Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky poraďte, kde seženu v okolí Karviné,Ostravy atd. takové ty balónky do bazénku na doma, nevím ani jak se to jmenuje, popřípadně webové stránky.díky
Včera jsem je viděla odnášet chlapíka z Globusu, takže tam ![]()
Martina
Ja je kupovala tady: http://www.funkids.cz/…u-8cm-volne/
koupila jsem ten maximalni pocet - 400ks - a bylo toho do ohradky tak akorat. V globusu jich maji tak 20 - 25 za 100, coz se teda nevyplati.
MadGirlNancy píše:
Ja je kupovala tady: http://www.funkids.cz/…u-8cm-volne/
koupila jsem ten maximalni pocet - 400ks - a bylo toho do ohradky tak akorat. V globusu jich maji tak 20 - 25 za 100, coz se teda nevyplati.
Ahoj, zajímalo by mě, jestli jsou míčky dost pevné (z pevného materiálu) aby jej dítě neprokouslo ?? děkuji za odpověď ![]()
Ozivuji, také shanim plastove balonky do stanu, asi 50ks. potrebuji je do vanoc, projela jsem net i bazary, ale nic moc jsem nenasla. a popravde se mi nechce platit zadne velke postovne at nevyjdou jednou tak drahe
nevite holky někdo, kde by se daly aktualne sehnat? ma je třeba nejake hračkářství, baby shop, hypermarket…v praze? za pripadne rady dik.
V dráčiku je maj v akci, 100ks za 250 kč
kupovala jsem je 14 dní zpátky, myslim že akce trvá do konce prosince ![]()
@stříbřenka píše:
V dráčiku je maj v akci, 100ks za 250 kčkupovala jsem je 14 dní zpátky, myslim že akce trvá do konce prosince
Ja diky za tip ![]()
@peta81 my je kdysi kupovali v globusu, tam je myslím mají pořád.
Obnovuji diskuzi - Měly balónkové bazénky u vašich dětí úspěch? Bavilo je to, vyhráli si? Potřebuji poradit tchyni dárek pro roční dítě. Prostě jí nadiktovat co chceme. Jinak se topíme v ptákovinách, nedá si říct a mně je blbé věci vyhazovat. Nevím jak se řekne v čínštině Nekupuj už číčoviny ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne, byl z toho jen bordel, syn to jen vyhazoval ven a já nedělala nic jiného, nez ze sem sbírala stovky míčků po celém bytě. Po dvou měsících sem balonky dala kamaradce, at se taky rozčiluje chvili nekdo jiny ![]()
Takže něco takového považujete za pomstu rodičům?
Je fakt, že moje dítě ze všeho nejvíc baví mě vytáčet ![]()
Jakoby rozumějte mi, tchyně dovali třeba 10 tašek takových těch nesmyslů. Nebojím se říci i 10 tašek bordela.
@Anonymní píše: Více
ano bude to vyhazovat a ty sbírat po celém bytě… jsou různé super hračky pro roční např., s tím se dcera dost zabavila.