Rada kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
6.9.21 13:14

Rada kočárku

Dobrý den, poradíte mi s výběrem kočárku.? Chtěla bych vysoký ty nízké se mi nelíbí.. :) a aby měl velkou korbičku. Nejlépe do 15tis. Moc se ještě nevyznám v těch rozměrech, tak nevím jakou výšku mám hledat ani jakou délku korbičky.. spíše do města, takže nepotřebujeme vyloženě terénní.
předem děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4602
6.9.21 15:18
@Dom11 píše:
Dobrý den, poradíte mi s výběrem kočárku.? Chtěla bych vysoký ty nízké se mi nelíbí.. :) a aby měl velkou korbičku. Nejlépe do 15tis. Moc se ještě nevyznám v těch rozměrech, tak nevím jakou výšku mám hledat ani jakou délku korbičky.. spíše do města, takže nepotřebujeme vyloženě terénní.
předem děkuji.. :)

Mrkni na Bebetto Luca, myslim, ze by mohl splnovat tve pozadavky.. dvojkombinace kolem 12 tis, za ty penize mi prijde fakt super. Jen jsme teda dokoupili a vymenili nafukovaci kola za gelova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.9.21 17:39

@Luminance ju děkuji, je moc hezký.. určitě na něj mrknu a vyzkouším jak se s ním jede.. ale takový jsem si představovala.. :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.9.21 15:43

@Dom11 potřebujeme znát další požadavky, kočárků jsou tisíce, takhle ti nedokážu poradit.
má být do terénu?
skladný?…

jedny s největších korbiček jsou kočárky české Elfan, mají podvozky retro i klasické s aretací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí