Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, poradíte mi s výběrem kočárku.? Chtěla bych vysoký ty nízké se mi nelíbí..
a aby měl velkou korbičku. Nejlépe do 15tis. Moc se ještě nevyznám v těch rozměrech, tak nevím jakou výšku mám hledat ani jakou délku korbičky.. spíše do města, takže nepotřebujeme vyloženě terénní.
předem děkuji.. ![]()
@Dom11 píše:
Dobrý den, poradíte mi s výběrem kočárku.? Chtěla bych vysoký ty nízké se mi nelíbí..a aby měl velkou korbičku. Nejlépe do 15tis. Moc se ještě nevyznám v těch rozměrech, tak nevím jakou výšku mám hledat ani jakou délku korbičky.. spíše do města, takže nepotřebujeme vyloženě terénní.
předem děkuji..
Mrkni na Bebetto Luca, myslim, ze by mohl splnovat tve pozadavky.. dvojkombinace kolem 12 tis, za ty penize mi prijde fakt super. Jen jsme teda dokoupili a vymenili nafukovaci kola za gelova
@Luminance ju děkuji, je moc hezký.. určitě na něj mrknu a vyzkouším jak se s ním jede.. ale takový jsem si představovala..
![]()
@Dom11 potřebujeme znát další požadavky, kočárků jsou tisíce, takhle ti nedokážu poradit.
má být do terénu?
skladný?…
jedny s největších korbiček jsou kočárky české Elfan, mají podvozky retro i klasické s aretací