Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
holky zajímalo by mě zda někdo tento kočárek vlastníte pokud ano jak dlouho Vaším princeznám vydržel? do kolika let?
myslím tím jestli není nízký, nikde jsem ho na živo neviděla a tak mám docela strach ho koupit přes net když nevím jak je vysoký.
díky Lucie
Mám tříletou dcerku, a její akorát, někde mám fotku když ji byli dva, tak myslím asi do čtyř, ale je nádhernej ![]()
Tyhle kočárky máme 2 a obě dcery ho uvezou v pohodě. Starší ted budou 4 roky a je jí akorát a řekla bych, že jí ještě cca rok vydrží. Kočárek je úžasnej, doporučuju. ![]()
JJ my máme ještě nějaké od zapfu, ale jsou takový přeplácaný, tenhle je krásný a obdivovaný ![]()
Přesně tak, starší dcera ho dostala předloni k vánocům a když jsme loni vybírali pro mladší a já zjistila, že ho stále prodávají, neváhala jsem ani vteřinu. Jen mají každá jinou barvu.
díky za rady to jsem ráda hrozně se mi líbí tak ho určitě na jaře pořídím
a máte k němu všechno příslušenství myslím tím autosedačku korbičku a sporťák nebo je to zbytečné?
No až pak bude větší, tak to ocení, Nelča to zatím moc nechápe, takže spíše užíváme tu hlubokou korbičku ![]()
Naše starší si to střídá podle počasí a mladší už taky začíná. Obě miloujou autosedačku a hlubokou korbu, sporták využívají míň, ale určitě kupte celou sadu, vyplatí se to.
holky a můžu ještě otázku? kolik Vás ta sada přišla já ji našla na mimibazaru kolem 1800stovek.
Pro starší dceru jsme ho kupovali vm roce 2008 k vánocům a stál 2500,– , loni k vánocům 2009 jsme ho sehlanli za 1300,– bez autosedačky, kterou jsme dokupovali zvlášt za cca 500,–, takže těch 1800,– je obvyklá cena.
Ahoj,
myslíte, že je blbost kupovat tento kočárek pro roční holčičku?
Dcera bude mít teď narozeniny a moje maminka by ji chtěla koupit kočárek. Panenku už má a hraje si s ní, říká ji pořád mimi, dělá že ji krmí, pořád ji pusinkuje, dává si ji do boxu na hračky a jakože ji vozí po bytě…
Takže myslím, že rozum na to má, ale nevím jestli pro ni nebude moc vysoký…
Kolem 1900, Nelince jsoem to kupovala taky v roce, ale by ji velký, spíše tak pro dvouleté slečny, v roce jsme měli tento.
my máme golfáče a jsou bezva ale už bych chtěla i vozítko na procházky tak ho proto scháním.
jestli chce maminka do kočárku investovat tak ať ho koupí ona malá do něho doroste a golfáčky si kup sama.