Kočárek Caretero Gringo

24.7.12 08:48

Caretero Gringo

Máte ho někdo? Poradíte plus a mínus?

Dá se dokoupit nánožník na tento kočárek?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
24.7.12 09:05
@petratlaskova píše:
Dá se dokoupit nánožník na tento kočárek?

Ne, jedině univerzální, třeba emitex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.12 09:27

Nánožník

Aha a hodí se k tomu??A jak se vůbec jiný nánožník přidělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.7.12 12:02
@petratlaskova píše:
Aha a hodí se k tomu??A jak se vůbec jiný nánožník přidělá?

to nevím, já mám ke kočárům jenom originální, ale na tenhle nevyráběj a hodit, no asi moc ne, je to jinej materiál a maj černej nebo tm. modrej, ale ne odstíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.12 20:25

Caretero Gringo

Máte někdo tento kočárek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 07:50

Caretero Gringo-objednaný

Tak jsem si ho objednala..do týdne by měl přijít, tak jsem zvědavá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 21:40

Caretero Gringo

Tak jsem si ho koupila a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.1.13 21:11

Pro petratlaskova: Můžu se zeptat na zkušenosti? Ráda bych tento kočárek také objednala, ale pořád si nejsem jistá. Je opravdu tak lehký a dá se polohovat až do lehu? A jakou máte barvu? Nám se líbí hnědá, ale bojím se, aby nebyla moc tmavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.13 22:15

CARETERO GRINGO

Já jsem s kočárkem maximálně spokojená..Je opravdu hodně lehoučký, polohovat se dá až do úplného lehu. Barvu máme hnědou a je tmavá, ale zase né tak úplně, řekla bych, že je naprosto stejná jako na internetu. Jediné mínus které však bývá u většinu golfáčů je ta, že polohování na nožičky je celkem krátké, ale i tak se dítě pohodlně vyspí. Rukojeť by mohla být o něco výš, ale vzhledem k váze kočárku je to pochopitelné..ale já jsem také docela vysoká(170cm). Závěr: URČITĚ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janaamichal
13.5.13 11:40

caretero gringo 2013 se prodává už s nánožníkem

Kočárek objednaný z internetu dorazil v pořádku, je opravdu lehoučký, jednoduše se skládá a po složení je malý, polohovatelný po stupních téměř do lehu, sedátko má mírný sklon takže dítě nesklouzává, popruhy jsou dobře vyřešené, není nutné utahovat a povolovat když si dítě položím nbo posadím, stačí jedno nastavení, pohodlný popruh mezi nožkama, široký a měkký a krásně udrží dítě. Boudička je jednoduše oddělávací, ale poměrně krátká, příliš nezastíní. Košík pod kočárkem je celkem malý, při sedícím dítku dobře dostupný, při ležícím skoro vůbec. Nánožník je plachta která se připevňuje suchými zipy. Pláštěnka zakryje celý kočárek, po stranách má ale velké otvory. Za tu cenu (1500) kočárek s touto hmotností a polohováním do lehu jinde nenajdete. Doporučuji. :palec:

• Citovat
  • Upravit
160
14.5.13 09:52

@janaamichal Taký mám Gringo, ale nejspíš tu starší kolekci, kde ještě nebyl nánožník. Jinak musím zdůraznit fakt, že dostupnost ke košíku je problém u všech golfáčů, ale je to logické přeci - dám polohu lehu, tak se ke košíku nedostanu, to je u všech stejné. Ale jsem ráda, že je tenhle kočár lehký a za super cenu. Tenhle golfáč jsem si oblíbila a nejlepší je, že je do lehu :palec: takže máme na dovolenou vystaráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.6.13 12:38

Ahojky. přečetla jsem už tolik diskuzí, že mi z toho jde hlava kolem. Byla jsem rozhodnutá pro liru kvůli recenzím, ale odrazuje mě její váha. všichni uvádějí, jak je lehká a snadno ji vynesou, ale váha uváděná výrobcem je 8 kg.
Chtěla bych golfky

do 6kg
polohovatelné (záda + nohy)
pokud možno spojená rukojeť
malá postava (149 cm)
skladné
 cena

pak jsem objevila tyto a chci se zeptat, zda jsou vhodné pro malé postavy? nemají malé maminky problém s vynesením do MHD? případně dá se ovládat a držet 2,5 leté dítě za ruku?

nadchla mě australská značka COMBI (např. Combi well comfort), ale nevímm kde bych je sehnala :)
děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.6.13 13:52

Myslím, že tyhle golfky jsou pro menší postavy ještě víc výhodnější. Obecně se prý o golfáčích říká, že vysoké postavy do koleček nechtíc koupou. Já mám 160 a problém s ním vůbec nemám. A jak píšeš vodit za ruku, tak jde, ale musíš počítat s tím, že budeš držet jen jednu rukojeť. U toho kočárku je aretace předních koleček, takže by ti neměl zatáčet do stran. Jinak gringo má polohovatelné zádička i nohy. Nejlepší bys měla si ho někde ozkoušet. Se poptej v některém krámě jestli ho mají, tak si s ním i trochu pojezdíš po krámě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
13.7.13 20:37

Ahoj,
A opravdu má ten kočárek tu váhu do 6kg - nezkoušel jste někdo složit a zvážit se s nimi? většinou výrobce uvádí váhu nižší než je a na diskusích se píše jak jsou lehké (mám na mysli u jiných značek), ale váži třeba 8kg a to já už opravdu nechci takové golfky. ráda bych do těch 6kg.
za případné odpovědi děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucík99
17.7.13 08:42

Caretero Gringo 2013

Ahojky maminky chtěla jsem se zeptat zda tenhle kočárek má opravdu váhu 5,7 a jestli by někdo nemohl dát foto jak to doopravdy vypada i s dítkem jelikož na netu je vše zkreslené.. jak jste s tímhle kočárkem spokojený? přemýšlím jestli ho mám koupit potřebuju hlavně do MHD kde často jezdíme a se sportákem co máme tak je moc težkej na to prosím poradte budu moc vděčná..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4