Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžu vědět jak je stará dcera? vypadá to na fotce že už ji je malý
tak at to nekoupíme a za rok budem prodávat to by se opravdu nevyplatilo. Také ještě zvažujeme jeho nástupce Spacer přece jenom je trochu větší ale za to i těžší ![]()
jinak jsem našla recenze je to sice psane polski ale snad si počtete aspon trochu
http://www.babyblog.com.pl/…tero/page/5/
@slajly dcera má přes 3 roky, ale je drobná cca 90cm a 11kg. ale jak jsem uváděla ona v něm nejezdí. je od jejího mladšího brášky - 10m.
Ano to jsem četla, děkuji, chtěla jsem to vědět pro porovnání at ho třeba dcera nemá ve 2 letech malý. takže myslím že do 3.let uplně v poho.
Ahoj, zvažuji koupi tohoto golfáče. Někde jsem slyšela že se při složení musí odendat madlo. Nevíte někdo jestli je to pravda? Díky.
@Penipe ano, madlo musí pryč. myslela jsem, že to mají všechny typy golfek s pevným madlem. ![]()
Díky za odpověď. Známa má kočárek u kterého se madlo odendavat nemusí.
Kocarek mam a podotykam, ze neni vhodny pro vyssi lidi. Hrbim se k nemu a to mam jen 171cm. A obcas jezdi i chlap a to je velmi nepohodlne. Jinak je ok.
Mohu se prosím zeptat… Nevíte jaký je rozdíl mezi Caretero gringo 2013 a 2014??? Našla jsem jen cenu a dál nevím… A jestli 2013 má i nánožník??? Děkuji za odpověď
Ahoj, zvažuji koupi tohoto kočárku. Viděla jsem ho naživo v obchodě a hned se mi zalíbil. Našla jsem na něm ale jednu chybu - po zabrždění zadních koleček a následném mírném pohybu zpět se brzda uvolnila. Při pohybu dopředu brzda držela dobře. Stává se to i vám a nebo to byla chyba jen toho jednoho vystaveného kusu?
@luci.no brzdy jsou slabé, vyskakují, ale hlavně při cukání, to znamená třeba jízda busem… Já kočárek mám, a asi si nemůžu stěžovat… Šlo mi hlavně o váhu a ta je super..
Kočárek jsem koupila a brzdy jsou super! Bez problémů drží i v autobuse.