Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dámy.
Chtěl jsem se zeptat na jednu věc (jak jinak,že
) S přítelkyní se snažíme o mimi zhruba měsíc. Naposled jsme spolu spali před 8 dny (bydlíme každý u svých rodičů. Zatim. Byt už máme dojednán od února
) Koupila si sice test, protože se jí to zdálo dýl, ale samozřejmě se ukázala /. Před asi 2 týdny jí skončila MS podle „plánu“ ale včera to najednou zase dostala, ale ačkoli dřív jí bolelo dost silně břicho a měla křeče, tak teď je to podle jejích slov docela v pohodě, že jí to jen občas lehce pobolívá. Je možný, že by už mohla být těhu? Mívala totiž vždy MS docela pravidelnou.
Děkuju za odpovědi a všem těhulkám gratuluju a snažilkám přeju hodně úspěchů v novém roce ![]()
Ahoj, podle toho, jak to popisuješ, se o těhozenství může jednat. To krvácení, co popisuješ může znamenat zahnizďování vajíčka v děloze. Těhotenský test ukazuje jen jednu čárku, protože je ještě brzy na to, aby zjistil těhu. Kupte si nejcitlivější těhu test - 10 - 25 jednotek (GSMamatest pozná 25 jednotek a je celkem spolehlivý), ale zkuste ho až v den očekávané pravidelné MS. Teď je ješte brzy.
Hodně štěstí a zdravé mimi:)
Možné těhotenství by to mohlo být, ze začátku se to stává, že i přestože se vajíčko uhnízdilo, dochází k menstruaci. U prvního dítěte jsem měla pravidelnou MS do konce 3 měs těhu a každý těhu test mi ukazoval stále /
Nyní mi první těhu test vyšel // až na 10. tt . Doporučuji vydržet jak to dopadne po konci cyklu a pak navštívit gynekologa ![]()