Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim vsechny a prosim o pomoc s vyberem golfek. Budou jen jako vedejsi kocar ke sportaku, planuju je pouzivat hlavne na nakupy v obchodech (v podstate misto podvozku s autosedackou), po meste, ani nikde jinde jezdit neplanuji, nebo jen kratke trasy v peknem pocasi (zadne jezdeni ve snehu, terenu apod.).
Hledam tedy golfky, ktere budou skladne, primerene lehke, se spojenou rukojeti, velkym nakupnim kosikem, alespon zada polohovatelna (temer) do lehu a alespon trosku pohodlne pro dite. Cenove max. do tech 3000, vic se mi davat nechce, kdyz budou opravdu jen jako vedlejsi kocar. Vzhledem k cene pocitam s tim, ze pujdu do bazarovych, ale to mi nevadi.
Poradite?
Libi se mi treba Bebidoo by Knorr, ale znacka mi teda nic nerika a takhle od pohledu ani nejsem schopna posoudit, jake jsou.
Teď jsem to trochu nepochopila asi, chceš podvozek pod autosedačku nebo golfáče, do kterých dítě uložíš bez autosedačky?
Pokud to druhé, tak jám mám jako nákupní kočárek ABC design moving light, nejsou to přímo golfáče, ale málokteré golfky mají košík, který by stál za řeč a tyhle ho teda mají obří. Jdou do lehu, jen teda ačkoliv sporťák, tak nemají žádné odpružení, takže je to trochu natřásající jízda, ale u mě je to dojít cca 10min na bus, z busu do supermarketu hned u zastávky, takže to bohatě stačilo a na tohle byly perfektní - lehké, obr koš, i pro nesedící dítě.
Ty vypadaji moc dobre. Jen to polohovani nozicek by me chybelo.
Knorr není žpatná značka, toho bych se nebála, ale jdou do lehu? Předpokládám, že 5m dítě ti ještě samo nesedí ![]()
4baby Zicco
do 3tis. se vlezou i nové, polohovatelné záda i nohy, lehké, spojená rukojeť ![]()
@Gladys Spatne jsem se vyjadrila. Golfky planuju koupit az tak v zari a pouzivat je zacneme, az mala vyroste z vajicka, takze uz nebudeme moci nakliknout autosedacku na podvozek. To uz bude i starsi, predpokladam, ze uz mozna bude sedet (je zatim vyvojove dopredu, ale to se muze samozrejme zmenit). Ale koukala jsem na youtube a mel by ten Knorr jit do lehu (nebo skorolehu).
Ten ABC Design vypada dobre
a cena je uplne super a kosik taky, to musim jeste poradne prozkoumat.
@terezka24 ty nemaji, bohuzel, spojenou rukojet.
@Janička84 píše:
Graco Mirage…levné, lehké, dobrá značka…
Nejsou spatne, kos super, ale predstavovala bych si vic do lehu.
My máme Babypoint Orion, polohovací do lehu, polohování nožiček a nejlevnější na netu stojí cca 1700,–. http://www.google.cz/imgres?…
@Lena007 píše:@terezka24 ty nemaji, bohuzel, spojenou rukojet.
Nejsou spatne, kos super, ale predstavovala bych si vic do lehu.
Ale oni jdou do lehu, jen má malá malinko hlavičku vyvýšenou, jinak ale v nich spinká parádně ![]()
A co třeba CAM POrtofino? http://www.malvik.cz/…rtofino-AKCE
spojená rukojeť, polohování nohou i zad, velký přístupný koš, levné, s nánožníkem i pláštěnkou…
Já si je teď objednala jako 3. kočár - chtěla jsem takový provozní kočár, když jdeme s malým na písek, aby mi pak špinavý nelezl do hezkého kočárku, co máme „do města a na nákupy“
Osobní zkušenost zatím ale nemám…
Holky, co rikate na golfky Hauck? Docela se mi libi bud City (3kolka) , nebo Malibu(4kolka) . http://www.kocarky-lucianek.cz/…12_hauck.jpg http://www.kocarky-lucianek.cz/…al_hauck.jpg
@terezka24 píše:
Ahojky, můžu ti doporučit Liru 4,má i polohování nožiček
Tak jsme byli okouknout nejake golfky a ustoupili jsme od spojene rukojeti. Libil se nam kocarek Zopa Smile, ale nema polohovatelne nozky. Ten tvuj vypada stejne, ale rikas, ze nozky polohovatelne ma? Mela bych jeste dotaz ke skladani. Kdyz ho slozis, lze ho nejak zajistit proti rozlozeni? Jde mi o to, aby se mi nerozpadl, kdyz ho vezmu slozeny do ruky. Diky moc za odpovedi.
@Lena007 píše:
Tak jsme byli okouknout nejake golfky a ustoupili jsme od spojene rukojeti. Libil se nam kocarek Zopa Smile, ale nema polohovatelne nozky. Ten tvuj vypada stejne, ale rikas, ze nozky polohovatelne ma? Mela bych jeste dotaz ke skladani. Kdyz ho slozis, lze ho nejak zajistit proti rozlozeni? Jde mi o to, aby se mi nerozpadl, kdyz ho vezmu slozeny do ruky. Diky moc za odpovedi.
Ahoj, ju, polohování nožiček má i zádíček. Jištění tam samozdřejmě je také
Kočárek je odpružený, takže ani nedrncá když se sním jede, je lehký, já jsem sním max. spokojená
I tady na emimču se nejde dost maminek co jí mají také a super ![]()