Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem a jaká je spokojenost? Lepší bílá konstrukce nebo černá? Díky za všechny zkušenosti
![]()
Máte zkušenost s Quinny Moodd?
Přidejte zkušenost s Quinny MooddAhoj, můžu doporučit, nyní ho prodávám, ale pouze z důvodu, že dva kočárky jsou zbytečné a pak už půjdu do golfek. Pokud hledáš kočárek do města i do terénu(ne extrémního) doporučuji. Je ale fakt, že jsem ho od začátku používala jako čtyřkolku, modul na 3kola jsem nepoužila.
Jinak konstrukci i vše ostatní jsem si pořídila v černé, mám holčičku, kterou oblékám do barev a připadlo mi to nejpraktičtějši, ta bílá je hezká, ale měla jsem pocit, že se to rychle okouká…
Díky za info.. no mně se právě moc líbí ta bílá konstrukce.. doma mám jané slalom 2011 úplně nový, ale prodávám ho a chci tady tento.., tak snad budu spokojená ![]()
Holky, které se rozhodujete v koupi sportovního kočárku, tak můžu jen a jen doporučit… působí, že je malý, ale vůbec tomu tak není… jen ta boudička je udělaná malinká, ale porovnávala jsem s jané slalomem 2011 co jsem měla doma a vyšlo to na stejno, akorát jané má větší boudu… Lehoučký kočárek, krásně se složí a výhoda je, kdo má nízký kufr, že se tam vleze
Máme auto jaguára a audi.. Do audi se nám jané vlezl, do jaguáru ne, ale tento se vleze do obou
![]()
Ahoj, ve sněhu nemám vůbec problém, jsem maximálně spokojená ![]()
Taky asi koupime tady ten kocar, vybiram uz treti mesic a uz jsu zoufala ![]()
@decko2 píše:
Taky asi koupime tady ten kocar, vybiram uz treti mesic a uz jsu zoufala
určitě nebudete litovat..
Jinak výborný kočárek je i značky jané a concord
![]()
Ahooj, snad nevadí, že se přidám do tvoji diskuze. Potřebovala bych poradit..taky chci tedka koupit tento kočárek šedý, moc se mi líbí, ale připadá mi hrozně nepohodlný pro malýho, že je tam to sedátko hrozně maličký a navíc s fusakem tam musí chudáček vypadávat ne???
Jak to vypadá s tím fusakem??A jde to položit vůbec, když bude chtít spinkat??Myslíš, že když nemá po boku opěrky, co s ručička??Díky mooc za info..ja jsem už zoufalá s toho hleádní a tenhle se mi fáákt moc líbí, ale příjde mi nepraktickej a jde mi o pohodlí malýho..Ještě
jednou děkuji za odpověd ![]()
@lussyana píše:
Ahooj, snad nevadí, že se přidám do tvoji diskuze. Potřebovala bych poradit..taky chci tedka koupit tento kočárek šedý, moc se mi líbí, ale připadá mi hrozně nepohodlný pro malýho, že je tam to sedátko hrozně maličký a navíc s fusakem tam musí chudáček vypadávat ne???Jak to vypadá s tím fusakem??A jde to položit vůbec, když bude chtít spinkat??Myslíš, že když nemá po boku opěrky, co s ručička??Díky mooc za info..ja jsem už zoufalá s toho hleádní a tenhle se mi fáákt moc líbí, ale příjde mi nepraktickej a jde mi o pohodlí malýho..Ještě
jednou děkuji za odpověd
ahoj, kočárek jen působí, že je malinký.. měla jsem doma i jané sporťák a plocha na ležení byla stejná.. Malá se tam vleze krásně i s fusakem a i s dekou a problém není.. Určitě ti nevypadne.. jsou tam pouta.. já malou poutám pokaždé.. Určitě neváhej a pořiď si kočárek.. jezdí se s ním fakt parádně a všem se moc líbí ![]()
Ahojte dievcata taktiez som neodolala a kupila tento nadherny kocik.mam na vas len taku otazocku aj vam sa zda ts konstrukcia taka labilna a hlboka vanicka sa dost hupe. neviem ci to tak ma byt. alebo je to len moj pocit???dakujeeeem
Ahoj holky, uvažuji o koupi kočárku Quinny mood a chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s velikostí hluboké korbičky. Termín porodu mám koncem července. Byla jsem se na kočárek podívat v prodejně a mám trochu obavy, zda není korba moc malá na to, aby se do ni vešlo miminko a zimní fusak. Na prodejně mi prodavač řekl, že tyto kočárky jsou tak na půl roku, pak z nich mimča vyrostou, ale to by v mém případě znamenalo, že již v lednu by se mi prcek do korby nevešel. Proto prosím o jakékoliv zkušenosti s tímto kočárkem. Moc děkuji.
Mam pulrocny dite, malej je narozeny 16 srpna a do korby ho dam tak tak, ma 69 cm.Ale tym ze se brzo posadi tak ho uz dam do sportaku a krasne mi to vyjde..Takze klidne bych vzala, vydrzi vam to do jara..,aj s fusakem, ja ho mam dvojity od Lodger a pohoda