Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Míšo nejlevnější jsou u vietnamců, ale děti jsou fikaný a většinou poznají, že to nejsou ty pravé. Navíc některé jsou starší, ty teď dcera dostala od babičky a ohrnula nad nimi nos, zeptám se jí a klidně ti je pošlu, jestli leží někde na dně skříně. Originály jsme kupovali ve velkých nákupních centrech v trafikách a tam stálo tuším 12kartiček 99. U vietnamců se za 99 dá koupit až 100kartiček. Dceři jsme koupili takový kufřík za 250, kde byla fakt hromada kartiček - určitě přes 100 a ještě i nějaká hračka. Nebylo to u vietnamců, ale u trochu pofidérního prodejce v nákupním centru. Nemyslím, že jsou pravé, ale dcera tvrdí, že jsou. Ráno dám vědět, jak jsem u dcery dopadla ![]()
kadlino budu strašně ráda jestli nějaké najdeš a díky za tip to já přesně nevím jaké karty bratr myslí jen vím že pokémon když mi něco vyzjistíš budu ráda a ráda ti i za kartičky co by jsi poslala zaplatím pochopitelně
myslím že mému bratrovi nebude vadit že nejsou profi ![]()
Platit to určitě ne, dcera mi stejně nedá jiné než ty, které už nechce
a ty by stejně letěly časem do sběru
Když nad nimi ohrnula nos, tak jsem jí řekla, ať je rozdá ve škole, ale myslím, že to neudělala.
Michaelakkk píše:
kadlino budu strašně ráda jestli nějaké najdeš a díky za tip to já přesně nevím jaké karty bratr myslí jen vím že pokémon když mi něco vyzjistíš budu ráda a ráda ti i za kartičky co by jsi poslala zaplatím pochopitelněmyslím že mému bratrovi nebude vadit že nejsou profi
Mám jich hafo, stavte se pro ně. Mám je z táborů co jsem byla jako praktikant, jsou origoš co zbyly…
páni tak to budeš zlatá nějako si to naplánuju a dám vědět musim někde posbírat dobrou náladu ![]()
Dobrý den, jak se pozná kartička pokémonů kupovaná u veitnamců a v obchodě? děkuji za odpověď
Ahoj, hrají děti s těmi kartami hru? Ráda bych pořídíla nějaký startovní set, ale je toho plno tak nevím jaký…
Scháním ty kartičky, nevíte kde je také koupit, u nás nikde
Ty karticky ve vetsich hrackarstvich v obchodnich centrech napriklad…nebo na aukru, bazos.cz atd.
Dobrý den, rád bych odkoupil Pokémon kartičky, klidně i starší, jsem ochotný nabídnout až 50 kč za kartu. Prosím, pokud máte kartičky, napište mi na email: *****. Určitě se dohodneme!
edit adminem - smazán kontakt - napište si sz
Krásnou neděli všem ![]()
Syn nastoupil do školy a některé děti sbírají kartičky pokémonů. Bohužel je nemůžu nikde sehnat a ve velkých městech jsou docela drahé. Proto jsem chtěla poprosit jestli nemáte kartičky, které nevyužijete, jestli byste je náhodou nevěnovali, případně vyměnili za nějakou pozornost pro děti? Chtěla bych našemu prckovi udělat radost, aby je mohl sbírat a případně vyměňovat s kamarády a nebyl jediný, kdo je nemá. Děkuji ![]()
Ahoj holky! Taky jsme sháněli originál kartičky, v normálních obchodech jsou vyprodané, nakonec jsem je sehnala na stránkách veselý drak, pokud chcete originál, tam je mají,
z různých bazarů se nodoporučuje objednávat, můžou být falešné, neoriginály jsem objednala z aliexpresu, mají je tam za pár korun jsou krásné a na hraní stačí ![]()
Prosím nevíte někdo, kde se dají sehnat hrací karty pokémon, slíbila jsem bráškovi, že mu nějaké seženu, ale nevím kde.. Víte vůbec, o co jde? já to pochopila jako karty s obrázky pokémonů, a ty mají určitou sílu a schopnosti a hraje se to podobně jako kdysy pogy…