Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
prosim…asi sem natvrdla…ale prisel mi kolotoc od FP ten s medvidkama…(z druhe ruky-bez navodu) jak funguje ten kloub??? nemuzu to narovnat jakoby z lampicky tak aby se to dalo pridelat na postylku (snad je to srozumitelny)…diiiiky ![]()
edit: jeste pridavam foto at je jasny kerej to je http://legenio.cz/…l-C0108.html
Zrovna včera mi ten samý půjčila kamarádka.. V místě, kde je to „ohnuté“ je motýlek, tak ho musíš jakoby vytáhnout (je na péru), jde to dost těžko, ale jde to.. Pak to narovnáš a motýlka pustíš.. ![]()
diiiky…funguje to…a ted jsem narazila na druhej problem
jak to pridelat k te postylce…je k tomu ta bila desticka…ale kdyz dam kolotoc jakoby zevnitr a desticku zvenku tak sroubky nedosahnou pres sprusle od postylky do direk do kolotoce ![]()
kurna ja su expert ![]()
Tak to ti nepomůžu, já do něj teprve dnes budu kupovat baterky, takže jsem ho ještě na postýlku nemontovala.. ![]()
jooo uz mi odpovedela aji pani co mi to poslala…pry zapomela nejakou soucastku…s ni to pry pochopim az dojde (takze zatim to jisti izolepa)…tak moc diky za pomoc..s tim motylem by me to nenapadlo ![]()
Nemáš zač.. Mě taky ne, taky jsem se hned kámošky ptala, co a jak ![]()
Destička se přidělává zevnitř ke kolotoči (přes kryt na baterie), nezapomněla náhodou takové to kolečko na ten „šroub“? ![]()
joooo hanule co zapomela nepovim pac nemam tuseni zatim..ale mam jen desticku takze asi to co povidas…ale uz to mam slusive pridelany izolepou
uz se tesim na ty reakce jak dojde martin z prace ![]()
Prosím poraďte…mám kolotoč od fp…potřebuji ho poslat a nevím, jak sundat tu točící část od toho držedla…je tam takový modrý průhledný kolečko, ale nevím co s tím, zmačknout? vytočit? díky za rady
Prosím poraďte…mám kolotoč od fp…potřebuji ho poslat a nevím, jak sundat tu točící část od toho držedla…je tam takový modrý průhledný kolečko, ale nevím co s tím, zmačknout? vytočit? díky za rady