Ráda byste miminko a partner nechce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sintacel
2.5.16 19:43

Ráda byste miminko a partner nechce?

Ahoj všechny :) s partnerem se o miminko nesnažíme, ale já bych si ho už moc přála, už se blížím třicítce…nijak se nechráníme, jen přítel si dává pozor, a tím pádem já se pořád sleduji, jestli náhodou nějaká kapička neutekla…je to hrůza, ta vsugerace…nikdy dřív mě před ms tak nebolela prsa! A vždycky jsem hrozně unavená a jakoby na mě něco lezlo. Ale vždycky s příchodem ms to všechno zmizí (ale tenhle cyklus mi ta zvětšená prsa vydržela až do posledního dne). Každý měsíc zkouším pro jistotu test a občas tam vykoukne ten žlábek a samozřejmě ho považuju za ducha a tím víc si o vsugeruju… ach jo :potlesk:
Partner o miminku ale nechce vůbec slyšet, nerad se vůbec o takových věcech baví, jak jste to zařídily Vy, aby se partner obměkčil? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
2.5.16 19:48

Cekala jsem… nic jineho nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Sintacel píše:
Ahoj všechny :) s partnerem se o miminko nesnažíme, ale já bych si ho už moc přála, už se blížím třicítce…nijak se nechráníme, jen přítel si dává pozor, a tím pádem já se pořád sleduji, jestli náhodou nějaká kapička neutekla…je to hrůza, ta vsugerace…nikdy dřív mě před ms tak nebolela prsa! A vždycky jsem hrozně unavená a jakoby na mě něco lezlo. Ale vždycky s příchodem ms to všechno zmizí (ale tenhle cyklus mi ta zvětšená prsa vydržela až do posledního dne). Každý měsíc zkouším pro jistotu test a občas tam vykoukne ten žlábek a samozřejmě ho považuju za ducha a tím víc si o vsugeruju… ach jo :potlesk:
Partner o miminku ale nechce vůbec slyšet, nerad se vůbec o takových věcech baví, jak jste to zařídily Vy, aby se partner obměkčil? :hug:

Kladeš si otázku, proč ještě dítě nechce? Spíše než zdejšího osazenstva se ptej jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná

Vsugerace mě pobavila :mrgreen: jinak pokud chlapeček nechce dítě tak by se měl starat ještě o nějakou ochranu :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
2.5.16 19:50

Třeba ho chce, ale ne s Tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.16 19:53
@Taao píše:
Přijde mi to pořád stejná písnička. Muži chtějí sex, ale zodpovědnost žádná. Na některého platí tlačit a na druhého čekat.

Naopak. Zodpovědné je mít sperma pod kontrolou, což pán má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.5.16 19:54

@Sintacel Tak on dítě nechce a ty každý měsíc vzíváš těhotenský test, aby tam byli dvě lajny. Až tam ty dvě čáty náhodou najdeš, tak co pak? To budeš spokojená? Myslíš, že on pak bude plesat nadšením, hladit Ti pupek a nadšeně s tebou obíhat výbavičku? Aby ti pak kromě toho těhotenského testu na památku nezbyly taky jen oči pro pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
2.5.16 19:56
@Nafrněná píše:
Vsugerace mě pobavila :mrgreen: jinak pokud chlapeček nechce dítě tak by se měl starat ještě o nějakou ochranu :roll:
..a ona možná o výměnu partnera, pokud se těch dětí chce dočkat…u
Už jen to, že „nerad se o takových věcech baví“??? 8o To je jako co? :zed: Tohle si lidi snad mají říct už na nevím kolikátým rande!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.5.16 19:57

@Sintacel přidávám se :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.5.16 19:58

Já jsem mu řekla na začátku vztahu, že budu chtít dítě. Naštěstí to bylo vzájemné, ale je důležité určit si pravidla než to začne být hodně vážné :nevim: A chce vůbec přítel děti? A jak dlouho spolu jste?? Musíš si s ním promluvit. Více se tady asi nedozvíš?? :) Alespoň já jsem chlapa nijak nepřemlouvala a od začátku jsme měli pravidla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.16 19:59

Fakt nechápu logiku zakladatelky. Ptá se cizích lidí, proč její partner s ní nechce mít dítě. Tak snad mám pusu a rozum, abych některý věci řešila primárně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.5.16 20:01

Ja to mám tedy trošičku jiné tím, ze partner chce miminko ale později…od nového roku…ale taky stejně doufám ze to bude dřív :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
2.5.16 20:02

Tak dlouho jsem říkala, že dítě nechci (samozřejmě že jsem strašně chtěla!!) až o tom začal manžel sám a za týden rodíme :lol:

Příspěvek upraven 02.05.16 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.16 20:06
@Taao píše:
@Burj Chalifa Spíš asi chtěla rady, jak ho obmekcit. Ale tady ji asi nikdo neporadí. :?

Jak obměkčit? Ten chlap má nějaký důvod, nějaké argumenty, důvody o kterých s ním musí mluvit.Ty neznáme, tak těžko můžeme dávat rady nebo doporučovat taktiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.5.16 20:07

Tvl chudák dítě, kdyby se narodilo z takovéto situace, uvědomuješ si to? Že toužíš po nechtěném dítěti, počatém proti vůli partnera? Si o takových dětech něco přečti. A za mě, normálni je se ve vztahu domluvit, zda a kdy budeme chtít děti, a pracovat na nich společně. Podle mě partner samozřejmě počítá s potratem vřípadě, že bys otěhotněla. Co pak, budeš samoživitelka bez alimentů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí