Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych radu spíš estetickou - nemůžem se s manželem dohodnout. Do koupelny budeme kupovat tenhle typ skříňky s umyvadlem - http://www.siko-koupelny.cz/selma/serie/
Ale problém je v tom, že když jsme dělali obklady tak jsme do koupelny nalepili zrcadlo 90 cm a pod tím by měla být ta skříňka, taky 90cm - je to obvyklý standardní rozměr. Jelikož jsme to ale dělali před 3 lety tak tenhle rozměr nedělají a je buď 80cm nebo 100cm. Myslíte, že vadí, když by zrcadlo „přečuhovalo“?? Já chci radši tu 80, že je menší ale manžel kvůli estetice tu 100…
Taky si nemyslim ze to bude mit nejakej spatnej efekt kdyz bude zrcadlo vetsi, nemusi byt prece vse v jedny lajne ne?
@Bubina Ahoj, možná právě kvůli estetice bych vzala 80 a nechala tam 10cm mezeru. Pokud jsem to tedy dobře pochopila.) Spíš by vypadalo pro mě divně, kdyby zrcadlo začínalo už 10cm někde za poličkou, ale záleží na Vás samozřejmě ![]()
Můj manžel by nalepil nové zrcadlo nebo si nechal udělat skříňku na míru u truhláře
Já osobně bych klidně koupila tu větší skříňku.
Holky díky za rady, volala jsem i do Sika, tam mě taky poradili, že by to zrcadlo nemělo přečnívat. Takže to asi tak udělám, a i vy jste se tady shodly
takže díky!!!