Morčátka - samečci, nebo samičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
29.6.12 07:44

Bude nejlepší, pokud dáte obě samičky (i když bude každá z jiného vrhu) do klece dohromady. Myslím to tak, kupte tu druhou ve stejný den, kdy tam budete dávat tu první, aby se tam žádná z nich necítila, potom to bude ok. Nepoperou se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.6.12 12:26
@Xarsis píše:
Bude nejlepší, pokud dáte obě samičky (i když bude každá z jiného vrhu) do klece dohromady. Myslím to tak, kupte tu druhou ve stejný den, kdy tam budete dávat tu první, aby se tam žádná z nich necítila, potom to bude ok. Nepoperou se :)

Koukám, že já mám asi velké štěstí i na hodné samičky z jiných vrhů a různého stáří, protože se mi nikdy za tech xx let, co mám morčátka, nikdy samičky neporvaly…už jsem vystřídala 3dvojice a nikdy problém :think: Ale možná je to tím, že mají klec 120×70cm 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.6.12 12:26

@blackbirdka Tak gratuluji k výběru morčátek a ať se jim u vás daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.6.12 12:43

@zoubky ono to tím bude :) Samičky jsou vůči sobě celkem loajální, ale opravdu se najde samička, která napadá ty ostatní. Je ale opravdu lepší dát je do té klece společně naráz. Pokud to nevyjde, tak klec pořádně vymít, aby se paní domácí necítila a pak tam dát druhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.6.12 13:06
@Xarsis píše:
@zoubky ono to tím bude :) Samičky jsou vůči sobě celkem loajální, ale opravdu se najde samička, která napadá ty ostatní. Je ale opravdu lepší dát je do té klece společně naráz. Pokud to nevyjde, tak klec pořádně vymít, aby se paní domácí necítila a pak tam dát druhou :)

ASi ano, jak říkám, já nikdy spory mezi samičkami neřešila, takže jsem ráda. Spíš ta nynější dvojice je na sobě dost závislá - když si bereme jednu na mazlení nebo stříhání drápků, tak ta druhá kvičí jak o život. Pořád se navzájem myjí, spí v jednom domku, i když mají k dispozici tři skrýše…a to je mezi nimi ubytovací rozdíl půl roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný