Kočárek Jané Slalom Reverse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9349
7.5.16 19:38

kočárek Jane slalom reverse

Máte někdo zkušenost s kočárkem JANE SLALOM REVERSE?? jde mi konkrétně o konstrukci a kolečka, jestli vám vyhovovaly a nebo jste to musely vyměnit? chtěla bych kočárek využít na brusle… díky

a ještě by mě zajímalo kolik stál nový kočárek v roce 2011 nebo v roce 2012?

je tady něco, na co bych si měla dát pozor, když jej budu kupovat v bazárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
7.5.16 20:13

Kolečka jsou v pohodě. Kočárek mi vyhovoval spíš víc se sedačkou danou po směru. V protisměru měl kočár jinde těžiště a ovladatelnost byla nepatrně horší. Na brusle se používat dá. U konstrukce je takový to „céčko“ mezi zadními koly náchylné k prasknutí - hodně konstrukcí je svařovaných. U koupě si vyzkoušet, jestli není kočárek moc vyviklaný, jestli při rychlejší jízdě nevibruje přední kolo, vyzkoušet ruční brzdu, vyzkoušet několikrát!! nožní brzdu, polohování sedačky. Nic víc mě teď už nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
9349
7.5.16 21:13

@Tunrida pani mi psala, ze je to uz ta lepsi konstrukce, tak nevim co to znamnea,
prave ze rikala, ze driv bylo cecko…tak tento asi nema cecko a ma neco jineho, ae nevim co

ja nejvic resim ta kola no, protoze se mi vizuelne nejak nezdaji :-)
ale to je asi bby pocit, ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.5.16 21:15

@deflin já měla Jane reverse trojkolku a uz nikdy více. Nebyla jsem spokojena. Zalezi taky kde s kocarem bbudeš jezdit teren? Město? Jinak kamaradka má slaloma a je spokojená takže ono je asi nejlepší si kočár pořádně vyzkoušet, než ho koupis. Sto lidí, sto názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.16 21:22

@AndreaS92 vsude budu jezdit :-) na cyklostezce i do mesta :-) a co bylo tak spatne, ze uz nikdy vice? potrebuji to vedet, zatim vsichni jen chvali. tak at vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.5.16 22:05

@deflin samo o sobě už jen ta trojkolka. Sjezdy a nájezdy na obrubník hrůza. V terénu jsem Sofinku malém vyklopila a vyklepala. Když jsem najela na nějaký horší terén tak v tom kočáře litala jak blázen. Vadilo mi že je i dost nízký ten kočár. Byla skoro u země :lol: polohování taky hrůza dcera usnula většinou v sedě za jízdy když jsem ji pokládala tam to vydá strasny zvuk ze se chudinka vždy lekla a celá se probrala… Obecně rukojeť se snadno hned vyvykla… :nevim: za mě nejhorší koupě kočárku. A to jsem jich měla dost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.5.16 22:17

@deflin A tak hoď odkaz na ten inzerát, jestli máš. Ty kola jsou v pohodě. Akorát jsou plastový, takže se odřou. Na pláštích se jezdí dobře. Když se sjedou, tak buď objednat nový nebo vyměnit v cykloservisu - tam dají většinou Rubeny. Na těch se jezdí možná trochu líp, protože jsou užší. Jinak s trojkolkou se musí umět jezdit no. Já mám teda už taky Slalom Pro. Ideální by bylo spojit Pro a Reverse dohromady, každý má něco :lol:

• Citovat
  • Upravit
9349
8.5.16 07:13

@Tunrida
http://deti.bazos.cz/…hromatic.php

kamaradka rikala, ze se ji jezdilo dobre s trojkolkou, ze se to jen musela naucit :-)
co se tyka polohy nizko je pro me blbe, jsem vysoka, ale snad to neni takovy extrem, ne? ja myslela, ze kola josu nafukovaci, ze nejsou plastova, uz jsem z toho jelen, fakt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.5.16 09:09

@deflin to ze je kocar nizko je extrem. Mam 156cm, a i pro me to byl extrem. A jeste jedna nebyhoda reverse je strasne uzky. Dcera se tam v 9mesicich nevesla. Je o 4 cm uzsi nez slalom pro. Na kocaru jsem nenasla jedine pozitivum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.5.16 08:08

Docela jsi me rozhodila, ja ten kocarek povazuji za jeden z nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.5.16 09:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.5.16 11:14

@deflin ty ho považujes za jeden z nej když jsi ho nikdy neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 11:24

Výšku já neposoudím, mám 165 cm, takže tyhle věci jsou mi celkem volný :lol: U reverse je sedačka určitě užší, ale že by se tam nevešlo devítiměsíční dítě jsem teda ještě neslyšela :lol: Viděla jsem v něm i čtyřletý :lol: S tou konstrukcí nevím, jestli potom byly nějaký roky, kdy už to bylo lepší. Zahlédla jsem, že jsi pokládala dotaz na fb, ale odpovědí se ti moc nedostalo, tak to zkus klidně znovu, asi blbá doba na otázku :lol: Tam se odpovědi na tu konstrukci určitě dopátráš. Jak už jsem psala, nejlepší by byla kombinace Pro a Reverse dohromady, ale z těch dvou já zvolila Pro. Taky to ale záleží, jestli vyžaduješ nebo ne otočnou sedačku. Kolečka nafukovací jsou, ty disky jsou plastový a odřou se celkem snadno. Jestli máš možnost si jízdu s trojkolkou vyzkoušet, tak to udělej, každýmu to prostě nevyhovuje. Jinak ten v tom odkazu vypadá pěkně, ale nevím, jestli už to ne Reverse není celkem vysoká cena :think: Fakt se obrať ještě jednou i s tím odkazem na inzerát na ten facebook, tam ti holky poradí víc.

• Citovat
  • Upravit
5593
9.5.16 11:24

@deflin doporučuji vyzkoušet než ho koupíš, jak mas staré dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.5.16 11:28

@Tunrida viděla jsi v reverse dítě ležet? :think: dcera měla ruce namackane podél těla a pro spací komfort tento kočár není. Neumímsi ppředstavit spát v něm 4 lete dítě to je trochu divný aby se vozilo 4lete v kkočáře :think: ale jak říkám každému vyhovuje něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí