Kočárek Jané Slalom Reverse

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
9.5.16 11:29

@Tunrida jak píšu je o 4 cm užší než slalom pro tak si to porovnejte :nevim: to je o dost alespoň prommě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 11:36

@Minnies Já jsem ten kočár měla :lol: To čtyřletě dítě se teda v kočáře nevozilo, jenom jsme s příbuznou právě koumali rozdíly mezi Reversem a Pro, který tenkrát měla ona. Pro upřesnění ho teda měla na tehdy roční dítě.

• Citovat
  • Upravit
9349
9.5.16 11:44

@Tunrida diky moc, ja to na facebook nedavala, to mi tam dala kamaradka a ja čtu ty komenty :-) je fakt, ze zadny dulezity nazor jsem se nedovedela :-)
ale dneska jsem volala primo do handy praha a resila jsem to s pani tam a byal velice ochotna… ptala jse se ji na kola u tech dvou a na korbicku a tak no, sama mi poradila spiš pro… takze nevim no

divala ses i na ten druhy inzerat, co jsem tady dala? je to novejsi a ta kola mi prijdou lepsi, co myslis a rikala, ze ma prave ten sportak vetsi korbu u pro

diky moc za pomoc!!

@Minnies cekma v lete miminko a hluboukou uziju tak pul rou pocitam a pak chci zarid na bruslich jaro, leto, to bude mit maly 8mesicu a vydrzet co nejdele, nez se nauci jezdit na kole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 11:54

@deflin Tak ať se ti tam kamarádka i podívá klidně po nějakým kočárku, prodává se jich tam dost. Koukám, že chceš teda chromatic :lol: :palec: Ten v tom inzerátu vypadá pěkně. Nejlepší ale určitě je, když je možnost si kočárek prohlédnout a vyzkoušet. Já jsem pro něj jela i celkem slušnej kousek, abych ho viděla osobně. Na těch užších kolech se určitě líp jezdí. Já jsem ti na tom facebooku ten příspěvek topla, aby se posunul do aktuálních témat, tak třeba ještě někdo napíše (ne že mě tady napráskáš :mrgreen: ). Ale když ti i v Handy doporučili spíš Pro.. :lol: Je fakt otázka, jestli lpíš na tý otočný sedačce.

• Citovat
  • Upravit
9349
9.5.16 12:10

@Tunrida neboj neprasknu :-) ta kamaradka tam ho nema prave, ta ma jiny, ale je v te skupine, tak jsem ji porposila, aby s emi tam zeptala a jse tam uz taky…

ta, co ho mela, je bohuzel v zahranici a prootze je puvodem češka, tak si píšeme :-)

mi se t ybravicky strasne libi no, nemam rada cerne kocarky, mi to prijde morbidni.-) ale to je asi vec nazoru, hodne kamosek ma cerny a tvrdi, ze se jim hodi ke kazdemu obleceni… ja chci proste barevny :-) cekma kluka, tak mi prijde ok :-)

strasne radabyhc ho videla osobne, ale mi je jeste porad zle, prestoze uz zacinam treti trimestr, nedoju pomalu ani na nakup a po trech hodinach nekd ejinde nez doma, pak zbyte dne lezim…tohle treti tehu mi dava zabrst, no :-)

a je to hodne daleko, navic my nemame auto, tak je to hodne nerealne a zacinm si myslet, ze mam asi smuu no

jedno je vsetin a druhe je praha… navic nikdo nechce kocarek drzet dlouho, kdyz ma dalsi zajemce

tem cenam taky moc nerozumim a nevim, kolik stoji nebo spis stal yty nove, to si kazd y muze napsat co chcce, ikdyz ho treba koupil v akci nebo z druhe ruky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 12:14

@deflin A ty jsi odkud?

• Citovat
  • Upravit
9349
9.5.16 12:20

@Tunrida toho casu Brno.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 12:23

@deflin Jéé, tak to něco najít určitě musíš. Hoďte tam s kamarádkou dotaz na ten chromatic a ono se něco najde. Klidně shánějte jenom sporťák někde poblíž a korbu a sedačku zvlášť. Ono se to líp prodává i kupuje takhle, než v trojkombinaci. Hodně maminek totiž kupuje jenom sporťák.

• Citovat
  • Upravit
9349
9.5.16 12:37

@Tunrida no ja osobne bych nejradsi chtela jen sportak, prootze autosedacku nechci skoro vubec, nemame auto a hlubokou bych koupila treba zvast… jenz jak tam hodim dotaz, ozve se mi urcite ta pani z toho vsetina, si myslim… prosla jsem to cele prdevcirem a v teto barve tam fakt nic neni :-(

prosia jsme ji, at mi nafoti kola a kosntrukci a zatim nic, tak nevim no… ja odepisuji na mejly do hodiny, kdzy jsem doma ihned, ale uz je to tri dny a nic… psal ajsem i sms…

tady v brne ho pan prodava za 15000 to uz mi fak tprijde hodne, ja puvodne nechtela dat toli penez za kocarek no :-) navic, kdyz neni novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.16 12:44

@deflin To se musíš přímo zeptat, ono už moc lidí do těch alb fotky nedává.

• Citovat
  • Upravit
9349
9.5.16 12:51

@Tunrida necham to asi chvilku byt a zeptam se zase za tyden treba :-)
jen me stve, ze neuim odhadnotu slusenho cloveka :-( mivala jsem vzdcky čuch na lidi, ale takhle na dalu… mam starch, ale to je riziko no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.5.16 07:56

@Tunrida dneska uz se musim rozhodnout:-)
zkusim najit na netu parametry reverse 2012
i slalom pro 2013

Velikost hluboke korbicky, velikost sportaku, vyska sezeni u obou a rozpeti kol

nekde to snad bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.16 09:21

@deflin Jakto dneska? :lol: Včera sis dávala týden na odpočinek? :lol: Já jsem to tak taky ale měla. Vždycky jsem se začala přebírat kočáry a četla a četla a hledala, až už se mi o tom pomalu i zdálo :mrgreen: Tak jsem to zabalila a vrátila se k tomu za několik dní. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9349
10.5.16 10:15

@Tunrida pani psala a byla docela nastvana, ze uz odmitla tri zajemce… ja ji chapu

jenze ja ho chci, jen se spravne rozhodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.16 10:23

@deflin No jo ale tak má paní taky reagovat a ne až po několika dnech. To je její problém. A mě by to i docela od obchodu odradilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4