Kočárek Caretero Gringo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
17.7.13 10:03

Caretero Gringo

Holky tak jsem zkusila kočár vyfotit, omlouvám se za kvalitu, je to foceno z mobilu. Zkoušela jsem se s ním i zvážit :mrgreen: (vypadalo to docela legračně :mrgreen: ) a na té naší sto let staré váze mi vycházelo +- 6 kg, neváží to přesně, takže berte s rezervou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucík99
17.7.13 10:34

Mamina254:--- moc ti dekuji za foto ten golfač je opravdu peknej a bude opravdu lehkej, mužu se tě zeptat jak je to se střechou mužu ji překlopit před dítě aby na něj nesvítilo sluníčko? a jak jsi s nim spokojena? nikde není totiž video tak jsem nemohla ohodnotit děkuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
160
17.7.13 11:44

@Lucík99 Jo, stříšku můžeš překlopit. Po bocích je doplňkový zip a ze zadu dva cvočky, které odepneš a tím se dá se střechou pohybovat. Jinak jsem s kočárem moc spokojená, prtže je lehkej a pro mně je dobře skladnej :) Já ho mám ale bez nánožníku, ten jsem si nechala zvlášť udělat :/ Ale co jsem koukala, tak teď je nejaká nová kolekce a dělají ho i s nánožníkem. Přeju hodně štěstíčka při nákupech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucík99
17.7.13 14:29

Mamina254 :--- moc děkuji za odpověd určitě ten golfáč koupíme už se na něj těšíme :-)

• Citovat
  • Upravit
160
19.7.13 10:38

Ať ti dobře poslouží jako nám :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bublinka2222
13.8.13 09:01

Caretero Gringo 2013

Holky je ten kočárek opravdu tak lehký těch 5,7 kg a nikde nepíšou d, v, š mužete mi napsat kolik to má? dá se s tím jezdit i v zimě ve sněhu? děkuji

• Citovat
  • Upravit
1312
5.1.14 18:45

Ahoj, potřebovala bych poradit, kdo máte tento kočárek. Je opěrka zad dlouhá opravdu 40cm? Jak máte vysoké dítě? Kočárek se mi moc líbí, ale ta opěrka mě na něm jediná odrazuje. Náš malý má výšku asi 86cm, od hlavy k zadečku kolem 50cm, tak pro nás tento kočárek asi nebude :(
Nevíte, jestli je někde v Praze možné vidět ho naživo?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.1.14 13:42

@Merunka02 Ahoj. dle mých měření je opěrka zad dlouhá asi 47cm. Zkoušela jsem do něj dát mou 3 letou dceru, která má asi 88cm (měřeno ve stoje)a sedí se jí tam pohodlně, část hlavy je přes opěrku. Třeba ti to pomůže v rozhodování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.14 12:48

Můžu poprosit některou maminku, která tento golfáč vlastní, zda mi může napsat jak velká v průměru jsou kolečka u tohoto typu. Původně jsem byla rozhodnutá pro caretero spacer, ale přeci jen rozdíly jsou mezi těmito dvěmi minimální a váha hovoří pro tento. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
31.1.14 15:25

@Mrnísek všechna kolečka mají průměr 14cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.14 10:48

Ahojte maminky, vím že se to tu řešilo už moc krát, ale silně uvažuji o těchto golfkách, jenže nikde nemají obchod abych se na něj mohla podívat osobně pouze zakoupit přes net a bojím se že si ho koupím a když příjde tak budu sklamaná. Můžete mě ujistit že je gringo opravdu tak dobrý, popřípadě mi doporučit jiný golfáč ale chci co nejlehčí at se nemusím moc tahat. jinak si také mužu nechat velký sporták který je težky asi 11kg. a také máte někdo fotku v té ružovo-fialové barvě? děkuji pokud poradíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.14 11:25

Osobní zkušenot nemám, ale jestli vás zajímají i testy bezpečnosti, pozvu vás na tuto stránku, kde najdete jak již zmiňované testy bezpečnosti, tak mnoho dalšího. Přidejte se, stačí jen trochu pohledat. :kytka:

https://www.facebook.com/…inkyitatinky?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.2.14 00:16

Dobry den, take uvazuji nad jeho koupi, taky ho nikde nemohu okouknout na zivo, tak spoleham na zkusenosti ostatnich. Small pilot - muj maly ma taky tak 86cm a na opreni potrebuje tak operku zad 51cm, opravdu se mi tam pohodlne vejde? vyrobce uvadi zadova operka 44cm. Ma vase holcicka kdyz sedi hlavu uplne u boudicky? kolik ji tam jeste zbyva mista? Chtela bych aby mel alespon pul hlavicky na operce, at ma pohodli. moc dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.2.14 10:28

@Marketa1111 pokusila jsem se to nafotit - hnusné fotky, ale snad z toho půjde něco poznat. pro dceru se mi spíše zdá krátké sezení, když dá nohy dolu - třeba by z něj zklouzávala, ale je to synův kočár, takže nemám odzkoušeno. bouda se dá přidělat do 2 různých poloh - takže jsem to v obou vyfotila a mám pocit, že v obou případech tam místo je - dcera má 90cm. já si ho vybrala kvůli ceně a váze. Děti jsou drobné. přeji rychlé a bezproblémové rozhodování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.2.14 14:35

Dobry den, je dekuji to jste moc hodna :), tak snad to bude mit dobre, jeste ho premerim na to sezeni. moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí