Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci koupit dítěti 90 cm a 13 kg kočárek nebo golfky na spaní. Spí jen v kočárku, nechci to měnit. Inglesina magnum, kterou máme uz je mu malá. Koukala jsem na nejdelší kocárky. Vede Phil a Teds, ale ten mi přijde drahý, nemáte tip na nějaký levnější nebo vhodné golfky?
Já teda nevím, ale nebylo by lepší naučit ho spát v postýlce. Brzy půjde do školky a co potom?
Ahoj, mám taky dvouleťáka, sice je zase zvyklý spát doma v postýlce, ale máme tyto golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a naprostá spokojenost. Jsou krásně prostorné a i opěrka je dlouhá. Doporučuji
Máme Chipolino ultra a malá se tam krásně vyspí. Je stejně rozměrově jako tvé dítko. oproti golfkám mi ten kočár přijde i pěkně široký a není drahý.
Chipolino mi taky nepřijde nějak zvlášť velký, chtěla bych, aby mu ještě tak rok vydržel, pokud ho budu kupovat a pokud mi bude přes poledne spát ![]()
V postýlce se mi neuklidní, to nespí vůbec a pak až večer jde dřív spát
Tak fakt ty zekiwy, můj syn se tam určo bude vejít ještě příští rok stopro a to těch 90 cm má, možná víc. Jsou fakt dlouhý a i prostorný, kolikrát mi v nich taky usne.
Jak je u tech zekiw dlouha sedacka? davas ho tam pravidelne spat?
Sedačka dlouhá až moc. Synovi je dva čtvrt roku, velikostně průměr, a je v nich ještě i docela zapadlej. Mám je od kamarádky, ta je dost vysoká, má skoro 190 cm, její manžel je ještě větší, a jejich dcerka ve 4 letech vypadá na 6 a vloni v létě se v nich ještě vozila. Já sice jezdím na spaní syna domů, ale kolikrtá se stalo, že mi v nich usnul. Jsou opravdu prostorné i do stran. Myslím, si že se v nich spí krásně pohodlně. Když vidím u kamarádech golfky jiných značek, jsem fakt ráda za tyto. Problém s nima doposud nebyl.
FOceno v prosinci 2011, krásně se do nich vejde fusak, a kluk nabalený, přikládám fotku
Ja jsem ted kupovala Phila, pac cekame druhe a dcera naopak v kocarku spat nechtela, tady to ma jak v postylce, jeste vyfasovala polstarek.....je hodne pohodlny, ale jen na spani bych ho take teda nekupovala.
nechces preci jen zkusit natrenovat spani doma? Myslis, ze bez spani pres den by vydrzela nejak dlouho? ja si teda neumim predstavit, ze mi dite spi jen venku, to bych zahynula ![]()
Synovi budou na podzim tri, je spis vetsi, koupili jsme TFK buggster, do ted v nich dopoledne spava, jsou hodne prostorne.
Velký kočár je baby jogger city elite, ale nejsou to golfky, ale pořádná trojkolka.