenost. Koupila jsem ho teda až jako sporťák a mám ho jen do města, jinak mám další kočáry. Ale projela jsem s ním i dost šílený terén-viz foto (ne úmyslně, kdybych věděla, že to bude taková cesta, vezmu teréňák :lol: ), takže si nemyslím, že přední kolečka by byla špatná (mimochodem řekla bych, že Buzz má přední stejně veliká nebo velmi podobná jako JOOLZ :nevim: ) Joolz a Buzz mi přijdou celkem podobní, ale na živo na mne působil Joolz lépe :palec: Koukala jsem i na Stokke, ale po zkušenostech s odpruženými i neodpruženými kočáry bych bez odpružení nechtěla ani do města :palec: Navíc by mi vadilo, že nemám na madle tašku a pokud jsem dobře pochopila, tak když se skládá Stokke od auta, musí se sundavat sportovní nástavba :?
Korbička u Joolzu nevím jak je prostorná, nemám ji…ale myslím, že u všech těchto moderních typů kočárků bude podobně malá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.5.12 15:35

Mám na Buzzovi sportovní přední kolo a to je asi o polovinu větší než malé na Joolz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.5.12 15:47

Navli, tak to jo, pokud máš tu modifikaci…ale já myslela tu klasiku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.5.12 18:04

Jé děkuju moc a nevíte jak se jezdí z buzzem a nebo Joolzem v zimě…jinak jsem koukala, že quinny začal dělat novou korbičku, která je větší a skládací. Mám malé auto, tak aby se mi to tam vešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.5.12 18:06
@martiiik píše:
Mám JOOLZ a spokojenost. Koupila jsem ho teda až jako sporťák a mám ho jen do města, jinak mám další kočáry. Ale projela jsem s ním i dost šílený terén-viz foto (ne úmyslně, kdybych věděla, že to bude taková cesta, vezmu teréňák :lol: ), takže si nemyslím, že přední kolečka by byla špatná (mimochodem řekla bych, že Buzz má přední stejně veliká nebo velmi podobná jako JOOLZ :nevim: ) Joolz a Buzz mi přijdou celkem podobní, ale na živo na mne působil Joolz lépe :palec: Koukala jsem i na Stokke, ale po zkušenostech s odpruženými i neodpruženými kočáry bych bez odpružení nechtěla ani do města :palec: Navíc by mi vadilo, že nemám na madle tašku a pokud jsem dobře pochopila, tak když se skládá Stokke od auta, musí se sundavat sportovní nástavba :?
Korbička u Joolzu nevím jak je prostorná, nemám ji…ale myslím, že u všech těchto moderních typů kočárků bude podobně malá :think:

Jo to zvládnul teda opravdu dobrý terén :mrgreen: a koukala jsem, že sportovní sedačka jde u Joolze nechat na podvozku a složit, ale podle mě quinny buzz musí taky nástavbu sundat. Já vím, že každé mamimce vyhovuje něco jiného a jsme z toho teďka taková nesvá, že ještě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
21.5.12 18:39

U Buzze sedačku sundávat nemusíš - pokud ho chceš složit. Mám ho i starší i novější verzi - Novější je lépe vypolstrovaná, ale za to užší, starší je prostornější, ale tu jsme ještě nevyužily, ale malá je drobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.5.12 19:02

Jezdila jsem s Buzzem v zimě a v pohodě. - nyní v něm vozím druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.5.12 19:03

Ale je pravda, že doporučuji pokud bude kupovat BUZZ 3 - si dokoupit terénní kolečko dopředu. Bez něj to bylo na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
21.5.12 19:33

szelvicka, tak to nemuzu referovat, jak jezdi Joolz ve snehu, v zime jsem ho jeste nemela…ale podle mych zkusenosti s kocarky, tak to asi idealni nebude s zadnym s techto. Stokke podle kol bude urco nejhorsi, buzz s tim terennim kolem asi nejlepsi z techto. Ve meste ale byvaji chodniky upraveny, tak v zavejich jezdit nepotrebujes…ja tady na vesnici mam Icoo a ten samozrejme projede vse, i zaveje, jinak bych se na prochazku po okoli nedostala :-D Ale pro kocar do mesta bych na to moc nekoukala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.5.12 09:56

Holky, moje sestra má pro syna Joolz. Měl ho od miminka a narodil se v listopadu 2010, takže s ním zvládla už dvě zimy - jednu v hluboké korbě s miminem a druhou ve sporťáku s ročním kloučkem. Kočárek byl i na sněhu, jde s ní projet skoro každý terén, ta malá kolečka vepředu opravdu tolik nevadí. Já jsem z něj natolik nadšená, že si jej pro své druhé dítko, které se má narodit v září, pořídím také. Původně jsem chtěla kočárek Mima Xari, ale už po minutě jsem ho odstřelila, protože není moc praktický. Z Joolzu jsem nadšená, hlavně i proto, že s ním máme už rok a půl zkušenost. Je lehký, skladný, snadno ovladatelný, běžné terény zvládá perfektně, jak je vidět, tak i terény neběžné -viz příspěvek od martiiik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 19:22

Máme stokke a zvládneme i les.Kočárek je velmi prostorný a nejlepší je výška sedáku. :* kdyby :* c h mohla tak sním i spím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.6.12 10:15

Ahoj, nemáte některá tenhle kočárek, myslím i stejnou barvu, zda vypadá tak, jako na obrázku? http://www.babygold.cz/detail.php?…. Na babygold.cz ho mají za super cenu, ale osobně se na kamennou prodejnu nedostanu.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.8.12 11:25

Zkušenosti se Stokke

Mám stokke téměř rok a jsem s ním moc spokojená - je neuvěřitelně variabilní. Je pravda, že ta přední kolečka jsou hodně citlivá a když jedete přes nerovnost, tak je potřeba jet. Myslím tím, že když kočárek jede, tak hezky drží stopu. Jela jsem s ním po polničce, trávě nebo sněhu a vše bylo bez problémů. Naprosto luxusně se s ním zajíždí do menších výtahů - právě díky těm citlivým předním kolečkám. Když jsme používali korbičku, tak mi přišel normální, ale jako golfík je naprosto bezkonkurenční :srdce: :srdce: :srdce:. Malá se může dívat na mě, můžu jí položit, můžu ji otočit od sebe - což miluje a rychleji i usne. Když jsme venku, používám jej i jako krmící židličku. Perfektní je, že má dvě brašny. Jednu používám na nákupy. Složení do „rudlíku“ jsem používala po porodu na schody v domě, kdy jsem se nechtěla s kočárkem tahat, dnes ho popadnu a běžím. :D Když ho držím sama a chci vystoupit z tramvaje, tak se většinou trochu zaseknu, ale možná to jen neumím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí