Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky…Mám dotaz, jsen prvorodička a tak ve výběru kočárku ještě plavu. S přítelem nám padly do oka tyhle dva kočárky Buzz 2015 a Moodd..Máte některá? Jak jste spokojené? Pozitiva a negativa?
![]()
Mam do mesta Buzz je super skladnej, lehkej, krasne ovladatelnej, otocna sedacka, polohovaci, do menciho terenu uplne v pohode, jen na dlouuuhy vylet/prochazku (4h a vice) je pro nasi nepohodlny, dite je furt v 1 poloze, na vylety pak mam britax ktery kdyz dam do lehu a pripnu ji tak si lehne na bricho/zada, sedne, jak chce, ted ji je 9m.. Ale je to designovka je super, moodd jsem chtela taky, ale to bych si uz nemohla dovolit kocary 2:D rozhodla jsem se nakonec podle ceny (doufam zenjeste favaji k buzz tu penovou zmencovaci vlozku, nase tam byla v lehu od 4-5m protoze chtela koukat korbu nesnasela)
@AndelaCerna píše:
Mam do mesta Buzz je super skladnej, lehkej, krasne ovladatelnej, otocna sedacka, polohovaci, do menciho terenu uplne v pohode, jen na dlouuuhy vylet/prochazku (4h a vice) je pro nasi nepohodlny, dite je furt v 1 poloze, na vylety pak mam britax ktery kdyz dam do lehu a pripnu ji tak si lehne na bricho/zada, sedne, jak chce, ted ji je 9m.. Ale je to designovka je super, moodd jsem chtela taky, ale to bych si uz nemohla dovolit kocary 2:D rozhodla jsem se nakonec podle ceny (doufam zenjeste favaji k buzz tu penovou zmencovaci vlozku, nase tam byla v lehu od 4-5m protoze chtela koukat korbu nesnasela)
Takže jste spokojená? Jaký máte přesně rok? Mohu poprosit o fotku?
Já jsem prvorodička tak ve výběru kočárku plavu ale právě se nám libily tyhle s přítelem a našla jsem za dobrou cenu z druhé ruky, ale jako novy?
A ovládání? váha? Taky dobrý? ![]()
Ja mam take z druhe ruky, spokojenost i ten britax na vylety je bazarovy.
ale rok asi 2014/15 jelikoz na konci 2015 jsem ho uz mela a pani ho prede mnou pouzila parkrat a pak dala pryc. Moc fotek nemam popravde kde je cely… No jedine minus je kratka striska kdyz je kocar v pololehu/lehu bud musite sedacku otocit nebo hodit pres strisku plinu/ satek ostatne jako vsichni, ja koupila pak univerzalni slunecnik za 300,– a take je supr nebo prodavaji ty rolety vedouci od strisky az k noham ditete, kdyz uz mate dite uplne v sede jak je to uz v poradku a striska je dostacujici, a jinak se s ni da hybat, vytahnout nahoru a pak ruzne sklapet
Ovladani- predni kolecka bud zaeretujete ale ja je mam volne, ovladam to pak jednou rukou, vaha asi 10kg ale stejne to s ditetem nezvednu, desne jednoduche skladani, rukojet vytahovaci takze i 2m pritel nema problem a nemusi se u nej krcit. Do mhd se krasne vejde. Do meho maleho auta taky i s taskama. Zadni kola nafukovaci. Super je ten buzz box vyndavaci tasticka kterou zahaknete ke kocaru dolu a nacpu tam od mlika, plin, obleceni, prakticky vsechno.
Příspěvek upraven 17.09.16 v 12:09
@AndelaCerna píše:
"
Kočárek vypadá velice pěkné
máte jenom sporťák nebo i hlubokou korbu…Našla jsem právě inzerát kde paní nabízí trojkombinaci… za 12700 Kč…Přikládám foto
co na to říkáte? Já myslím, že dobrá cena ale moc se v tom nevýznam… Ještě čekám právě na přítele atto můžeme probrat ![]()
To vypada skvele! Netknute:) korbu nemam jen sportak, kazdopadne si jeste pak musite dokoupit xl vlozku cca 600 na bazaru pokud k tomu neni, dite ji bude potrebovat tak od 10m (na fotce mysli ze je ta penova zemncovaci pro deti od 4m) a jeste tam nevidim ten buzz box, treba jen neni na fotce
@AndelaCerna píše:
To vypada skvele! Netknute:) korbu nemam jen sportak, kazdopadne si jeste pak musite dokoupit xl vlozku cca 600 na bazaru pokud k tomu neni, dite ji bude potrebovat tak od 10m (na fotce mysli ze je ta penova zemncovaci pro deti od 4m) a jeste tam nevidim ten buzz box, treba jen neni na fotce
Myslíte na sporťáku tu vložku že? To vůbec netusim, na to se prodejkyne musím zeptat, zta je asi důležitá že? ten box? Myslíte dolů na podvozek?
asi jsen za blba ale jak říkám, trošku v tom plavu, než se rozkoukam
ale jinak cena super?
Do kolika let se do sporťáku dítě tak vleze ![]()
Na obrazku penova zmencovaci vlozka po stranach ma takove kolejnicky, jde to sundat, vyprat, nasazeni je jednoduche, to same s tou xl vlozkou jelikoz by se tam dite od cca 1roku nemuselo vejit nebo to pro nej bude nepohodlne treba se zimnim oblecenim/fusakem, a dalsi fotka ten buzz box- nemusite mit tasku na rukojeti, take bazarova 200-300,– a mela by na kocar pasovat, staci kdyz dole na konstrukci u vasich nohou budou 2sroubky, za to se to zachytne, ale tyhle 2veci jsou investice max na dalsich 800,– a muzete to koupit i pozdeji az na to narazite na bazaru, kocar na foto vypada fakt super i s autosedackou, destnik, vse supr, pokud mate moznost se na nej jet podivat a zkusit tak supr:)
@AndelaCerna píše:
Na obrazku penova zmencovaci vlozka po stranach ma takove kolejnicky, jde to sundat, vyprat, nasazeni je jednoduche, to same s tou xl vlozkou jelikoz by se tam dite od cca 1roku nemuselo vejit nebo to pro nej bude nepohodlne treba se zimnim oblecenim/fusakem, a dalsi fotka ten buzz box- nemusite mit tasku na rukojeti, take bazarova 200-300,– a mela by na kocar pasovat, staci kdyz dole na konstrukci u vasich nohou budou 2sroubky, za to se to zachytne, ale tyhle 2veci jsou investice max na dalsich 800,– a muzete to koupit i pozdeji az na to narazite na bazaru, kocar na foto vypada fakt super i s autosedackou, destnik, vse supr, pokud mate moznost se na nej jet podivat a zkusit tak supr:)
Je děkuji moc za info…takže xl vložku stačí koupit později kdy už bude prckovi malá vložka těsná… Jo tenhle box
Zkusím se paní zeptat…Jinak právě potřebují být úplně rozhodnutá…bydlím u Opavy a Paní v Praze
…
ale myslíte že jinak by byla super koupě? ![]()