Quinny Zapp Xtra 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111verunka111
28.7.12 21:05

quinny zapp xtra 2011

Potřebuju poradit, jedna paní mi nabízí golfky quinny zapp xtra 2011 černé. Strašně se mi líbí, ale záleží jestli jsou vhodné? Očekávám od golfek aby nebyli nějak hlučné a moc nerachotili na dlažebních kostkách, kolečko se neseklo při jízdě, původně jsem scháněla modré, ale paní mi nabídla černé a ty taky nejsou nijak k zahození a podložka by se dala koupit nějaká modré barvičky… prosím napište mi vaší zkušenost s kočárkem… A zdali budu v pohodě zvládat s tímto kočárkem sjíždět 5 schůdků do baráku. Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
28.7.12 21:46

Jo, mně se také líbily. Ale protože všechny, které jsem kdy viděla jsem na ulici podstatně dříve slyšela, než viděla,,koupila jsem Quinny Senzz. Zapky dělají děsný kravál a mě to vadí. Možná, že tedy ne úplně všechny, ale já zatím ty tiché nepotkala…trošku si hrkaly i na hladké podlaze v obchodě :D. a ještě pro mě jsou dost nízké rukojeti-mám 174cm, jsou pro menší dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
28.7.12 22:11

@zoretka Sakra, já je před týdnem koupila!!! Sice „do zásoby“ na příští rok a jen an příležitostné ježdění po nákupním centru, ale i tak jste mě vyděsila!

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
28.7.12 23:28

@zoretka no já jsem právě menší postavy a strašně se mi zappky líbí, tak nechci ale prohloupit…ještě přemýšlím nad lirou 3 :think:

• Citovat
  • Upravit
3946
28.7.12 23:48

Já mám zapp xtra 2012 a jestli jsou hlučné, tak trochu, zvykla jsem si, nevnímám to. A to jsem slušný neurotik. Občas se někde seknou, ale mě to nevadí. Chodíme s quinny i do lesa. Přijdou mi dost stabilní. Syn v nich kolikrát stojí a naklání se a dobrý. Jsou lehoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
30.7.12 21:16

Holky tak mužíkovi se začal líbit quinny buzz a já nad ním ted taky přemýšlím…ty kočárky! :D

• Citovat
  • Upravit
598
30.7.12 22:57

Buzze mám, je to úžasný kočár, hlavně s terénním kolem. Malému se tam krásně sedí a má ho rád / mám 5 kočárů…/.Lehký, krásně se s ním jezdí, bezva to neklápění a hezky vypadá…Ten bych doporučila mnohem víc než Zappa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
30.7.12 23:10

Já na buzze slyším samou dobrou chválu jen že mimi v něm furt sedí a do kočárku se nevejde za chvíli, neřekla by jste mi o něm něco víc?

• Citovat
  • Upravit
598
31.7.12 16:34

To nemyslím, Buzz se nepolohuje klasicky zádovou opěrkou, ale sedačka se naklápí celá, ale dítě krásně leží a náš to má tedy moc rád a rád v něm spí…je mu rok a půl a kočár je mu dobře, a to jsme ještě nevytáhli tu vložku XXL-vymění se za tu původní molitanovou a sedačka se docela zvětší. Kočár se pěkně skládá a ještě daleko líp rozkládá-je tam systém, že se jen zmačkne pojistka a podvozek se úplně sám rozloží-to mě fakt baví :D.Taky se snadno sedačka sundá a nandá a nasadí po nebo proti směru jízdy. je to takový příjemný kočár do ruky i na jízdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.9.12 10:46

Ahoj. Jaká je prosím vás délka lůžka? Syn má 86 cm, vyspí se tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.12 09:18

Dobrý den, mám prosbu, nemáte někdo doklad o koupi Quinny Zapp (buď 2011 nebo 2012)? Potřebovala bych poslat emailem kopii turecke letecke spolecnosti, protoze mi cestou znicili kocarek. A ja ho kupovala pouzity, takze doklad nemam :( Nepomůžete někdo? Díky moc.
Jinak já mám Quinny Zapp Xtra (teda měla jsem) a byla jsem spokojená. Je pravda, že jsou pro menší postavy (já jsem malinká, mám 162cm), pro mě jsou akorát. Ale moc se mi líbilo, že jdou dát i tak, že jsem měla mimi čelem k sobě, což u jiných golfek moc není. To mi vyhovovalo asi nejvíce. Jinak je pravda, že kolečka jsou tvrdá a tudíž ne úplně tichá :) Ale překvapilo mě mile i to, že se s ním celkem bez problémů dalo jezdit i v terénu.
Hezký den všem Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4