Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mile maminky vlastnite nektera kocarek x-lander x-run? Uvazuji o jeho koupi, napište prosim svoje zkušenosti. Moc dekuji
P. s Pokud nektera uvazujete o prodeji tak proim nabidnete. Dekuji
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-runAno mam. Byla jsem strasne spokojena. Super v terenu, na behani. Po trech letech se konstrikce ani nehnula. Nebyl za celou dobu jediny problem. Jen obcas pneumatika holt no. Ale pozor! Sportak nejde do uplneho lehu, je to takovej pololeh. Takze pro mimino blby. Pro druhe uz si ho necham, ale znovu bych ho nekoupila. Ale samozrejme konstrukce s korbickou je super. Kdyztak se ptej.
Také jsem měla a naprostá spokojenos. Lehký, pevný, dobře se ovládal. ![]()
@Alyss1 Prave ze planuji ho koupit od narozeni, druhe mimi cekame koncem rijna a pokoukavam po trojkombinaci. A myslis ze treba od tech 6-7 mesicu co dite uz sedne uz muze do sportaku? Nebo az dele? Jeste me zajima to madlo, koukam na fotkach ze je nejak vysoko, neprekazi to ve vyhledu? Uvazovala jsem jeste o Baby jogger.Diky
Dala jsem ho do sportaku kolem 7 mesicu. V korbe uz to neslo:(:( ale tim ze nejde uplne do lehu to nebylo sikovny. Madlo nevadi. Baby jogger nevim. Drazsi ne?
@jaaaanina super, krasna fotecka, moc vam to slui.Muzu se zeptat na tu cernu barvu jestli v lete nepritahuje nejak moc slunicko. Kocarek budu kupovat bazarovej a prave cerne barvy nejak trochu se bojim, prave jen kvuli slunci ![]()
@Alyss1 Kocarek chci koupit bazarovej, vzhledem ze zkusenosti u prvniho byl vyuzitej cca 2 roky, tak ted se mi nechce moc investovat do noveho. A spalo ti dite v tom pololehu? Nebo to bylo natolik nepohodlne?
Ne dítěti to vůbec nevadilo. trochu jsem to upravila (prodloužila popruhy), takže to byl skoro leh. ale úplně ne, jko u ostatních kočárků. ale dítě v tom bylo maximálně spokojené. a takhle tmavej máme taky, nevadí to. a ty jsi sehnala bazarovej? já jsem nikde inzerát nezahlédla ani jednou…
@Alyss1 ja kocarek koukam po inzeratech uz od brezna
a asi tri krat jsem narazila na cernu barvu, tak nejak jsem se ji bala tak do toho nesla, a az ted mi napadlo ze vlastne se da na objednavku usit boudicka jine barvy a je to
Je pravda ze se jich moc neprodava ale jsou, a ja zase mam jeste dost casu na hledani cca 4 mesice ![]()
No ldyz jsem ho porizovala ja, tak byla na vyber: tmava seda, ruzova echt ruzova, a modta ale ta nebyla moc hezka. Na kluka tedy nebyl moc vyber. ![]()
![]()
@Alyss1 ja prave cekam na dalši ultrazvuk, chci potvrdit pohlavi(podle druheho scriningu v 20tt to vypadalo na holcicku) tak pokud ta holcicka se nam potvrdi aspon to budu mit jednoduše s barvamy ![]()
Ahoj holky, koupila jsem si nový X-run a překvapilo mě, že se stáčí při chůzi i rychlé jízdě na jednu stranu (prostě nejede rovně), při otočení předního kolečka se situace trochu zlepšila, ale i tak… nemáte s tím některá zkušenost?
Nechat seřídit kola? Mě to nikdy neudělalo - na rovném povrchu. Snad by to mohli zvládnout i v ckloservisu.