Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Uvažuji o koupi kočárku Tako Captiva Acoustic 02 a chci se zeptat, zda má někdo s tímto kočárkem nějakou zkušenost? Moc díky za jakékoliv info.
Máte zkušenost s Tako Captiva?
Přidejte zkušenost s Tako CaptivaAhoj, taky o tomto kočárku uvažujeme. Zjišťovala jsem si informace třeba i o X-landeru a údajně českém kočárku Patron. Takže Tako a X-lander se vyrábí v Polsku a kočárek Patron v Číně. Takže vzhledem k ceně vyhrálo Tako. Dá se k tomu koupit i autosedačka, která není tak strašně drahá a dá se nacvaknout na konstrukci.
Ahoj, přesně tak, uvažuji o té trojkombinaci. Ale mám z toho trošku strach, neumím najít nikde žádné reference..
My si ho koupili, zdál se nám pevnej a bytelnej. Dobře se skládal a za ty prachy byl pěkně vybavenej.Ale jelikož se nám má mimi narodit každým dnem, tak ho ještě nemám úplně vyzkoušenej
.
Ahojte dievcata, tak my mame kocik tako acoustic a som s nim velmi spokojna, vozime sa v nom uz skoro mesiac. Kocik je velky, priestrany, vyborne sa s nim manipuluje, aj napriek tomu, ze kolieska nie su otocne a velke plus je, ze je odpruzeny! Vanicka je jedna z najvacsich ake som videla, takze ho vyuzijeme aj celu zimu
Ak by ste mali nejake otazky, rada vam ich zodpoviem.
@kotaska91 píše:
Já mám Tako Captivu Turbo Dream a jsem spokojená
Dobrý den, uvažuji o koupi Tako Captiva turbo dream, proto bych se vás chtěla zeptat, zda-li jste sním stále spokojená a byla byste tak hodná a změřila mi vnitřní prostor v korbičce k ležení? Uvažovala jsem taky o novém taku Alive, ale na prodejně jsem si změřila prostor k ležení a naměřila jsem jen 70cm a to vše uvádí 82cm:-( Dost mě to zarazilo, přijde mi to hrozně málo
Předem vám děkuji, nashle:-)
No jsem spokojená stále, akorád mám osmice na těch velkých kolech, ale přinejhorším se dají koupit nové, měřila jsem korbičku a má cca 72 cm, ale dle mě to bylo dost malá tam byla do 8 měsíců a ještě by se vešla, sice patřila mezi menší děti, ale i tak no, malá měla 70 cm v roce
Reznou vám kolečka? Nám po zimě asi jak solej totálně i podvozek, a to po půl roce používání
![]()